- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Afiyet olsun canim guzel menu.Menü:
Sabah:
2 yumurta
Lor peyniri
Domates
1/2 muz
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1 kase mercimek
Salata
Yoğurt
Akşam:
1 yt menemen
1 kase cacık
Salata
Su: 3l
Spor: yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim guzel menu.Menü:
Sabah:
2 yumurta
Lor peyniri
Domates
1/2 muz
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1 kase mercimek
Salata
Yoğurt
Akşam:
1 yt menemen
1 kase cacık
Salata
Su: 3l
Spor: yok
sahur yapmadın mı canım afiyet olsun güzel olmuş iftar içinSelam kizlar bugunku yemegim
Niyetliydim
Aksam
2 hurma
2 kaşık corba
2 firinda cubuk kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Salata
1 bardak süt
Allah kabul etsin canim. Afiyet olsun.Selam kizlar bugunku yemegim
Niyetliydim
Aksam
2 hurma
2 kaşık corba
2 firinda cubuk kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Salata
1 bardak süt
Yok canim herkes biliyorsa sorun degil,ben yeni oldugum icin fark etmemistim daha once yazdiginiçoğu zaman saatleriyle paylaşıyorum ama bazen de aynı diye yazmıyorum sabah kahvaltımı 7.30 da yaparım mesela çoğunlukla ara öğünün 10dadır öğlen 12.30 diğer ara 15.00 akşam da en geç 18.30 canım bundan sonra saatli yazayım da daha düzenli olur haklisin
afiyet olsun canım pek olmamış ama yine de fena değil cuma bugün yarından itibaren sıkı tutarsan sıkıntı olmazIyi aksamlar kizlar menumu yazayim hemencecik,
Sabah 11.00 bir ucgen peynir,2 az yagda yumurta,10 yesil zeytin,yesil cay ve 1 dilim koy ekmegi.
Ara bir mandalina.
Aksam:20.00 bir tabak tavuklu bulgur pilavi,bir kase patates tridi ve bir kase cacik.
2 litre su,30 dk yuruyus.
Kizlar esim gec geldigi icin biraz gecikti![]()
Haklisin canim. Saatler yarin senin icin gelecekBen yeni oldugum icin fark etmemisim ilk defa bugun yorum yaptim,sabitse zaten sorun yok canim:)
olsun canım yine de saatli yazınca daha iyi oluyorYok canim herkes biliyorsa sorun degil,ben yeni oldugum icin fark etmemistim daha once yazdigini
Iyi geceler canim.iyi geceler kızlar epey yoruldum bugün ben yatar![]()
Ağzından bal mi damliyor senin ya bu ne tatlilik böyle ins olurum çünkü çok açimcanım bence sen menünü değiştir kızarmış tavuk yerine fırında yap kemalpaşa tatlısı yerine sütlü tatlı yap mesela sütlaç olabilir kendini de düşün biraz menü hazırlarken insanın gözü görürse cani da çekiyor unutma haftaya artı ile başlayınca sonra cumaya kadar o artıyı vermeye çalışıyoruz ve sonuç kilo sabitleme malesef
süpersin kız yine maşallah bu gidişle manken olacan he
canım sen karatay da tam yapmıyorsun gibi acaba ondan mi artı çıktı onda bildiğim kadarıyla salam sucuk gibi işlenmiş gıdalar yok ayrıca porsiyonlarını küçültmesi tavsiye edeceğim sana miden küçülmezse sonra yine kilo alırsın yanlış anlayıp kırılma bak üzülmeni istemiyorum o yüzden yazıyorum bunları çünkü ben de kendimi bildim bileli bu kilolarla boğuşuyorum ve beni üzüyor bu kilo problemi
süpersin abla tebrikler tıkır tıkır veriyorsun kiloları hic kaçamaksiz
canım 1 yt etli bezelye ve akşamki karnıyarık biraz fazla olmuş gibi geldi bana çünkü bezelye de patates gibi şeker nişasta yani karbonhidrat
menün çok güzel bence afiyet olsun
Diğer turlude veriyorsun nasilsa metobolizman az yemeye alismadan diger menune donmelisin bence ablacim diyetisyeninle konusmalisin ban kalirsaYa birsey sorcam arkadaslar. Simdi ben yatiyorum diye kalorisi dusuk yeni menu hazirlattim ya bu 3 donusumlu yeni menuleri de cok sevdim daha hafif digerini bitirmekte hep zorlaniyorum. Yatmicam simdi ama sporda yapamicam simdi ben eski menuye donmeyi biraz ertelesem ne olur sizce. Of ya simdi hayriye hanimi arasam don hemen dicek e onu dinleyince de kilo veriyorum e donmek istemiyorum.
Mantigim ve duygularim arasinda kaldim. Yorum lutfen.
Aynen canim olmadi farkindayim bol katbonhidratli oldu insallah telafisi olacakafiyet olsun canım pek olmamış ama yine de fena değil cuma bugün yarından itibaren sıkı tutarsan sıkıntı olmaz
Mantigim dan rusvet almis olabilir misin acaba canim ya.Ağzından bal mi damliyor senin ya bu ne tatlilik böyle ins olurum çünkü çok açim
Diğer turlude veriyorsun nasilsa metobolizman az yemeye alismadan diger menune donmelisin bence ablacim diyetisyeninle konusmalisin ban kalirsa
Ayy cook mutlu oldum canimEvet kızlar bir hafta daha bitti gitti
Benim için çok verimli değildi galiba ..spor pek yapamadım ..pazar günü kalorili şeyler yedim ..Pazartesi artı çıktım..diğer günlerde onları eritmeye çalıştım ..haftasonu bu kadar kaçırmamaya karar verdim ..ölçülü olmayı başarmam lazım işte
Bu arada grubumuzun 1. @DeryaOnDiet i tebrik ediyoruz
Sporla nasıl başarıldığını görmüş olduk bir kere daha
Durum 1-1 oldu![]()
Sagol ElifimKizlar gelemedim yoldaydim eve yeni geldim yemek vs giriştim.
Kilo veren herkesi en çokta @DeryaOnDiet Derya mi tebrik ediyorum. maşallah gitti pis 7 ler ohh gelsin 6 lar sonra 5 ler.
Eksi olanlara bravo kilo alanlara haftaya verelim diyorum.
Inan ben de oyle dusunuyordum canim. Bele ki gecen haftaki artidan sonra cook uzuldum. Insallah 60lar senin basina en yakin zamanda canim@DeryaOnDiet valla tebrikler bebeğim, benim o günü gördüğüm gün milat olacak sanırım.. tebrikler..
Canim kolay degil insan kendini tutamiyor. Ve o yuzden neden yapiyorsun boyle kalorili yiyeveklerii. Benim de misafirlerim geliyor ama hep kendimin de yiyecegi yemekler yapiyorum. En ax 4 5 cesit salata yap mesela. Az yagli patatessiz sebze corbasi. Tatli olarak chiali puding olur ben oyle yapiyom olmaz mi? Canim yoksa insaniz kendini tutman cok zor anliyorumbana da bugün akşam ve yarın akşam misafir gelecek arkadaşlar..
bugün akşam ki maç menüsü, patates, soğan halkası ve tavuk kızartması var menüde.. hiç biri benlik değil.. canım çok çeker diye korkuyorum.. çünkü çok çeker gerçekten.. off off..
yarına da bir menü hazırlayacağım ki sormayın gitsin, kapanışı tahinli kemalpaşa tatlısı ile yapacağım :)
eğer bu haftasonundan başarıyla çıkarsam bence oldu bu iş.. artık bi haftasonunu da kilo alarak geçirmek istemiyorum ya.. Allahım sen bana sabır ver..
Ayy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 haftaArkadasim dedi yumurtlama gününde de fazla cikabiliyomus kilo bilemedim
Cok calisiyorsun derken ev isini kas ediyorsun sanirim abla. Bide 2 kere cekimim vardi. Ozaman unutuyorum tabi.
Tsk ediyorum bende seni sevdim
Ben ilk defa böl3 disiplinli diyet yaptim aslinda. Nerde sorun bilmiyorum. Mercimekle kisir bozdu isi belkide. 2 tabak yemistim bu hafta.
Bakalim bu hafta nasil olacak. Tatilde olacagim. Tartiyi getiricem. Ama farkli cikacaktir zemin degisik cünkü. Bakalim
Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursunİncelmem lazım acilen 3. Çocuk istiyorum dün daha iyi anladım bunu hemen 60 lari görmeliyim kızlar :))))
Gerci benim kizim hala kuccuk de bazen istiyorum sonra huysuz kizim bir bagirip yaygara kopariyor himm erken sanki diyorumAboooo
Sevimli küçük bir bebek görünce bende etkileniyorum ama geçiyor eve gelince
Allah isteyen herkese versin inşallah
Haklisin canimAynen abla ya duzenin degismesi haftaya arti baslamama yol acti zaten ona ragmen iyi yine
Derya abla biz ne guzel bi ekip olduk ya bi hafta sen bi hafta ben ama birbirimizi yenmekle kalmayip grup birincisi olarak yeniyoruz yanivar misin bi hafta daha @DeryaOnDiet
Ama saglikli olan bu bence hem az yiyip nolacak cok yiyerek kilo vermek gibisi yok bence keske bende de olabilse :)Mantigim dan rusvet almis olabilir misin acaba canim ya.
O da oyle deyip duruyor. Bekledigim cevap bu degil ki benim. Ben sizden yuz bulmak icin sordum ama neden olmasi gerekeni diyorsun ki sanki![]()
Bi sey olmaaaz ayarlarsin sen yine onu bi sekilde :)Gerci benim kizim hala kuccuk de bazen istiyorum sonra huysuz kizim bir bagirip yaygara kopariyor himm erken sanki diyorumamanin bir sesi var kizimin yani bagirinca kulagim aciyor. Sarkici mi olcak nebu kiz
Haklisin canimolur valla. Ay haftaya benim furum kotu ise donuyorum yemekler disardan isim zor.
Ayy cok az yemissin kuzum bugun. Amanin bu kiz beni gececek ne yapsam acepMenum
Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2 ceri domates
1 biber
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tk sekersiz erik marmelati
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Marul
Ara:
10 çiğ findik
Akşam:
1 yt dereotlu kabak yemegi
4 yk yogurt
Su: 2 litre
Spor: henüz yok belki yapmam bugün belki yaparim bilemedim
Menun gayet iyi canim.Öglen 12.30
3 kücük dilim protein ekmegi
Domates
Salatalik
1 kk peynir
1/2 dilim kasar peynir
2 dilim tavuk salami kalorisi en düsük olandan
2 haslanmis yumurta
1 b. Süt
15.30 ara
1 cay b. Kuruyemis
Aksam 18.30
Tavuklu salata
(400gr tavuk gögsü tavada pisirdim sote gibi biberli soganli. Marulun üzerine attim.
Ara
Kaynamis tarcinli süt düsünüyorum
2.5 l su olacak ins
Spor yok
Sagol canim. Senin sizin desteklerinizle. Gercekten yoksa gecen hafta o artidan sobra benim moral cok kotuydu.Derya cim tekrar tebrikler canim. Hem guzrl kilo verdin hem 60 li sayilara indiee haftanin sampiyonu oldun. Cok guzel bir hafta bu.![]()