• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence oyle de gayet iyi olmustur. Ne guzel yapmissin canim ellerine saglik.

Canim sabah oglen bilerek mi yemedin yoksa canin mi istemedi. Metabolizma yavasliyormus ya hic degilse kucuk bir parca birsey atsaydin agzina.

Bence daha ziyade yorgunluk belirtilerin var canim :KK66: dinlen artikk

En iyisi birgun onceden yap canim. Ben calisirken hep oyle yapardim ve tabi pazartesiden itibaren yine ayni ise donuyorum cunku. Degilse yemek olmayinca aksam yemegi gec saate kaliyor.
Yok canim esim yabanci o yuzden evde de surekli lehce konusuyoruz. Esimin turkcesi birkac kelimeden itaberet ne yazik ki.
hımm işte o zaman kızının türkçeyi konuşması biraz zor olur inşallah kolay öğrenip konuşur

Hilal cim cok sagliksiz beslenmissin. Neredeyse tum gun ac kalip aksama yemissin canim. Yediklerin cok saglikli bile olsa ac kaldigin surenin acisini vucut stok ederek cikartir. Ne olur dikkat et. Ac kaldiginla kalip verecegine alirsin bu sekilde emeklerine yazik canim.

Tskler vallahi güzel olduu cok ta kolaymiss. Cesaret benimkide hahaa
Kestim gitti. Cok dönülüyo hormonlarrrr

Allah kabul etsin mi derler afiyet olsun. Ben sevemedim asureyi cok karisik :KK43:

Spor oldugu icin kabul ediyorum dondurmayi :))

Güzel bence
Afiyet olsun

Kolay gelsin ve afiyet olsun cnm

Okurken ben yoruldum vallahi allah kolaylik versin abla

Lütfen tekrarlama bu menüyü :sinirli::KK53: bana kiziyordun sabah ye diye :KK73:
Hiç ama hiç birşey yiyesim gelmiyor sabahları dedim ya annemde olmasam akşam da olmaz di zaten iyi birşey değil ama vücut istemiyor

Sen oturdun vallahı ınanmam
Öyle sandım ama pazara gidene kadardı sonrasında 10 kg domates kup kup doğanıp dondurucu daki yerini aldı. ;)

Uzun uzadıya düşündüm ve bugun yarın dıye başlamak ıstemedıgım dıyete basladım
Ilk evre 3 gün detoks
Lapacılardanım bugun ben
Beril o lapa bana geçen haftalarda neler yaptı bi bilsen 3 gün midem ağrıdı :( dikkat et balım ya.

Öyle sandım ama pazara gidene kadardı sonrasında 10 kg domates kup kup doğanıp dondurucu daki yerini aldı. :KK66:

Beril o lapa bana geçen haftalarda neler yaptı bi bilsen 3 gün midem ağrıdı :KK43: dikkat et balım ya.
Senı tanıyom yanı oturmak ve sen?
Lapa
Patates
Elma
Bu üçünden en masumu geldı lapa canım ya

Back
X