Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hindistan cevizi yaginin yemeklerde kullanildigini ilk defa ogreniyorum,ben z.y ve tereyagciyim ikisi olmadan olmaz,miktarini azaltinca bence sagliga zararli degil diye dusunuyorum,ozellikle zy sifa kaynagiSagol canim.
Ins cumaya az da olsa eksiyle gelirim. Artik cokda gozum yok eksi olsun bizim olsun
Canim ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum dene bak ne tadi var ne kokusu. Azicik 1tk yetiyor.
yani kendimi tanıyorum o iş akşama kalırsa yapmam, birde akşam yemeğinden sonra ev işi yapıyorum genelde ütü temizlik filan en iyisi eve gittiğim gibi yapmak 30 10 dk kardiyo 20 dk da bölgesel çalışacağım
Yok yok motive eder bence. Sinir degil hirs yaparsin giricem bunun icine diye.şuan normal kıyafetlerim bol geldiğinden, giyinmek hoşuma gidiyor, sürekli bol geliyor.. zayıf hissediyorum kendimi.. 38 beden kıyafetim hiç yok. bir tane alsam fena olmayacak :) acaba bu sefer de sinir yapar mıyım beceremiyorum diye acaba?
Anladım canım haklısın ..deşifre olmamak adına olur herhalde bakarızEski üyeliğimi kullanmıyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum, ne yapmalıyım ki
Tüm sitelere gerçek kimliğimle katılıyordum eski üyeliğimde, siteleri önerdiğim bazı arkadaşlarımın gizliden gizliye paylaşımlarımı takip ettiğini öğrendiğimde tuhaf bir rahatsızlık kapladı içimi, artık daha rahat paylaşım yapabileceğimden bu yolu tercih ettim
![]()
pofff çok şişkkoyum şu anBu arada Cuma'ya son 3 gün![]()
anladım canım bende bi deniyim merak ettim tadınıAksam barbunyadan baska bi sey yemedim o yüzden 4 5 kasikla doyamazdim
Normal tarhana piserken icine yumurta kiriyorsun lezzetli oluyor bence bizim orda yaparlar
Oglen kurabiye yerine az besleyici bi seyler yeseydin ya keske kalori hesabina vurursak iyi ama biraz daha su icebilirsen iyi olur
Stres yok kilo yapıyormuşpofff çok şişkkoyum şu an
evet canım banada fazla geldi bugün daha iyiyimCok sagol canim hosbuldum. Senden baskasi görmedi beni cok üzüldüm
Galiba evet kafamda bitirmisim kilo vermeyi. Bugün cok iyi gecti menümü yaziyorum...
Merhaba cnm
Ekmegi öglen yeseydin süper olurdu bence. Yoksa iyi.
Eliptik sahane. Bende aliyorum bu hafta nihayett. Bugün bakmaya gittim. Ay süperdii sabirsizlikla bekliyorumm
Suyu daha cok ic ozaman olmustur
Eliptik bende yapicammm cok seviniyorummm
Sanirim 4 kisi oluyoruz eliptigi olan???
Yaris bile yaparizzz
Menüm güzel saglikli ama kilo vermeye azzzicik fazla. Öglen yada aksamdan bir cesit yemek olmasaymis demi?
Hmm spor olsaydi nohuta bisey demezdim. Karatay olsaydi zaten demezdimafiyet olsun cnm
Merhaba bu aradaa
Eliptikkk aliyorumm yuppiii sendede vardi demii
canım öncelikle bence az da olsa spor yap 15 dk bile olsa bir şey yap birde 5 dilim pastırma çok fazla tereyağında iyiki kalmamış daha sağlıklı olmuş benceMenüm
Öglen 13
2.5 tavada yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
Domates salatalik
1 kücük kase kuruyemis
1 mandalina
5 dilim pastirma
2 fincan limonlu yesil cay
Aksam 18.30
Haslama brokkoli
Üzerine 1 kase sarmsakli yogurt
Üzerine zeytinyagli salcali sos (tereyagim kalmamis)
Nefissss deneyin
Yarinda aynisini karnabaharla yapicam
Su: ins 2.5 litre olur
Spor ev isi camasir
Bu arada vücut sasirdi sasiracagi kadar. Yine karataya geciyorum
mercimek yapmış olabilir hurma gündüz tüket bence. Ayrıca tatlım yağ oranın azaldığı için vermek zor oluyor inan bana biraz spora asilmalisin. Ayrıca akşamdan yemegini hazırlanan yada en azından ön hazırlığı yapsan senin için çok daha kolay olur.herkese günaydın bana akşamlar efkar efkar. Valla bir yerde hata yapıyorum ama nerde diye dün ara öğünden kuruyemişi kaldırıp meyve koymaya başladım o da işe yaramadı galiba +200 daha aldım akşam yediğim hurmalar mı acaba sabah tırmaladı beni bilmiyorum
sabah klasik kahvaltı bir dilim tt
ara elma
öğlen 1 kase mercimek çorbası 100 g haşlanmış et salata ayran
öğlen elma
akşam 1 kase mercimek çorba kıymalı patlıcan yemeği salata 1 dilim tt
ara 4 adet hurma+1 fincan orta türk kahvesi
su 2 litre
O zaman hoşgeldin diyim.Hoşbuldum canım
İltifatın için sağol
Enteresandır, tanıştığım on kişiden dokuzunda daha önceden tanışıyormuşuz hissi oluşur
Belki de tanışıyoruzdur kim bilir
İki gruba gözattım burası hareketli ve faydalı geldi gözüme![]()
200 gr mi 38 liracik yani kilosu 190 lira çok pahalı canım ya.Sagol canim.
Ins cumaya az da olsa eksiyle gelirim. Artik cokda gozum yok eksi olsun bizim olsun
Canim ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum dene bak ne tadi var ne kokusu. Azicik 1tk yetiyor.
geçmiş olsun cano. Dinlenmek yok Yeliz sürunmeye devam.Boğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba![]()
İyiyim Yelizim çok şükür yemek yemeye korkuyorum biraz sanırım.
biraz leblebi falan çok oldu abla ben biraz zor kilo veriyorum ondan az yemem lazımAfiyet olsun canim. Kacirdim demissin ya ben menunde bir problem goremedim guzel bence.
aman halsiz kalma da ..bugün benimde öyleİyiyim Yelizim çok şükür yemek yemeye korkuyorum biraz sanırım.buda iyi birsey.
çok tatlısın canımmasal3487
Pembe_patikli
amandey 5 55olmakistiyorum biz beraber gezelim bence. Ben de "ortaboylu" yum
. Ama seviyorum bu halimi, zayiflayinca minyon kategorisinde olucam i hope
![]()
sporunda menünde çok güzel canımMenü:
Sabah(7:45)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
Ara:
2 mandalina
Öğle(12:30)