- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Amin cumlemizin.Senin de hersey guzel gonlunce olsun canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cumlemizin.Senin de hersey guzel gonlunce olsun canim.
Gunaydin canim.Günaydınlar tızlar
öğrenir canım ya yeter ki sen iste bi şekilde öğrenir. Bizim gelin Polonyalı ama bizim gibi türkçe konuşuyor hatta babannem gibi ŞİVE yapmaya başladı ne güldük. Ki sen Türksun hatta eşinde konuşsun biliyor sanırım iki dili olur daha küçükken ne güzel.olur
alisiyor insan herseye valla. Off ama kizimin k sozlerinin hepsii lehce. Bir tane bile turkce kelimemiz yok. Aslindaben hep turkce konusuyorum yalnizken. Cocuk parkinda veya arkadaslarin yanindamecbur lehce konusuyorum ee esimle de ayni. Off ins ogrenir kuzum turkceyi.
Ama anliyor turkce. O da birsey herhalde.
inşallah Deryam ya inşallah.Insallah Elifim darisi basina cook az kaldi.
deneyeyim inşallah.Ben ins dayanabilirsem bu hafta sonu khsiz yiycem. Istersen dene. Bende hep ise yariyor. Aslinda dayanabilsem haftaya da yaparim. Neyse ilk hedef 2 gun khsiz bakalim. Ya da az khli diyeyim az meyve yiyebilirim ama ekmek filan yok.
Gunaydin canim.Günaydın hatun kişiler.
Nasılsın abliş imGunaydin canim.
Goruceksin canim insallah. Az kaldi bak.@DeryaOnDiet Deryam ya bende 6 lari görmek istiyorum artık ya.
Ne guzel canim iste. Biraz daha buyusun ogrenir turkce yi de kucuklukten iki dili olmus olucak.olur
alisiyor insan herseye valla. Off ama kizimin k sozlerinin hepsii lehce. Bir tane bile turkce kelimemiz yok. Aslindaben hep turkce konusuyorum yalnizken. Cocuk parkinda veya arkadaslarin yanindamecbur lehce konusuyorum ee esimle de ayni. Off ins ogrenir kuzum turkceyi.
Ama anliyor turkce. O da birsey herhalde.
Iyiyim ablam cok sukur. Sen de iyisindir insallah.Nasılsın abliş im![]()
İyidir abliş im oturuyorum bugün izin verdim kendime.Iyiyim ablam cok sukur. Sen de iyisindir insallah.![]()
İyi eğlenceler bol sohbetler bol enerji ablacim.Canlar cikiyorum ben. arkadaslarim aradi hava guzel ciceklikoy e gidiyoruz sizi de alicaz diye. Gerci orasi bana camlik alan da bol oksijenli ortamda saatlerce yuruyusu cagristiriyor ama en azindan sevdiklerimle birlikte sohbet muhabbet ortami da hazirlanayim gelirler birazdan. Ee gencler de (cocuklarimiz) cok iyi anlasiyor. kizima da iyi olacak yani. Iyi hafta sonlari size de. Gece tekrar gorusuruz.![]()
Sagol canim. Optum.İyi eğlenceler bol sohbetler bol enerji ablacim.
Insallah canim haklisin onemli olan beraberken kaliteli zaman gecirebilmek.Oyle canim yeter ki saglikli olsun. Onemli olan birlikteyken yavrunla kaliteli vakit gecirmen derya cim. Ne ev hanimlari var o gun bu gun senin deyip konu komsu misafirini one atiyor. Ben de calisan bir anneydim bilirim ilk gunler zor gecer ama inan sonra calisirken daha iyi oldugunu goruceksin.tum gun birbirinizi ozleyip sevgi dolu paylasimlariniz olucak.
Insallah canim.Ne guzel canim iste. Biraz daha buyusun ogrenir turkce yi de kucuklukten iki dili olmus olucak.
Ohh ne guzel hem temiz hava hem bol sohbetCanlar cikiyorum ben. arkadaslarim aradi hava guzel ciceklikoy e gidiyoruz sizi de alicaz diye. Gerci orasi bana camlik alan da bol oksijenli ortamda saatlerce yuruyusu cagristiriyor ama en azindan sevdiklerimle birlikte sohbet muhabbet ortami da hazirlanayim gelirler birazdan. Ee gencler de (cocuklarimiz) cok iyi anlasiyor. kizima da iyi olacak yani. Iyi hafta sonlari size de. Gece tekrar gorusuruz.![]()
Yook canim bol bol salata ve haslama et yedimHuuu huuu nerdesiniz kizçeler. Kaçamak yapmıyorsunuz dimi![]()
Sen nasilsin canim? Nasil gidiyor molaHuuu huuu nerdesiniz kizçeler. Kaçamak yapmıyorsunuz dimi![]()
Ben de hic denemedim canim asure ve yillaar oldu yemeyeli. Bilmiyordum bugunun asure gunu oldugunu. Himm bir ara deneyeyim ya yanlis hatirlamiyorsam icinde kuru meyve de oluyor aslinda sekersiz yapilip yenebilir.Merhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuzZen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz
kendini yorma
Allah kabul etsin Hilosum bizde akşama aşure ye davetliyizMerhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuzZen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz
kendini yorma
buraya kadarmış pazara gidiyoruzSen nasilsin canim? Nasil gidiyor mola
Ben de hic denemedim canim asure ve yillaar oldu yemeyeli. Bilmiyordum bugunun asure gunu oldugunu. Himm bir ara deneyeyim ya yanlis hatirlamiyorsam icinde kuru meyve de oluyor aslinda sekersiz yapilip yenebilir.