- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hedefe 6,3 kilo deseneHic yagsiz tarhana kh ama ekmekte yedirmiyor hic ve 1 kasesi bir ogunu fazlasiyla doyuruyor sorun yok yani bundabu hafta da yarisiyor muyuz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefe 6,3 kilo deseneHic yagsiz tarhana kh ama ekmekte yedirmiyor hic ve 1 kasesi bir ogunu fazlasiyla doyuruyor sorun yok yani bundabu hafta da yarisiyor muyuz
![]()
Hilal bunlarla nasil doydun ya cok az degil mi öğlen iyi bir tekSabah
1 yumurta sarısı
Süzme peynir
Çay
Öğlen
3 cif köfte bir lavaş
Ayran
Aksam
Detoks çorbası
1 kaşık türlü
1 lt su
Tam 5 saat dışardan dolandım bazen tempolu bazen tin tin spora sayak hareketsizlilten iyidir
Evde çalış bakalım çok zor yaSabah beri geziyorum ancak geldim eve kendime güzel yüksek topuklu bir stiletto aldım inşallah kiloyu taşırinsan tırsıyor yürümeye yürüyen kızlar bana biraz tüyo verin hele bizim gelinlerin biri iyi kilo verdi 69 olmuş bugün iyi zayıfladı bir çocuğu var vallahi kolları çok güzel ince duruyor ah bende görecem o günleri inşallah tam 10 kilo var aramızda bende 69 lari 68 lerim görücem sizinle
Basta zor geliyor ama dedigin gibi 2 gunfen sonra alisiyor insan. Bugun hic aramadim bileyaa yemeden nasıl oluyor ya, ben de hep deneyeyim diyorum sonra bir nedenden aklım çeliniyor.
yarın haftasonu tekrar deneyeceğim bakalım 2 günü başarabilirsem hergün halledebilirim.
GorursunEvde çalış bakalım çok zor yaama şık duruyor valla
Taşır taşır neleri tasiyor o ayakkabilar :) evde giyip biraz antreman yap ileri geri yuru evin icinde bi de evde denediginde sıktığını hissedersen ayakkbiciya gotur badem yagiyla yumusatip kaliba koyuyorlar sıkmaz o zaman rahat edersin güle güle giy canim :))Sabah beri geziyorum ancak geldim eve kendime güzel yüksek topuklu bir stiletto aldım inşallah kiloyu taşırinsan tırsıyor yürümeye yürüyen kızlar bana biraz tüyo verin hele bizim gelinlerin biri iyi kilo verdi 69 olmuş bugün iyi zayıfladı bir çocuğu var vallahi kolları çok güzel ince duruyor ah bende görecem o günleri inşallah tam 10 kilo var aramızda bende 69 lari 68 lerim görücem sizinle
Ayy evet ama cok sabirsizlaniyorum artik ya bi an once 50lere bi gelelimHedefe 6,3 kilo desene![]()
Sagol canimHerkese az kaçamaklı mutlu haftasonları şimdiden![]()
Kiz senin hizin gayet iyi asil benim kagni hizi 100 grAy ins ya boyle kagni hiziyla skldm artik valla
O da şükür tabi buna ama benimki sabirsizliktan aldigim 38ler hafif bollasiyor belkide pantolon acildi 2 kere falan giydim bilemicem ama mutlu oldum gene :))Kiz senin hizin gayet iyi asil benim kagni hizi 100 gr
Eksi olsun benim olsun ne diyim
Afiyet olsun canim.Ben de yazayım bari
Sabah
Elma sirkeli su içtim
Sabah
1 haşlanmış yumurta az peynir 2 zeytin bol yeşillik 1 dilim ekmek yedim
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen
Patlıcan yemeği 1 tabak
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
1 erik yarım şeftali
Akşam
Izgara et salata ..
Sonra tarçınlı süt içebilirim
Su 2,5 litre
Yarın yemeğe gideceğiz ve aşure yemeğe(ölçülü tabi) ..böyle dengelemeye çalışacağım ..yemekte ekmek yemeyeceğim ..aşure olacağı için meyve de yemeyeceğim ..pazarda dikkat tabi ..Pazartesi bakmaz artık ..
Menulerin azalmis baya canim. Aslinda guzel ama mesela oglen ve aksam salata da ye.Sabah
1 yumurta sarısı
Süzme peynir
Çay
Öğlen
3 cif köfte bir lavaş
Ayran
Aksam
Detoks çorbası
1 kaşık türlü
1 lt su
Tam 5 saat dışardan dolandım bazen tempolu bazen tin tin spora sayak hareketsizlilten iyidir
Ohh ne guzel. Fistik oldun fistikO da şükür tabi buna ama benimki sabirsizliktan aldigim 38ler hafif bollasiyor belkide pantolon acildi 2 kere falan giydim bilemicem ama mutlu oldum gene :))
Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..Evet kızlar hepimizi tebrik ediyorum bende dahil hep gr vermişiz kilo verenimiz yok sanırım aslında ormangozu ve ben haftaya 1 eksi başlamıştık ama düştü sanırım Detoks lari ful devam ettirmeliydik olsun haftaya toparlayız İnşallah 79 lar geldi ya gerisi gelecek hedefimiz 73 malum göreceğiz inşallah benim yol uzun bir çoğunuzun hedefi 3 5 kaldı ama olsun ben de er yada geç dusucem 6 li rakamlara
Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.Çok zor valla ..ama karbonhidrat enerji veriyor bana..yemezsem az da olsa halsiz hissediyorum ben![]()
Bilmem ki rakipler belirlendi miHic yagsiz tarhana kh ama ekmekte yedirmiyor hic ve 1 kasesi bir ogunu fazlasiyla doyuruyor sorun yok yani bundabu hafta da yarisiyor muyuz
![]()
Yoktu canim patates incir receli yedigim icin az yedimAcıkırsan tarçınlı süt içersin ..güzel bence ..güveçte patates varmıydı ?çok az yemişsin bence
Bence siz iyi rakip oldunuz devam edin ..Ulasirsin canim. Ins emeklerimizin karsiligini alalim..
Bende 2 gun oldu halsizlik ama sonra alistim gerci ben meyve yiyorum bol.
Bilmem ki rakipler belirlendi miberilceee
Pembe_patikli ?
İyi yapmışsın canım ..bende bir ara şekersiz marmelat denemek istiyorum ama cesaret edemedim dahaYoktu canim patates incir receli yedigim icin az yedim
Menun iyi canim sporunda cok iyiMenum
Sabah:
2 incecik dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Maydanoz roka lor karisimi
Domates salatalik
Ara: 2 ceviz
5 cig findik
Ara: 1 muz
Aksam:
1 yt eristeli yesil mercimek yemegi
4 yk yogurt
Yarim domates
Su:2,5 lt
Spor: 120 ip atlama
1 saat lesli
15 dk bölgesel çalışma
Menun cok iyi canim asureyide dedigin gibi yaparsan dengelersinBen de yazayım bari
Sabah
Elma sirkeli su içtim
Sabah
1 haşlanmış yumurta az peynir 2 zeytin bol yeşillik 1 dilim ekmek yedim
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen
Patlıcan yemeği 1 tabak
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
1 erik yarım şeftali
Akşam
Izgara et salata ..
Sonra tarçınlı süt içebilirim
Su 2,5 litre
Yarın yemeğe gideceğiz ve aşure yemeğe(ölçülü tabi) ..böyle dengelemeye çalışacağım ..yemekte ekmek yemeyeceğim ..aşure olacağı için meyve de yemeyeceğim ..pazarda dikkat tabi ..Pazartesi bakmaz artık ..
menü güzel yürüyüşün de spordan sayılıyor tabi az değil sonuçta bir de 3 cif köfte dediğin çiğ köfte sanırım:)Sabah
1 yumurta sarısı
Süzme peynir
Çay
Öğlen
3 cif köfte bir lavaş
Ayran
Aksam
Detoks çorbası
1 kaşık türlü
1 lt su
ben de enerjisiz kalıyorum canım bir de vücut enerjiyi karbonhidrattan alıyormuş ondan olabilirÇok zor valla ..ama karbonhidrat enerji veriyor bana..yemezsem az da olsa halsiz hissediyorum ben![]()
inşallah tez zamanda görürüz canım o 6li rakamları ama gerçekten zayıfladıkça topuklu gitmek daha kolay oluyor çünkü ayakların kiloyu taşıması kolaylaşıyorSabah beri geziyorum ancak geldim eve kendime güzel yüksek topuklu bir stiletto aldım inşallah kiloyu taşırinsan tırsıyor yürümeye yürüyen kızlar bana biraz tüyo verin hele bizim gelinlerin biri iyi kilo verdi 69 olmuş bugün iyi zayıfladı bir çocuğu var vallahi kolları çok güzel ince duruyor ah bende görecem o günleri inşallayememissinlo var aramızda bende 69 lari 68 lerim görücem sizinle
afiyet olsun öğleni bamya yemeği biraz yarıya inseydi ve akşamki 2 kk peynir olmasaydı sanki daha iyi olurdu gerçi ekmek yetmemişsin ama..sporun da güzelBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase düğün çorba 1 yt etli bamya
Ara sütlü kahve
Aksam 100 gr yağsız pişmiş somon 2 kk peynir kozlenmis patlıcan biber 2 kuru kayısı 2 ceviz
Su 3 lt
Spor 7000 adım yürüme