- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim adim adim git. Bak ne guzel ilk adim sporunu oturttun sira geldi diyete. Ben de bu aralar arti ciktim ve vaktim olmuyor spor yapamiyorum diye khyi azalttim. Ama meyveden sebzeden kesmedim. Sadece pirinc ekmek filan yemiyorum. Et cok tok tutuyor her ogunde yiyorum salatayla. Sen de dene. Ama benim agzim hic bos kalmiyor cok ara ogun yapiyorum. Boyle olunca aksama da cok ac olmuyorum.merhaba kızlar günaydın, nasılsınız? ben çok sıkıntılıyım ya bu diyet konusunda.. sporu oturttum yeme düzenimi ayarlayamadım.. yeme düzenim sabahtan akşama doğru artıyor.. tam tersi olması gerekiyorken..
karbonhidrattan düşük besleneyim dedim, akşama aç kurt gibi saldırdım.. olmadı.. pazartesiye göre 300gr artıdayım..
bugün akşam yemeyi yememeyi planlıyorum..
sabah kahvaltısı içinde chialı puding yapayım dedim, chialar şişmemiş ya, küçük kasede yapmıştım, 2 tatlı kaşığı koydum kase küçük diye.. olmamış, yine süt gibi içtim..
bildiğim yoldan gitmeyip başka yollar denemeye çalıştıkça olmuyor.. neden ısrarla bilgiğim denenmiş yoldan gitmemekte ısrar ettiğimi de anlamıyorum.. benim bir diyet listem var normalde.. ona uymam lazım.. ama motive olamıyorum..