• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Paylaşımın çok az arkadaslardan bırısın bılıyormusun
Bılıyorsan benı memnun edecek paylaşımda bulunurmusun
Geçen hafta sabıt
Bu hafta 100
Cumaya en az 599 beklıyom bılesın
Cumaya insAllah daha cok veririm beril abla paylasim konusunda ne yapsam bilmiyorum menuler hakkinda yorum yapmaya çalışıyorum daha cok yaparim artik

Sabah yok
11 de uyandım
1 bardak süt
1 küçük kurabiye

Öğlen 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
2 parça köfte 2 parmak kalınlığında

Aksam yok

Şu 1 lt
Spor yok

Çamaşır katlama asma ev temizleme derken yemek yemeği unutmuşum bu saat oldu napiyim ben şimdi açlık hissediyorum az biraz
Gec uyanman dengesizlik yaratmis menunun saatlerinde. Yoğurt, meyve,.salatalik yiyebilirsin belki yatmadan ya da süt yeniden

Abla senin birde benden 3 kat daha fazla çıkıyor dur allah sabır versin çalışan annelere biz yine bı tık daha rahatız

Afiyet olsun canım dukana soda da ekliyorsun 1 lt oluyor haberin olsun
afiyet olsun sporun çok iyi kol bölgesel nasıl yapiyosun

çok az yemişsin canım akşamın çok hafif afiyet olsun

afiyet olsun canım bölgesel nasıl yapıyorsun aletle falan mı
Evet canım az oldu ama cok ac degilim bu hafta iyi bir kilo vermek istiyorum

Sabah yok
11 de uyandım
1 bardak süt
1 küçük kurabiye

Öğlen 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
2 parça köfte 2 parmak kalınlığında

Aksam yok

Şu 1 lt
Spor yok

Çamaşır katlama asma ev temizleme derken yemek yemeği unutmuşum bu saat oldu napiyim ben şimdi açlık hissediyorum az biraz
Bence yogurt ye tok tutar yada sut ic

Cumaya insAllah daha cok veririm beril abla paylasim konusunda ne yapsam bilmiyorum menuler hakkinda yorum yapmaya çalışıyorum daha cok yaparim artik olmadi gruptan ayrilirim galiba ben 13.takimi kötü etkiledim Özür dilerim karar senin ve arkadaslarin abla
Ben ayrıl demedım farkındaysan canım
Bıraz fazla paylaşım bıraz fazla motıvasyon bıraz fazla kılo kaybı ıstedım
Ve bunu tamamen senın ıcın istedım

kızlar haftaya taşınıyorum inşallah düzenim olacak ben de bu grupta devam etmek istiyorum
bu sabah 62,5 geldim 4 kilo aldım bayramdan bu yana daha fazla almadan başlamak istiyorum
Canım sanırım gruplar arasında bır karar verememişsın
5. Takıma yazmışsın sonra bıze gelmıssın
Bızden 12. Takıma gıtmıssın hatta aynı anda yazmışsın
Sonra gerı bıze gelmıssın
Hep cümleler kullanılmış bayramda kılo aldım
Sıze katılabılırmıyım vs....
Takımların genel işleyışı aynıdır oysa
Kusura bakmazsan bızım takımda motıve olabılırsın sohbete gelebılırsın ama lısteye alamam

Abla senin birde benden 3 kat daha fazla çıkıyor dur allah sabır versin çalışan annelere biz yine bı tık daha rahatız

Afiyet olsun canım dukana soda da ekliyorsun 1 lt oluyor haberin olsun
afiyet olsun sporun çok iyi kol bölgesel nasıl yapiyosun

çok az yemişsin canım akşamın çok hafif afiyet olsun

afiyet olsun canım bölgesel nasıl yapıyorsun aletle falan mı
Ay sen benım pasaklılıgımı bılmıyonmu
Nefesıde tanırsın sanırım
Alt kattan baslıyoz kırkete kırlete cıkıyoz işte

Asure oyle az yapilabilinemez kinya kazanla olur genelde dagitilir ya ama pek dagitan gormedim bu sene eve yapacaksa sadece 1 bardakcik bugdaydan yapsa bile icine koyacaklariyla koca bi tencerr olur gene :)

Benimkiler hafta ici hemide biri persembe günü :-)) elimden geleni yapicam ama az bi avantajin var bu konudan ötürü :KK70:

Uyandik kaptan uyandik sporla ilgili de kural koyalim bence genelde zor geliyor yapilmiyor :)
Hic asure yapmadigim cok belli oldu galiba :D yiyeli bile uzun yillar oldu. Ama cok konusuldu nasilcanim istedi 65i goreyim asure yapacam bitene kadar hergun 1 kase yerim :D

Iyı madem pek ısrar ettınız günlük 35 dakıka spor yapmayan menülerıne yorum almasın
Kendı ne yaptım abauuu desın morıvesı düşsün şişko kalsın
Cokmu ağır oldu

Ama olmadı ya 35 dakıka neki ınsanın kendıne ayıracağı
Kati kural ;)
Ben dışarı çıkamadım henüz
Olen cıceklerıme ağladım
Nfesın mınık elbıselerını gördüm ona ağladım
En sevdıgım tas kırıldı ona ağladım
Ne oluyor ya aglak oldum
Hamile misin yoksa Berilim kiz bu ne hassaslik ;)

Yaparlar yaparlar bence. İnsan spor yaptıkça alışıyor :)
Kim istemez ki sıkı ve güçlü bir vücut dimi Kızlar :)
Oyle valla.
Napiyosuniz kızlar bugün benim dip bucak temizlik günüm haftada bir böyle dip bucak kalan günler süpür sil yapıyorum ama dip bucak çok yoruyor ya hele dünkü dışarıdaki saatlerden sonra bugün yemeğimi erken yaptım mis gibi fırın patates ve köfte fırında nohut yemeği ve yeşil mercimek çorbası yaptım şimdi kızımı yedirip yatırinca bende öğle yemeği yiycem tabi patates hariç o eşime az yaptım kalmasın diye şunu farkettim epeydir doyana kadar patates pilav dolma vs ekmek yemedim 5 ay evvel patlayana kadar yerdim ama şimdi çok daha rahatım ne kaybettim kilo kaybettim belki ama sağlık kazandım yemeyince de oluyormuş bunu anlamış oldum
Ohh mis gibi olmustur evin canim.ellerine saglik.
Kızlar ben kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım ama dolaba sığmıyorum şu konmari mi ne katlama metodu varmış deneyen var mı aranızda beni aydınlatacak olan
Ben de ilk defa duydum o metodu.dolaba sigmiyorsan cozum kolay aslinda buyuk gelenleri giymediklerini sevmedikleri cikar ver gitsin ;)
50 dakika mi naptın arkadaşım tüm gün ayakta çalışıyorum bir sürü öğrenciye ki bunlar meslek lisesi öğrencisi laf anlatmaya çalışıyorum, eve geldiğimde yemek ,bulaşık çocuk derken 30 dakika eliptik zor yapıyorum ,onu da zorlayarak yani ev hanımları için olabilir ama 50 dakika çalışan için zor
Son 1 haftadir ise donmus biri olarak katiliyorum canim. Evdeyken rahattim neyi ne zaman istersem yapiyordum ve gunde 2 saat spor yapiyordum. Simdi gunde 30 dk bile vaktim olmuyor bazen :(
Selam kızlar nasıl gidiyor haftasonu?
Slm canim. Ust komsum hastalanmis onu ziyarete gittik hastaneye. Ordan arkadaslarla bulustuk biraz once geldik sukur eve. Esim sagolsun uyuttu kizimi. Ben de biraz kkya bakip yaticam. Senin nasil geciyor hafta sonun?

Pilates bandı ve ağırlık kullanıyorum ben.
2 lik dambilim Var Olur Mu Bana anlatsan

Yoğurttan başka bir şey yeme bence canım :)
çay ve kuru yemiş yedim az canım

Kol icin bi video buldum onu uyguluyorum hareketler biraz zor ama etkili baya

Yine cok az ya böyle durabiliyor musun cidden. Süt ic artik tarcinli veya az bi kakao at ya da bi küçük meyveyle yogurt karistir ye
Link verirmisin canım
Gec uyanman dengesizlik yaratmis menunun saatlerinde. Yoğurt, meyve,.salatalik yiyebilirsin belki yatmadan ya da süt yeniden
Evet kalkasım gelmedi yapılacak iş varya:)
Ay sen benım pasaklılıgımı bılmıyonmu
Nefesıde tanırsın sanırım
Alt kattan baslıyoz kırkete kırlete cıkıyoz işte
ay abla keşke bende senin gibi rahat takılsam acaba çok çocukla alakası var mı az evvel tartıştık eşimle halıya çay döküldü ben cirladim kızıma ah diyorum bi bosversem bosverebilsem

fazlalıkları burada kumbaralar var ona atıyorum yeliz dün bir torba gönderdim giymediklerim olmayanlar atmaya kiyamadiklarimi kumbaraya yolluyorum kalanları sığdıramıyorum benim evim 1+1 kızımın ayrı bir odası yok bu yüzden sıkıntı oluyor ev büyüyene kadar da böyle gidecek mecbur
Tabi canim cocugun da camasirlari esyalari filan zor olur. Bak bakalim o metoda uygularsan bize de haber ver.

2 lik dambilim Var Olur Mu Bana anlatsan

çay ve kuru yemiş yedim az canım

Link verirmisin canım

Evet kalkasım gelmedi yapılacak iş varya:)
ay abla keşke bende senin gibi rahat takılsam acaba çok çocukla alakası var mı az evvel tartıştık eşimle halıya çay döküldü ben cirladim kızıma ah diyorum bi bosversem bosverebilsem
Bunun genişlikle bır alakası yok hatta onsesıfımdır
Halıya dökülürse dökülür yenıdı serılır öbürü ertesı gün yıkanır sorun yok
Benım cıcuklarım bırsey döküp bırsey kırınca cırlama bağırma sesıne karşılık suçlu psıkolojısıne gıremez sadece
O çocuk benım tercıhımdı doğdu
En dogal hakkı olan çocukluğunu yasıtacak dökecek kıracak bozacak boyayacak
Sarmısagını sırkesını sayarsam paça lezzetlı olmaz

Tesekkurler hos buldum. Kurallari okudum, her gun menu yazilmasi, belli bir mesaj sayisi falan motive edici olur diye katilmak istedim zaten cunku ben kacamak yapinca gerisi geliyor, yarisma psikolojisi bunu engeller insallah :) cok guzel vermissin tebrikler darisi basimiza :) ben de 15 kg civari vermek istiyorum. 60lar yapisiyor gercekten, genelde hep 60larda oldugum icin vucut alisti herhalde :)

Calisiyorum, avukatim, bekarim. Evliligin esiginden dondum yakin zamanda, iyi ki de donmusum, ruh hastasi bir erkek arkadasim vardi, pesimi birakmadi aylarca, tedbir karari falan cikarttim, yargi sureci basladi, stresli bir donemdeyim o yuzden de surekli bir yeme egilimim var. Biraz kilo vermeye baslarsam ruh halim de duzelecek cunku dis gorunusume cok duskun biriyim, hemen bunalima giriyorum kilo alinca :))

Hos buldum canim tesekkurler, vericem insallah kararliyim :)

Aynen oyle sinira yakin basliyim dedim :) sen de cok guzel vermissin, 69a cok yakinsin en kisa zamanda gorursun insallah 69u:)
Hosgeldin canim

Back
X