• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 538.ETAP***

zukkum (80/
DeryaOnDiet (69.3/
nefertityy (76,6/76,1/0,5/%0,65)
aylin90 (111.2/)bildirimde bulunmadı
Sena616 (73/72.8/0.2/%0.27)
Zen71 (96.8/
Zeroks ( 64.8/
linnmhm (71.1/
lina0156 (72/71.2/0.8/%1.11)
55olmakistiyorum (64.6/
Ormangözlü ( 61.9/
Sfem (74.4/74/0.4/%0.54)

13.takım ortalaması:

bu kadar oldu ama oldu ne yapalım :)
Az mi canim masallah tebrikler

aranızda Paris'e gidenler var mı? bana öneride bulunacaklar da olabilir :) çok ihtiyacım var..
Slm canim. 3 sene once gitmistik oncelikle ev veya oda kiralayin. Disarda yemek cook pahali. Mutfagi olan bir yeri airnbb de cok fazla yer var. Tuttugunuz yer toplu tasimaya yakin olsun yeter merkeze yakin olmasi sart degil. Paris card alin kesinlikle. O cardla cogu yere ucretsiz gidiyorsun ve kartta yazan herseyi yapin karta bosuna para odemeyin yani sonuna kadar kullan karti ;) aksam oldumu al bir sarap marketten bir de peynir otur eifelin basina herkes oyle yapiyor ne restaurana gidip 1 bardagina bir suru para bayilacaksin.

Canim sevdigin film dizi neyse onu ac gec karsina cik aliptige olmazmi. Ben ins buhun is cikisi direk spora. 1haftam gitti yeter artik.

Hic yemedim. Turkiyeye gidince unutmazsam bakayim bi. Afiyet olsun canim.
Bak bakalim ama hazir gormedim ben hic pek bilende duymadim yöresel bi sey olabilir belki

Slm canim. 3 sene once gitmistik oncelikle ev veya oda kiralayin. Disarda yemek cook pahali. Mutfagi olan bir yeri airnbb de cok fazla yer var. Tuttugunuz yer toplu tasimaya yakin olsun yeter merkeze yakin olmasi sart degil. Paris card alin kesinlikle. O cardla cogu yere ucretsiz gidiyorsun ve kartta yazan herseyi yapin karta bosuna para odemeyin yani sonuna kadar kullan karti :KK66: aksam oldumu al bir sarap marketten bir de peynir otur eifelin basina herkes oyle yapiyor ne restaurana gidip 1 bardagina bir suru para bayilacaksin.
Ay Derya bir anlattın benimde gidesim geldi :KK51:

Senı öne attımda daha vahımler var sakın farkedılmıyom sanmasınlar

ahahahah benim gibi sorumluluk sahibi bir insanı öne attın.. utanırım ben, laf geldi diye, çıkmam artık burdan müsait oldukça :)

Ben sıpaları dısneyland a götürdüm orasıda senlık degıl balım
Ama eyfelde yemek yeme derım fatura gelınce mıdeye oturuyor
Genel olarak peynır ve parfüm dıyarı desem yerıdır
Ama avrupadakı pahalı yerlerden

pahalılık konusunda haklısın :( ben de disneylanda gitmeyeceğim sanırım.. çocuk olunca onu götürmeye bahane olsun bana da..

-200 vermeme rağmen kendimi acaip zayıf hissedyom ya tartıda mı bişey var akşam yedim yedim su içtim 55.9 geldim yemek üstüne tartıldım sabah kalktım aç karın gece tuvalete su bitmiş 56.2 geldim rüyamda mı kilo aldım anlamadım
kendini zayıf hissediyorsan kas yapmışındır bence.. kas da yağdan ağır ya.. tartıya öyle yansımış olabilir..

Slm canim. 3 sene once gitmistik oncelikle ev veya oda kiralayin. Disarda yemek cook pahali. Mutfagi olan bir yeri airnbb de cok fazla yer var. Tuttugunuz yer toplu tasimaya yakin olsun yeter merkeze yakin olmasi sart degil. Paris card alin kesinlikle. O cardla cogu yere ucretsiz gidiyorsun ve kartta yazan herseyi yapin karta bosuna para odemeyin yani sonuna kadar kullan karti :KK66: aksam oldumu al bir sarap marketten bir de peynir otur eifelin basina herkes oyle yapiyor ne restaurana gidip 1 bardagina bir suru para bayilacaksin.

ben oteli de ayarladım.. romada evde kalmıştık ama otelin sabah kahvaltısı da var.. ama evde hiç durmadık.. burda da öyle yaparız gibime geliyor. belki bir restaurantta oturamayız ama kesemize göre bir yerler buluruz diye umuyorum :)

bana kalsa moulin rouge 'a gitmek isterim de, oraya vereceğim parayı duysa kocam beni keser :)

ahahahah benim gibi sorumluluk sahibi bir insanı öne attın.. utanırım ben, laf geldi diye, çıkmam artık burdan müsait oldukça :)

pahalılık konusunda haklısın :KK43: ben de disneylanda gitmeyeceğim sanırım.. çocuk olunca onu götürmeye bahane olsun bana da..

kendini zayıf hissediyorsan kas yapmışındır bence.. kas da yağdan ağır ya.. tartıya öyle yansımış olabilir..

ben oteli de ayarladım.. romada evde kalmıştık ama otelin sabah kahvaltısı da var.. ama evde hiç durmadık.. burda da öyle yaparız gibime geliyor. belki bir restaurantta oturamayız ama kesemize göre bir yerler buluruz diye umuyorum :)

bana kalsa moulin rouge 'a gitmek isterim de, oraya vereceğim parayı duysa kocam beni keser :)
Ben de istemistim de cok pahaliydi canim. Disindan gorup foto cektirdim. Ama paris card alin kesinlikle.

Çok kızgınım dünden berı ama sakın üzerıne alınma ben eskıden tanırım senı
Liste dıye tutturan arkadaş vardı
Hanı paylaşımda bıle kavga ettıgımız
Bırde üstüne hakaret edıldıgım
Oda lıste lıste dıye tutturmuştu
Ezelı berı bır hayal kırıklığım vardı liste ıcın acele edenlerden ama bu kez resmen kırıldım gercı çokta umurunda degılde
Bır karar aldım kuralları en katısından uygulamaya karar verdım
Masalım durum zaten vahım lıstede gırsende gırmesende düzelecek gıbı degıl
Yalnız lıste deyıp sonra Yok olacaksan ce deyıp kaçacaksan gerçekten üzülürüm
Lütfen kararını sen ver olurmu
Ben daha oncede kimseyi yari yolda birakmadim asla birakmam da bu konuda kendime cok guveniyorum tabiki listeye girmek istiyorum daha cok motive oluyorum cunku,daha once mezun olana kadar bir yerlere kacmadim kati kurallara da bagli kalirim,bu hafta cok veremedim listeyi kotu etkilemeyeyim diye soyledim yoksa tabiki girmek isterim karari bana birakiyorsan girmek istiyorum,daha oncede soyeledim simdide soyleyeyim daha bir haftaya gelmez netim bu haftada aktif olamam ama netim gelir gelmez menulere de yorum yapicam soz

Ben de istemistim de cok pahaliydi canim. Disindan gorup foto cektirdim. Ama paris card alin kesinlikle.

zaten bizim otelde merkeze uzak.. kasım ayında gideceğimiz için hava zaten soğuk olacak.. mecburuz toplu taşıma kullanmaya.. bu toplu kartlar daha iyi bencede.. saolasın..

Back
X