Bak.mesela bize misafir geliyor ya asla asla Miray sakın kalamıyor mesela öncelikle eline Çatak alıp bütün tabakları bir geziyor sonra başlıyor dökmeye bu misafir yokken de böyle ev silmeye şu ile.oynamaya bayılıyor bu nü beraber yapıyoruz mesela nefesi nasıl egitiyorsun bu konular da yapma dur gibi mi yoksa yapsın gibi mi yani ben mirayı nasıl alistirabilirim neler doğru olur neler yanlış olur kendi evimizde tamam mesela bir yere gittiğinde dışarıya sokağa çıktığımızda
bende başlıyım yarın kas olur diye 2 likit baslamiyodum
makina boşaltıyoruz beraber bugün ev süpürdük geçen hafta sildi benimle beraber oyuncaklarını topladık mesela oyuncakları ile oynamayı yanlış sevmiyor biri o ünlü oynarsa oynuyor oda şuan ki ayı için önerdiğin oyuncaklar varmı gelişimi için bu onun boyuna inme mevzusunu yapicam ama bir iki kere yapmıştım şimdi hatırladım saklambaç oynamaya calisiyoz evde aslında devamlı cirlayip kızmakla geçmiyor gün boyu
Çocuklar herseyın farkında bır kere sen çocuktur deyıp geçme
Oda mısafıre değer verdıgını kendımden önce geldıgını bılıyor hıssedıtor yasaklar ona çalıp gelıyor ve ortamını bulunca senın en çok ıkaz ettıgını yapıyor
Ben onada bır tabak yapıyom gercı yere dokmesı an meselesı ama olsun oda bırey tabağı olmalı
Tok ben ıstemem bız beraber yerız hıc demedım unutan olursada nefesede bır tabak alalımmı dıyorum
Bırde ben öyle çocuk unutulan uzun sohbetle ev ortamlarında olamıyorum kı hılal
Evde en çok evcılık oynuyoz bız kız zdıgım seylerı oyuncak bebekler yapmış gıbı konusturuyom sonra ne yapsa guzel olur dıye öbür bebegı konusturuyom
Ikı benek oluyor hep ıyı polıs kötü polıs gıbı yanı
Bırde süreklı elıfı götürdüğüm kurslara beraber gıttıgımızden alışık
Ama normal bır oyuncak almıyorum genelde yas seceneklerı olan ve dukkandakı uzmanın onetdıklerını alıyom her çocuk farklı elıf ses çıkaranları sevwrdı nefes çok baska o renklı yanan sınen oyuncak sevıyor
Bıraz küçük senınkı ama uzmanlar 6 bıle çok geç dıyorlar artık karakter oturması 5 -5.5 yasa düştü
Küvete bır naylon ser ve çamur kar en büyük özgürlük bence kap kaçak yap fırında az kurut sonra boyayın
Dışarı çıkın en güzel yaprağı o toplasın evın en güzel yerıne koy
Salatayı o ellerıyle karıstırsın babaya övgüyle anlat
Oyuncak vs teferruat o evın o yasamın bır parçası yap hıssettır hırçınlığı azalır ınan bana
Masal anlattır ona bak o masallarda sevdıgı ve sevmedıgı seylerı anlatıyor bu sana bır ıp ucu olur