- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol Bernacim.Ayy maasallah ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol Bernacim.Ayy maasallah ya![]()
Hayirli olsun canim. Gule gule kullaneliptik bisikletim geldi kızlar çok mutluyum akşam yorgun olmazsak eşimle kurarız yorgun olursa da artik yarın kurarız![]()
Evet canim ya sonunda.
Ins canim her hafta en az 300gr eksi olayim yeter artik bana. Hatta esim tek alma da boyle super oldun deyip duruyorpek bir hosuma gitti sozleri ne diyecegini sasiriyor. Sukur ya sonunda mutlu oldugum kilolarima geri dondum. Darisi hepinizin basina canlarim.
Canim senin masallahin var hic cisslara dokunmuyorsun ne guzel.
Ben yokken ne durumdaydın bılemıyom canım
Ama laf aramızda karatayı hiç sevmem ben belkıde ıyı oldu
Bence iyi yaparsin canim. Ye ve yak mantigiyla daha saglikli olur.disarida da zorlanmiyorsun boyle. Illaki izgara et salata tost buluyorsun. Aklinda olsun cantan dan kuruyemis ve bir paket etiform tarzi birsey bulundurdun mu bitti bu is.
Uzulme canim kiyamam. O kadar da cabaladin. Odem olabilir ama yogun calistigin gunler de cok uzun sureli ac kaliyorsun bedenin guvenmiyor artik sana ve ya ac kalirsam diye yedigini stok yapiyor bence. 3 ana 3 ara ogunu yapmaya calis canim. Yok vaktim yok diyorsan karatay yapmalisin onda 2 ogun yeniyor. Fazla yedigin icin degil hic yemedigin gunlerin bedeli bu aylin cim.
Cok iyi haber canim benim. Ins daha da iyi haberlerini alcaz sukur.
Iyi olmus canim degisiklik iyidir her zaman. Istersen bir de dukan birasi ekle bana cok faydasi oldu. Ama ben sadece kahvaltidan sonra iciyorum onu.
Sagol canim. Senin de benden asagi kalir yanin yok masallah Hilalim.
Sagol canim. Ay ins bir daha gormem su 70leri.Ne mutlu derya cim. Vucudun 70 lerde direndi ama sonunda azminle kirdin o direnci. Bir daha 7 yle baslayan kilolari gormezsin insallah. Esinin de bunu takdir etmesi ayri guzellik. Mutlulugun daim olsun canim.
Evet canim yasak olan hic birseyin kirintisini bile tatmiyorum. Sanirim kilo vermekteki en buyuk avantajim bu. Insanlara yiyemem kelimesini sakin ve net bir sekilde ifade ediyorum israr edemiyorlar. Ne yiyecegime bir uzman elinin degmesi de cok buyuk avantaj tabi. Kendi basima yapsam hata payim cok olurdu.
Bilmiyorum ki yumurtlama zamani da mi odem yapiyormus ki. Kotu ya o zaman.Karatayi mi sevmiyosun canan hanimi mi
Valla ablam 14 temmuz 120.1 ile basladim
Su an 111 kiloyum iste..
Yavas gidiyor tmm üzülmüyom ama az daha hizli gitse sevinirim. Busefer gercekten cok yavas gitti.
Bendeki problem su...
Neden karatay cünküp SINIRSIZ yiyebiliyosun. Ben yiyerek zayiflamak isteyenlerdenimhic bogazimi tutamam. Porsiyonlarim halen büyük.
Alismam lazim. Tmm artik sizler gibi menülerim olacak insallah
Aynen abla. Ara ögün kuruyemis yicem.
Bakalim hayirlisi nasil olacak.
Ben zaten karatay yapiyorum biliyorsun ya. Tabaklarim hep 2 ve büyük. Tika basa yiyorum öylede zayiflaniyor ama cok degil iste. Artik az yemegi ögrenmem lazim.
Ah ablam yaptim ya dukan birasi iki gün. Ve üstelik o karisimi da ictim.
Yumurtlama zamanim dün bugün. O yüzden mi ki. Ne agir yumurtalarim varnis![]()
Insallah canim. O senin guzel bakisinla alakali ben de seni cok takdir ediyorum derya cim.Sagol canim. Ay ins bir daha gormem su 70leri.
Haklisin canim. En iyisini yapiyorsun masallah gercekten cok takdir ediyorum seni.
Canım harika bir haber bu..Arkadaslar once benden iyi haberleri vereyim. Tahlillerim de duzelme var. Doktorum da iyi gordu. Artik surekli yatma dicem ama sınırları zorlarsin diye korkuyorum uslu durmuyorsun cunku dedi. Bende yaramazlik yapmacagima soz verdim. Yuruyus spor bir sure daha yasak ama yatmicam artik oley.![]()
Karatay yaptigini biliyorum canim ama onda da eksilerin vardi demek ki. Cok iyi bilmiyorum o diyeti. Sagligima ve mutfagima uyduramiyacagimi dusundurdugunden fazla incelemedim. Surda hatan var diyemiyorum o yuzden. A bildigim bir sey varsa calisirken kendini unutuyorsun aylin cim. Bunun kilo verme yoluna tas koydugunu dusunuyorum.Karatayi mi sevmiyosun canan hanimi mi
Valla ablam 14 temmuz 120.1 ile basladim
Su an 111 kiloyum iste..
Yavas gidiyor tmm üzülmüyom ama az daha hizli gitse sevinirim. Busefer gercekten cok yavas gitti.
Bendeki problem su...
Neden karatay cünküp SINIRSIZ yiyebiliyosun. Ben yiyerek zayiflamak isteyenlerdenimhic bogazimi tutamam. Porsiyonlarim halen büyük.
Alismam lazim. Tmm artik sizler gibi menülerim olacak insallah
Aynen abla. Ara ögün kuruyemis yicem.
Bakalim hayirlisi nasil olacak.
Ben zaten karatay yapiyorum biliyorsun ya. Tabaklarim hep 2 ve büyük. Tika basa yiyorum öylede zayiflaniyor ama cok degil iste. Artik az yemegi ögrenmem lazim.
Ah ablam yaptim ya dukan birasi iki gün. Ve üstelik o karisimi da ictim.
Yumurtlama zamanim dün bugün. O yüzden mi ki. Ne agir yumurtalarim varnis![]()
Cok tesekkurler filiz cim.Canım harika bir haber bu..![]()
Dışardan bir göz,bakış açısı çok önemli gerçekten ..Karatay yaptigini biliyorum canim ama onda da eksilerin vardi demek ki. Cok iyi bilmiyorum o diyeti. Sagligima ve mutfagima uyduramiyacagimi dusundurdugunden fazla incelemedim. Surda hatan var diyemiyorum o yuzden. A bildigim bir sey varsa calisirken kendini unutuyorsun aylin cim. Bunun kilo verme yoluna tas koydugunu dusunuyorum.
Umarim bu kadar yorum yaparak uzmuyorumdur seni. Amacim bu kadar caba harciyorsun karsiligini almana yardimci olmak canim. Seviyor ve onemsiyor olmamdan kaynaklaniyor yani.![]()
Arkadasim dedi yumurtlama gününde de fazla cikabiliyomus kilo bilemedimBilmiyorum ki yumurtlama zamani da mi odem yapiyormus ki. Kotu ya o zaman.
Karatay yaptigini biliyorum canim ama onda da eksilerin vardi demek ki. Cok iyi bilmiyorum o diyeti. Sagligima ve mutfagima uyduramiyacagimi dusundurdugunden fazla incelemedim. Surda hatan var diyemiyorum o yuzden. A bildigim bir sey varsa calisirken kendini unutuyorsun aylin cim. Bunun kilo verme yoluna tas koydugunu dusunuyorum.
Umarim bu kadar yorum yaparak uzmuyorumdur seni. Amacim bu kadar caba harciyorsun karsiligini almana yardimci olmak canim. Seviyor ve onemsiyor olmamdan kaynaklaniyor yani.![]()
Ben ilk defa böl3 disiplinli diyet yaptim aslinda. Nerde sorun bilmiyorum. Mercimekle kisir bozdu isi belkide. 2 tabak yemistim bu hafta.Dışardan bir göz,bakış açısı çok önemli gerçekten ..
Uzun açlık saatleri de vücuda yaramıyor galiba ..sonra yenilen şeyler hemen kilo yapıyor ..moral bozukluğu oluyor ..diyette disiplin işi gerçekten ..
Yorumların çok önemli bizi için ..aylin90 da katılacaktır yorumlarımıza ..amaç aynı ne de olsa hepimiz yoldaşız yani
![]()
İşin zor gerçekten ..bizleri düşünbana da bugün akşam ve yarın akşam misafir gelecek arkadaşlar..
bugün akşam ki maç menüsü, patates, soğan halkası ve tavuk kızartması var menüde.. hiç biri benlik değil.. canım çok çeker diye korkuyorum.. çünkü çok çeker gerçekten.. off off..
yarına da bir menü hazırlayacağım ki sormayın gitsin, kapanışı tahinli kemalpaşa tatlısı ile yapacağım :)
eğer bu haftasonundan başarıyla çıkarsam bence oldu bu iş.. artık bi haftasonunu da kilo alarak geçirmek istemiyorum ya.. Allahım sen bana sabır ver..
Abooooİncelmem lazım acilen 3. Çocuk istiyorum dün daha iyi anladım bunu hemen 60 lari görmeliyim kızlar :))))