- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Amın canımSagol canim. Cok uzun sure olmadi ama yatmaktan cok bunaldim. Bir de su parca sonucum iyi ciksa. Yaradanim cumle hastalara sifa versin.
Iyı dusunelım ıyı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amın canımSagol canim. Cok uzun sure olmadi ama yatmaktan cok bunaldim. Bir de su parca sonucum iyi ciksa. Yaradanim cumle hastalara sifa versin.
Amin canim. Kostururum ki.Rabbım ayırmasın bızı
Kız senın mınık yarın katalog cekımı yapacak bak ardında dolaşacak bırı lazımdı
Bu takas ıyı oldu
Aninda verdigim sozu unuttum kostururum diyorum ya uc gune kalmaz demeyi gecer uygularim da ben.Amin canim. Kostururum ki.
Insallah canimAmın canım
Iyı dusunelım ıyı olsun
Sagol aylin cim.Cokk sevindimmm ablam
hicbir şey yememişsin canım acaba vücut stok mu yapıyor böyle yapınca bence sağlıklı ve dengeli beslenmek en güzeligünaydın kızçelerim iyi sabahlar.. dün gece spor yaptıktan sonra yimeksss yemedim.. hata ettim bence ama, saat 8i geçmişti, yesem üzerimde kalır diye korktum..
Tartı iyi şeyler söylemedi bu sabah kızlar.. acaba spordan dolayı kas mı yaptım da şiştim bilemiyorumkilom sabit üzülerek söylüyorum.. hatta başta 200gr fazla çıktı da, anadan üryan olup tekrar çıkınca tartıya sabitledim kiloyu :)
gelelim dün ki menüye;
sabah; 1 fincan kahve, 1 elma
öğlen;1 kase ton balıklı salata, 1 dilim ekmek, 3yk yoğurt
akşam üstü;300ml ayran, 1 avuç çerez ( spor öncesi katık yaptım kendime)
akşam; annemin kurutmak için incecik doğradığı elmalardan 2 dilim yedim..
su:2,5lt(1lt si dukan birası)
spor;sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, biraz kol, akşam da 30dk tempolu yürüyüş, 50dk pilates
Tebrikler canim. Cok iyi bence. Duzenin degisti ailenden ayrildin gene iyi ettin. Ilerleyen haftalarda da bu sekilde gidersen sonuc mukemmel olur.Acelem var gecmisi sonra okurum kim kac olmus merak ediyorum ama derse yetismem lazim kiloyu yazip kacayim
Gecen hafta:62.6
Bu hafta:61.9
Fark:-700 gr
@DeryaOnDiet rakip ne olduk bu hafta acep yazdiysan da bakamadim ben
hadi iyi sonuçlar alırsın inşallahTahlillerimi verdim. Kizimla birlikte hast.kafeteryasinda oturduk kahvalti yapiyoruz canlar.
Cok yetersiz beslenmisin canim stok durumu dogru bence.hicbir şey yetmemişsin canım acaba vücut stok mu yapıyor böyle yapınca bence sağlıklı ve dengeli beslenmek en güzeli
maşallah tebrikler sonunda 70lerden kurtuldunGunaydin guzeller
Gecen hafta: 71 kg
Bu hafta : 69.3
Fark: 1.7
Yuzde: 2.39 %
Eriyoruuuuum eriyoruuuum![]()
![]()
Oo tebrikler canim. Cok guzel bir sonuc. Devami da boyle gider insallah.Gunaydin guzeller
Gecen hafta: 71 kg
Bu hafta : 69.3
Fark: 1.7
Yuzde: 2.39 %
Eriyoruuuuum eriyoruuuum![]()
![]()
Ay hadi insallah.Oyle canim olsun. Ne mutlu sana yaninda kizicigin var. Seviyorsun seviliyorsun. Ins sonuclarin da bir temiz gelsin son ra gelsiin fistik Nihal![]()
Almamayi dusunurken vermek bana da supriz oldu. Elinden geleni yapiyorum ama yatiyordum sonucta alirim diye korkmustum.Masallah canim hem yatarim hem fistik olma yolunda ilerlerim diyorsun yani. Tebrikler.
Uzulme canim kiyamam. O kadar da cabaladin. Odem olabilir ama yogun calistigin gunler de cok uzun sureli ac kaliyorsun bedenin guvenmiyor artik sana ve ya ac kalirsam diye yedigini stok yapiyor bence. 3 ana 3 ara ogunu yapmaya calis canim. Yok vaktim yok diyorsan karatay yapmalisin onda 2 ogun yeniyor. Fazla yedigin icin degil hic yemedigin gunlerin bedeli bu aylin cim.Cokkkk üzgünümmmmm
Hicbir kacamagim olmadi
Gecen hafta 110.5
Bu hafta 111.2
Alinan 700gr
Yüzdeyi yapamadim sinirdennn![]()
Tebrikler zeynep cim. Bu eksilerin devamini gorelim hep birlikte.Kizlar sali gunu kilom 71.4
Bugun: 70.4
Fark:-1
Tebrikler canim.harika sonuc masallahKilo bildirimi
Cuma: 72.2
Güncel: 71.1
Fark: -1.100
Yüzde: 1.53%
Kahve molasi mi veriyorsun yoksaben az ara veriyorum bir yarım saat kadar![]()
Super sonuc.Selam.kizlar pazartesi 70.1 dim bugun 68.7 ciktim muhtemelen odem gitti bu hafta
Tebrikler hilal cim. Cok guzel iste. Olmadi olmuyor diyordun bak mis gibi oluyormus.Fark 1.100 ben geçen hafta resim çekmemişim 81.5 hatırlıyorum ama 81.4 muş
Yüzde 1.351
Sabahn da tartildim ama uyumuş kalmışım ancak oldu