Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım acaba yeterlı beslenmedıgınden mı saldırıyorsun yemeyemerhaba kızlar günaydın, nasılsınız? ben çok sıkıntılıyım ya bu diyet konusunda.. sporu oturttum yeme düzenimi ayarlayamadım.. yeme düzenim sabahtan akşama doğru artıyor.. tam tersi olması gerekiyorken..
karbonhidrattan düşük besleneyim dedim, akşama aç kurt gibi saldırdım.. olmadı.. pazartesiye göre 300gr artıdayım..
bugün akşam yemeyi yememeyi planlıyorum..
sabah kahvaltısı içinde chialı puding yapayım dedim, chialar şişmemiş ya, küçük kasede yapmıştım, 2 tatlı kaşığı koydum kase küçük diye.. olmamış, yine süt gibi içtim..
bildiğim yoldan gitmeyip başka yollar denemeye çalıştıkça olmuyor.. neden ısrarla bilgiğim denenmiş yoldan gitmemekte ısrar ettiğimi de anlamıyorum.. benim bir diyet listem var normalde.. ona uymam lazım.. ama motive olamıyorum..
nefertityy biraz önce okudum yazdıklarını ..ne güzel diyetisyen listeleri var elinde ..en iyisinden sağlıklısından vazgeçme derim ben ..ben mesela hiç açlığa gelemiyorum şekerim düşüyor galiba ..elimde diyetisyen listeleri vardı onlara bakarak ana öğünlü ara öğünlü zayıfladım ..takılınca ufak tefek değişiklikler yaptım ..diyet yapmak gerçekten zor ..sebze pişir köfte yap salata yap yanında taşı ..hepsi emek istiyor ..ama tekrar kilo almak artıları eksiye çevirmek çok yıpratıcı ..motivasyonda düşüyor ..
Ne güzel spor imkanında var ..o yüzden artık toparlanmak gerek kolay değil ama yola devam etmek lazım ..bence bu aralar tam kilo verme zamanı ..
Canım acaba yeterlı beslenmedıgınden mı saldırıyorsun yemeye
Yoksa psıkolojık şeker krızımı
Sporu oturtman süper egerkı yeme duzenınde yasaksız yıyeceklerı doyana kadar yersen sorun olmaz gıbıme gelıyor
Yada iş hayatın yoğunluğundan bu yeme atakları olabılırmı
ben sabah kahvaltı yapmayınca akşamları fena patlıyorum ve kesinlikle tatlı yiyorum benimde eşimde senin eşin gibi bol çeşitli akşam yemeği istiyor bende çeşit çeşit slata yapacam artık baş edemeyeceğim yoksabence sabahları az beslenmemden kaynaklanıyor.. akşama artık iyice enerjim düşünce yemeğe saldırıyorum. bugün kahvaltı yaptım mesela değişiklik olarak :) öğlen de salatamı yoğurdumu yedim, yanına 1,5dilim ekmek yedim. akşam üstüde bir ya da 2 çk kadar fıstık ezmesi+kahve yapacağım spor öncesi enerji versin diye.. ama akşam sporum uzun süreceğinden akşam yemeği yemeyeceğim evde..
tartı öncesi mesela bu şekilde güzel.. benim sıkıntım bir de kocayla işte, o akşam yemeğini güzel yiyelim istiyor, o zaman ona hazırlarken hoop bende onunla aynı yemekleri yerken buluyorum kendimi.. sonra mutsuz mutsuz yatıyorum. öyle tıka basa yemiyoruz ama bence diyetlik olmuyor..
bu haftayı da böyle harcadım maşallah yani..
kendime kızıyorum..
ben sabah kahvaltı yapmayınca akşamları fena patlıyorum ve kesinlikle tatlı yiyorum benimde eşimde senin eşin gibi bol çeşitli akşam yemeği istiyor bende çeşit çeşit slata yapacam artık baş edemeyeceğim yoksa
tam 4 gündür misafirden kalanları yiyom hhahahhaahben de kahvaltı olayına başlayacağım ya.. ah bu üşenmelerim olmasa.. benim kocam çeşit ister ama pilav makarna istemez.. sağlıklı olsun ister.. ama bazen maç fln varsa patates kızartması vs ister.. :)
bir de hiçbirşey çöpe atılsın istemez, börek çörek ne varsa yiyelim ister.. misafir sonrası evde kalanlar benim için travma sebebi :)
tam 4 gündür misafirden kalanları yiyom hhahahhaah
Bence kızma her yanlışta bır dogru ogrenıyozbence sabahları az beslenmemden kaynaklanıyor.. akşama artık iyice enerjim düşünce yemeğe saldırıyorum. bugün kahvaltı yaptım mesela değişiklik olarak :) öğlen de salatamı yoğurdumu yedim, yanına 1,5dilim ekmek yedim. akşam üstüde bir ya da 2 çk kadar fıstık ezmesi+kahve yapacağım spor öncesi enerji versin diye.. ama akşam sporum uzun süreceğinden akşam yemeği yemeyeceğim evde..
tartı öncesi mesela bu şekilde güzel.. benim sıkıntım bir de kocayla işte, o akşam yemeğini güzel yiyelim istiyor, o zaman ona hazırlarken hoop bende onunla aynı yemekleri yerken buluyorum kendimi.. sonra mutsuz mutsuz yatıyorum. öyle tıka basa yemiyoruz ama bence diyetlik olmuyor..
bu haftayı da böyle harcadım maşallah yani..
kendime kızıyorum..
Duzenli olmayinca zor olur tabi canim. Biz duzenli gittigimiz halde yine de zor geliyir kres.Bızımkı çok düzenli degıl
Islerım olunca gıdemıyoz
Bır oluyor bır olmuyor çocukta Şaşkın
Sagol Berilim bu hafta yeni isbasi yaptim kizimin kresi sevmemesi disi derken hic vaktim olmadi. Eksikligini hissediyorum sporun. Bugun de yapamam buyuk ihtimalle yeni ciktim isten yoldayim.Çok begendım keske sporda olsa
Spor da menu de guzel canim.Selam kizlar menumu yazayim hemencecik
Sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti 11.30 dort kasik cokelek(roka,dere otu ve 4 ceviz ) 2 haslanmis yum,10 yesil zeytin,yesil cay.
Ara yok.
Aksam:18.30 bir orta boy firinlanmis cupra,1 dilim th ekmegi ve salata.
Azonce iki minik mandalina yedim.
40 dk yuruyus 2 litre su
Oyy minnak minnak ogrencilerin var ne guzel.Kizlar bu yil 1. Siniflari okuttugum icin ara ogun yapmak aklima bile gelmiyir,zaten bir seyler goturmeyi de unutuyorum,uc gibi kucuk bir ara ogun yapsam daha iyi olur.
Hic yapmadim aslinda bir denemek lazim. Ama yemesini cok severim hele Adanada ne guzel yaparlar onu. Ellerine saglik canimBu arada az once icli kofte yaptim buzluga atmak icin,pratik oluyir biraz yoruldum ama degdi:)
Afiyet olsun canim. Menulerin iyice azalmis. Ins yarina guzel bir eksi geliyor senden.Sabah
Yok
Öğlen
3 4 yemek kaşığı yoğurtlu köz biber
1.5 dil ekmek
Aksam
2 cigkofte marul arası
Bir küçük parça tavuk
Birkaç tane hamsi
1 2 kaşık da yoğurtlu salata
1 kaşe domates çorbası
1.5 lt su
Spor yok
Erasmus musun yoksa orda mi okuyorsun canim?Tatil artık bitti Derya abla. Londra’ya geri dönüyorum malum okullar başladı
Afiyet olsun canim yuruyus de var ne guzelMenü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates.
1/2 muz
2 ceviz
Öğle:
1 kase aşure
Ara:
Salata
Akşam:
4 fırında köfte
3 yk bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Aslinda etin baligin yaninda hep salata yiyorum canim. Ama galiba sen eti birkac gun yeme diyorsun degil mi canim? Ins ondan arti cikmiyorumdur. Eti peynirle filan degistiririm olmadi birkac gun denerim en azindan. Et yemeyince cok cabuk acikiyorum. Pilav ekmek filan da yemiyorum ya bu ara.menü güzel de acaba et ve balıktan sebzeye mi yonelsen belki sürekli et ve balık tukettigin icin artı çıkıyor olabilirsin ben üst üste et ürünü yersem o beni etkiliyor artı oluyorum haftanın bir kaç günü sebze bir kaç günü et yesen daha iyi olur gibi sanki
afiyet olsun menü güzel sabah kahvaltısı olmadığı için az gibi geldi bana
okulda ara öğün boş dersin yoksa lüks oluyor gerçekten bizim de teneffüsler 5 dakika onda da bir şey yiyemiyorsun canım anca form bisküvi falan
sabah kahvaltısı olsa daha iyi olurdu akşam da sanki bir tık fazla gibi
afiyet olsun aşure hariç menü güzel
Gecmis olsun canim. Afiyet olsun spor da gayet iyiherkese günaydın boğazım kötü hasta olacağım galiba
menü
sabah klasik kahvaltı bir dilim ekmek ile
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğlen 1 adet muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 1 kase ton balıklı salata ve yaprak sarma (7-8 tane)
ara 3 adet hurma
su 2 litre
spor 60 dk tempolu yürüyüş
ben et yiyince birkaç gün üst üste artı çıkıyorum o yüzden dedim canım senin de öyle olabilir peynirle değişimli yersinAfiyet olsun canim. Menulerin iyice azalmis. Ins yarina guzel bir eksi geliyor senden.
Erasmus musun yoksa orda mi okuyorsun canim?
Afiyet olsun canim yuruyus de var ne guzel
Aslinda etin baligin yaninda hep salata yiyorum canim. Ama galiba sen eti birkac gun yeme diyorsun degil mi canim? Ins ondan arti cikmiyorumdur. Eti peynirle filan degistiririm olmadi birkac gun denerim en azindan. Et yemeyince cok cabuk acikiyorum. Pilav ekmek filan da yemiyorum ya bu ara.
ay ne güzel akşamın çok hafif ya keşke ben de öyle yapabilsem sporun da harikaSelam ablalarim bugunki menum
Sabah:
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Biberli lorlu yumurta
2 zeytin
2 ceri domates
1 salatalik
1 bardak süt
Ara: 6 cig findik 2 ceviz
Öğlen:
1,5 kase sutlu tarhana
Küçük 1 muz
Akşam:
1 havuç
1 kase yoğurt
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel bacak popo
Masaalah ben hic dayanamiyorum gözümün önünde yenince pasta falan ama gecen ben de dayandim aslinda yavas yavas alisiyorum kaldi 5 kilo surda :))bugün yine irademi konuşturdum arkadaşın doğum günü vardı buranın en güzel pastanesinden pasta ve kurabiye almışlardı ama pastayı yemedim malum yarın tartı günü listemi de yazayım
sabah
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
domates ve biber
Öğlen
1 tane tuzlu kurabiye
1 kase çorba
Ara 15.00
2 hurma ve 1 kaşık leblebi
Aksam18.00
1 dilim tb ekmeği
1 kase çorba
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 çay bardağı yoğurt
Ara 1 tane kuş lokumu
Spor yok su 2 litre
kız valla kendime şaşırdım öyle canım falan da çekmedi çok şükürMasaalah ben hic dayanamiyorum gözümün önünde yenince pasta falan ama gecen ben de dayandim aslinda yavas yavas alisiyorum kaldi 5 kilo surda :))