• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar günaydın, nasılsınız? ben çok sıkıntılıyım ya bu diyet konusunda.. sporu oturttum yeme düzenimi ayarlayamadım.. yeme düzenim sabahtan akşama doğru artıyor.. tam tersi olması gerekiyorken..

karbonhidrattan düşük besleneyim dedim, akşama aç kurt gibi saldırdım.. olmadı.. pazartesiye göre 300gr artıdayım..
bugün akşam yemeyi yememeyi planlıyorum..

sabah kahvaltısı içinde chialı puding yapayım dedim, chialar şişmemiş ya, küçük kasede yapmıştım, 2 tatlı kaşığı koydum kase küçük diye.. olmamış, yine süt gibi içtim..

bildiğim yoldan gitmeyip başka yollar denemeye çalıştıkça olmuyor.. neden ısrarla bilgiğim denenmiş yoldan gitmemekte ısrar ettiğimi de anlamıyorum.. benim bir diyet listem var normalde.. ona uymam lazım.. ama motive olamıyorum..
Canim adim adim git. Bak ne guzel ilk adim sporunu oturttun sira geldi diyete. Ben de bu aralar arti ciktim ve vaktim olmuyor spor yapamiyorum diye khyi azalttim. Ama meyveden sebzeden kesmedim. Sadece pirinc ekmek filan yemiyorum. Et cok tok tutuyor her ogunde yiyorum salatayla. Sen de dene. Ama benim agzim hic bos kalmiyor cok ara ogun yapiyorum. Boyle olunca aksama da cok ac olmuyorum.

Sağol canım iyiyim şükür .biraz yoğunum bu sene ..kurslara yazıldım ..hayatımda değişiklikler yapmaya karar verdim ..dünde bir spor kursu buldum .yoga pilates zumba var ..fiyatları da uygundu ona bakacağım bakalım ..ufak tefek işler yapmaya karar verdim ..malum 2 çocuk ödevleri beslenmeleri kursları arada koşturuyorum işte ..misafirler gelecek ..daha da bir sürü iş işte ..hayat koşturmacası ..
Senin kızda inşallah çabuk alışır ..insan üzülüyor gerçekten bu sene zor geçer ama gittikçe daha iyi olur inşallah ..
Bu arada dengeleme çalışmalarına devam ediyorum ..yürüyüşü arttıracağım haftada 2 kere de spora gitsem yeterli gibi geliyor ..kaçamak illa oluyor ama tatlı yerine meyve yemeğe çalışıyorum bende ..Bu haftasonu aşure yemeye gideceğiz bir tanıdığa ..o vakte kadar kaçamak yapmayayım diyorum ..
Masallah canim yogunsun. Yogunlugu severim hele ki diyette iyi oluyor yemeye cok vakti olmuyor insanin. Spor planlarin cok guzel canim yap tabi insan kendini daha iyi hissediyor. Bu hafta yapamadim gec baslayip gec bitirdim isimi hep. Kizim da cok huysuz olunca kiyamadim ozleyip kosa kosa eve dondum. Ins haftaya ben de baslamak istiyorum.

bence sabahları az beslenmemden kaynaklanıyor.. akşama artık iyice enerjim düşünce yemeğe saldırıyorum. bugün kahvaltı yaptım mesela değişiklik olarak :) öğlen de salatamı yoğurdumu yedim, yanına 1,5dilim ekmek yedim. akşam üstüde bir ya da 2 çk kadar fıstık ezmesi+kahve yapacağım spor öncesi enerji versin diye.. ama akşam sporum uzun süreceğinden akşam yemeği yemeyeceğim evde..

tartı öncesi mesela bu şekilde güzel.. benim sıkıntım bir de kocayla işte, o akşam yemeğini güzel yiyelim istiyor, o zaman ona hazırlarken hoop bende onunla aynı yemekleri yerken buluyorum kendimi.. sonra mutsuz mutsuz yatıyorum. öyle tıka basa yemiyoruz ama bence diyetlik olmuyor..

bu haftayı da böyle harcadım maşallah yani..

kendime kızıyorum..
Esine de az yagli ve az khli yemekler hazirlasan olmaz mi canim? Ben kizima bile kendi yiyebilecegim yemeklerden pisirip veriyorum. Degilse haklisin canim ister yerim yani.
ben sabah kahvaltı yapmayınca akşamları fena patlıyorum ve kesinlikle tatlı yiyorum benimde eşimde senin eşin gibi bol çeşitli akşam yemeği istiyor bende çeşit çeşit slata yapacam artık baş edemeyeceğim yoksa
En iyisi canim. Ben ozellikle hafta sonlari en az 2 3 cesit salata yapiyorum. Hele misafirim varsa gecen 5 cesit salata yaptim salatayla doydum :)
ben de kahvaltı olayına başlayacağım ya.. ah bu üşenmelerim olmasa.. benim kocam çeşit ister ama pilav makarna istemez.. sağlıklı olsun ister.. ama bazen maç fln varsa patates kızartması vs ister.. :)

bir de hiçbirşey çöpe atılsın istemez, börek çörek ne varsa yiyelim ister.. misafir sonrası evde kalanlar benim için travma sebebi :)
Misafir gelince cok cesit ama azar azar yapsan da cok artmasa canim. Ve cogunlugu kendi yiyebileceklerinden yap. Sekersiz unsuz ne guzel tarifler var.
Kızlar neredesiniz acaba
Slm Berilim az once inan oturdum. Daha da yapacak is var yarina ise ogle yemegim aksam yemegim yok et cikarayim buzluktan da sabah yapayim bari gec oldu.

Selam ablalarim bugunki menum
Sabah:
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Biberli lorlu yumurta
2 zeytin
2 ceri domates
1 salatalik
1 bardak süt
Ara: 6 cig findik 2 ceviz
Öğlen:
1,5 kase sutlu tarhana
Küçük 1 muz
Akşam:
1 havuç
1 kase yoğurt
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bölgesel bacak popo
Sutlu tarhana neymis canim. Ay ben bunu da ilk defa duydum.

ben et yiyince birkaç gün üst üste artı çıkıyorum o yüzden dedim canım senin de öyle olabilir peynirle değişimli yersin
Dikkat etmeye caliscam canim elimden geldigince. Ekmek filan da yemedigim icin ac kalmayim diye ete salataya vurdum ;) arada peynir salata yaparim sagol yorumun icin.

bugün yine irademi konuşturdum arkadaşın doğum günü vardı buranın en güzel pastanesinden pasta ve kurabiye almışlardı ama pastayı yemedim malum yarın tartı günü listemi de yazayım
sabah
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
domates ve biber

Öğlen
1 tane tuzlu kurabiye
1 kase çorba

Ara 15.00
2 hurma ve 1 kaşık leblebi

Aksam18.00
1 dilim tb ekmeği
1 kase çorba
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 çay bardağı yoğurt

Ara 1 tane kuş lokumu
Spor yok su 2 litre
Canim oglen bir yogurt et birsey yeseydin keske cok biraz fazla kh olmus gibi. Su aksamki lokum da sabah olsaymis super olurmus. Ama pastaya hayir dedin ya getcekten tebrikler.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: omlet. Salatalik. Bol maydonoz
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Ara: 1 portakal. 10 badem
Oglen: 2 kofte. 1 tabak yagsiz tuzsuz salata
Ara: 1 nektarin. tuzsuz az yagli peynir cottage cheese 150gr.
Aksam: salata. 1 dilim peynir.
Ara: 1 kase yogurt.

Su: 2.5 lt
Spor: yok yine :(

Canim oglen bir yogurt et birsey yeseydin keske cok biraz fazla kh olmus gibi. Su aksamki lokum da sabah olsaymis super olurmus. Ama pastaya hayir dedin ya getcekten tebrikler.
okulda nobetciydim canım o yüzden sadece çorba yedim giderken yemeğimi götürecektim ama okulda çıkan yemekten yiyeyim dedim o da patates ve pilavdı ben de dışardan çorba söyledim o yüzden yani

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: omlet. Salatalik. Bol maydonoz
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Ara: 1 portakal. 10 badem
Oglen: 2 kofte. 1 tabak yagsiz tuzsuz salata
Ara: 1 nektarin. tuzsuz az yagli peynir cottage cheese 150gr.
Aksam: salata. 1 dilim peynir.
Ara: 1 kase yogurt.

Su: 2.5 lt
Spor: yok yine :KK43:
çok güzel canım menün afiyet olsun

Afiyet olsun canim. Menulerin iyice azalmis. Ins yarina guzel bir eksi geliyor senden.

Erasmus musun yoksa orda mi okuyorsun canim?

Afiyet olsun canim yuruyus de var ne guzel

Aslinda etin baligin yaninda hep salata yiyorum canim. Ama galiba sen eti birkac gun yeme diyorsun degil mi canim? Ins ondan arti cikmiyorumdur. Eti peynirle filan degistiririm olmadi birkac gun denerim en azindan. Et yemeyince cok cabuk acikiyorum. Pilav ekmek filan da yemiyorum ya bu ara.
Umuyorum derya vallahi sabah sonra uçlar iyi değildi bakalım yarın nolcak

Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
1 kk peynir
Domates
3 ceviz

Öğle:
1 sandviç (2 tt ekmek, hindi füme, salatalık)
Ayran

Ara:
1/2 paket kraker

Akşam:
1 yt menemen
Haşl brokoli

Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş, 25 kg valizle 4 kat çıktım :) bizim asansör yine bozulmuş burada
Bugün baya yoruldum Kızlar. Yolculuktu, uçaktı, otobüstü derken akşam 5 gibi yerleştim. Gelir gelmez ilk işim kendimi parka atmak oldu. Çok özlemişim. En azından düzenime dönmüş oldum ben de

Back
X