• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:KK70: olur :KK66: alisiyor insan herseye valla. Off ama kizimin k sozlerinin hepsii lehce. Bir tane bile turkce kelimemiz yok. Aslindaben hep turkce konusuyorum yalnizken. Cocuk parkinda veya arkadaslarin yanindamecbur lehce konusuyorum ee esimle de ayni. Off ins ogrenir kuzum turkceyi.
Ama anliyor turkce. O da birsey herhalde.
öğrenir canım ya yeter ki sen iste bi şekilde öğrenir. Bizim gelin Polonyalı ama bizim gibi türkçe konuşuyor hatta babannem gibi ŞİVE yapmaya başladı ne güldük. Ki sen Türksun hatta eşinde konuşsun biliyor sanırım iki dili olur daha küçükken ne güzel.

Insallah Elifim darisi basina cook az kaldi.
inşallah Deryam ya inşallah.

Ben ins dayanabilirsem bu hafta sonu khsiz yiycem. Istersen dene. Bende hep ise yariyor. Aslinda dayanabilsem haftaya da yaparim. Neyse ilk hedef 2 gun khsiz bakalim. Ya da az khli diyeyim az meyve yiyebilirim ama ekmek filan yok.
deneyeyim inşallah.

:KK70: olur :KK66: alisiyor insan herseye valla. Off ama kizimin k sozlerinin hepsii lehce. Bir tane bile turkce kelimemiz yok. Aslindaben hep turkce konusuyorum yalnizken. Cocuk parkinda veya arkadaslarin yanindamecbur lehce konusuyorum ee esimle de ayni. Off ins ogrenir kuzum turkceyi.
Ama anliyor turkce. O da birsey herhalde.
Ne guzel canim iste. Biraz daha buyusun ogrenir turkce yi de kucuklukten iki dili olmus olucak.

Canlar cikiyorum ben. arkadaslarim aradi hava guzel ciceklikoy e gidiyoruz sizi de alicaz diye. Gerci orasi bana camlik alan da bol oksijenli ortamda saatlerce yuruyusu cagristiriyor ama en azindan sevdiklerimle birlikte sohbet muhabbet ortami da hazirlanayim gelirler birazdan. Ee gencler de (cocuklarimiz) cok iyi anlasiyor. kizima da iyi olacak yani. Iyi hafta sonlari size de. Gece tekrar gorusuruz.:KK36::KK36::KK36:

Canlar cikiyorum ben. arkadaslarim aradi hava guzel ciceklikoy e gidiyoruz sizi de alicaz diye. Gerci orasi bana camlik alan da bol oksijenli ortamda saatlerce yuruyusu cagristiriyor ama en azindan sevdiklerimle birlikte sohbet muhabbet ortami da hazirlanayim gelirler birazdan. Ee gencler de (cocuklarimiz) cok iyi anlasiyor. kizima da iyi olacak yani. Iyi hafta sonlari size de. Gece tekrar gorusuruz.:KK36::KK36::KK36:
İyi eğlenceler bol sohbetler bol enerji ablacim.

Merhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuz Zen71 Zen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz ;) kendini yorma

Oyle canim yeter ki saglikli olsun. Onemli olan birlikteyken yavrunla kaliteli vakit gecirmen derya cim. Ne ev hanimlari var o gun bu gun senin deyip konu komsu misafirini one atiyor. Ben de calisan bir anneydim bilirim ilk gunler zor gecer ama inan sonra calisirken daha iyi oldugunu goruceksin.tum gun birbirinizi ozleyip sevgi dolu paylasimlariniz olucak.
Insallah canim haklisin onemli olan beraberken kaliteli zaman gecirebilmek.

Ohh ne guzel hem temiz hava hem bol sohbet ;) iyi muhabbetler canim.
Huuu huuu nerdesiniz kizçeler. Kaçamak yapmıyorsunuz dimi :KK66:
Yook canim bol bol salata ve haslama et yedim ;) simdi de esim kizimi parka goturdu ben de sporaa.

Huuu huuu nerdesiniz kizçeler. Kaçamak yapmıyorsunuz dimi :KK66:
Sen nasilsin canim? Nasil gidiyor mola;)
Merhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuz Zen71 Zen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz :KK66: kendini yorma
Ben de hic denemedim canim asure ve yillaar oldu yemeyeli. Bilmiyordum bugunun asure gunu oldugunu. Himm bir ara deneyeyim ya yanlis hatirlamiyorsam icinde kuru meyve de oluyor aslinda sekersiz yapilip yenebilir.

Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuz Zen71 Zen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz :KK66: kendini yorma
Allah kabul etsin Hilosum bizde akşama aşure ye davetliyiz :KK53::KK17:

Sen nasilsin canim? Nasil gidiyor mola:KK66:

Ben de hic denemedim canim asure ve yillaar oldu yemeyeli. Bilmiyordum bugunun asure gunu oldugunu. Himm bir ara deneyeyim ya yanlis hatirlamiyorsam icinde kuru meyve de oluyor aslinda sekersiz yapilip yenebilir.
buraya kadarmış pazara gidiyoruz :KK48:

Selam hanimlar nasilsiniz?ben bir gaflette bulunup kucuk bir kase asure yedim,esimle bugun gezmeye cikmistik,bir yerde dagitiyorlardi aldik bizde,normalde ben her yil yaparim ama bu yil yapmiycam cok yiyorum diye sokakta goruncede dayanamadim:( cok dolastik insallah eritmisimdir.

Back
X