- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Yarisalin tabi canımKilomuz da boyumuz da ayni seninleyarisalim mi bu hafta?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarisalin tabi canımKilomuz da boyumuz da ayni seninleyarisalim mi bu hafta?
![]()
Iyı madem pek ısrar ettınız günlük 35 dakıka spor yapmayan menülerıne yorum almasınYok ya şirince olmasın kaptan :)
Şöyle sert bir şey olsun
Beklıyorum cınımmmmKesinlikle berilcim kati kurallar sart,biz de dusunelim aklimiza bir seyler gelirse paylasalim madde madde yazalim bu isi siki tutmamiz lazim yoksa bir ileri iki geri olmuyor cidden.
Bir yerde okumuştum 40 dk’dan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş galiba. Ondan önce kh’ları kullanıyormuş. 50 dk mı yapsak ne :)Iyı madem pek ısrar ettınız günlük 35 dakıka spor yapmayan menülerıne yorum almasın
Kendı ne yaptım abauuu desın morıvesı düşsün şişko kalsın
Cokmu ağır oldu
Ama olmadı ya 35 dakıka neki ınsanın kendıne ayıracağı
35 dk sonra öyledeBir yerde okumuştum 40 dk’dan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş galiba. Ondan önce kh’ları kullanıyormuş. 50 dk mı yapsak ne :)
Yaparlar yaparlar bence. İnsan spor yaptıkça alışıyor :)35 dk sonra öylede
Bakalım bunu yapacaklarmı
vay be tam kampa dönecek burası desene güzel olur o zamanSpor konusunda dusunuyom ne kadar kötü bır kadınım yaaaaa
50 dakika mi naptın arkadaşım tüm gün ayakta çalışıyorum bir sürü öğrenciye ki bunlar meslek lisesi öğrencisi laf anlatmaya çalışıyorum, eve geldiğimde yemek ,bulaşık çocuk derken 30 dakika eliptik zor yapıyorum ,onu da zorlayarak yani ev hanımları için olabilir ama 50 dakika çalışan için zorBir yerde okumuştum 40 dk’dan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş galiba. Ondan önce kh’ları kullanıyormuş. 50 dk mı yapsak ne :)
Duydum ama gam bilmiyorum ..bir ara araştırayım bende ..ben fazlalıkları veriyorum ara ara ..ama yine de bir sürü şey çıkıyor her zamanKızlar ben kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım ama dolaba sığmıyorum şu konmari mi ne katlama metodu varmış deneyen var mı aranızda beni aydınlatacak olan
Bir öğretmen arkadaşım vardı .öğle araları teneffüslerde nöbetçiyken hep tempolu yürüyorum derdi ...öğrencilerde alışmış zamanla ..güzel havalarda bahçede yürünebilir mi bir bak bakalım ..şu akıllı saatler var ya ondan kullanan var mı bizde acaba?50 dakika mi naptın arkadaşım tüm gün ayakta çalışıyorum bir sürü öğrenciye ki bunlar meslek lisesi öğrencisi laf anlatmaya çalışıyorum, eve geldiğimde yemek ,bulaşık çocuk derken 30 dakika eliptik zor yapıyorum ,onu da zorlayarak yani ev hanımları için olabilir ama 50 dakika çalışan için zor
Smile kullanmak yakistiBeklıyorum cınımmmm
Anaaaa smile kullandım
Regl gunun mu yakin?ben ozamanlar duygusal oluyorum da.Nefes nasil bu arada,sagligi?Ben dışarı çıkamadım henüz
Olen cıceklerıme ağladım
Nfesın mınık elbıselerını gördüm ona ağladım
En sevdıgım tas kırıldı ona ağladım
Ne oluyor ya aglak oldum
Oluyor bazen ya ..insanız sonuçta ..ağlarız ama gözyaşlarımızı siler hayata devam ederiz bizBen dışarı çıkamadım henüz
Olen cıceklerıme ağladım
Nfesın mınık elbıselerını gördüm ona ağladım
En sevdıgım tas kırıldı ona ağladım
Ne oluyor ya aglak oldum
fazlalıkları burada kumbaralar var ona atıyorum yeliz dün bir torba gönderdim giymediklerim olmayanlar atmaya kiyamadiklarimi kumbaraya yolluyorum kalanları sığdıramıyorum benim evim 1+1 kızımın ayrı bir odası yok bu yüzden sıkıntı oluyor ev büyüyene kadar da böyle gidecek mecburDuydum ama gam bilmiyorum ..bir ara araştırayım bende ..ben fazlalıkları veriyorum ara ara ..ama yine de bir sürü şey çıkıyor her zaman![]()
Olsun canım küçükte olsa gereksiz eşyalardan kurtularak ferah bir ortam oluyor ..bizdede gayet sade ..önceden aldığım şeylerden gereksiz bulduklarımı hep verdim ..temizlikte kolay oluyor böylece ..aslında bende bir ara tekrar elden geçireceğim .fazlalıkları burada kumbaralar var ona atıyorum yeliz dün bir torba gönderdim giymediklerim olmayanlar atmaya kiyamadiklarimi kumbaraya yolluyorum kalanları sığdıramıyorum benim evim 1+1 kızımın ayrı bir odası yok bu yüzden sıkıntı oluyor ev büyüyene kadar da böyle gidecek mecbur
zaten öyle yapıyorum canım sınıfta bir ileri iki geri nöbetçi olduğum günlerde de nöbet katıma çık in koridoru turla iyi oluyorBir öğretmen arkadaşım vardı .öğle araları teneffüslerde nöbetçiyken hep tempolu yürüyorum derdi ...öğrencilerde alışmış zamanla ..güzel havalarda bahçede yürünebilir mi bir bak bakalım ..şu akıllı saatler var ya ondan kullanan var mı bizde acaba?