- 7 Ağustos 2017
- 424
- 1.690
- 28
şimdi şöyle oldu +500 ya şu anStres yok kilo yapıyormuş
+200 verilemeyecek değil ya canım mercimek çorbası yapmış bile olabilir ..en iyisi akşamları sebze salata yoğurt yemek ama her zaman olmuyor işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi şöyle oldu +500 ya şu anStres yok kilo yapıyormuş
+200 verilemeyecek değil ya canım mercimek çorbası yapmış bile olabilir ..en iyisi akşamları sebze salata yoğurt yemek ama her zaman olmuyor işte
Aslinda cok da yememissin regly donemi filan mi da arti geldin?herkese günaydın bana akşamlar efkar efkar. Valla bir yerde hata yapıyorum ama nerde diye dün ara öğünden kuruyemişi kaldırıp meyve koymaya başladım o da işe yaramadı galiba +200 daha aldım akşam yediğim hurmalar mı acaba sabah tırmaladı beni bilmiyorum
sabah klasik kahvaltı bir dilim tt
ara elma
öğlen 1 kase mercimek çorbası 100 g haşlanmış et salata ayran
öğlen elma
akşam 1 kase mercimek çorba kıymalı patlıcan yemeği salata 1 dilim tt
ara 4 adet hurma+1 fincan orta türk kahvesi
su 2 litre
Borsa gibim oldu bu işşimdi şöyle oldu +500 ya şu an![]()
yok yeni bitti bahane de yok aslında spora başlayacağım valla bu kadar şartları zorlayan biri yoktur ya veremedikçe asılıyom hahahahahahAslinda cok da yememissin regly donemi filan mi da arti geldin?
canım kıymalı patlıcan yemeğinin ölçüsü ne ki yazmamışsın 1 tabak mi 4-5 kaşık mi onun diyetteyim ölçüsü 4-5 kasiktir eğer sen bundan fazla yetmişsen artı bir de hurma en fazla 3 tane yeniyor ben yersem iki yerim genelde ayrıca spor mutlaka yapmalısın yoksa çok az veriliyor ya da verilmiyorherkese günaydın bana akşamlar efkar efkar. Valla bir yerde hata yapıyorum ama nerde diye dün ara öğünden kuruyemişi kaldırıp meyve koymaya başladım o da işe yaramadı galiba +200 daha aldım akşam yediğim hurmalar mı acaba sabah tırmaladı beni bilmiyorum
sabah klasik kahvaltı bir dilim tt
ara elma
öğlen 1 kase mercimek çorbası 100 g haşlanmış et salata ayran
öğlen elma
akşam 1 kase mercimek çorba kıymalı patlıcan yemeği salata 1 dilim tt
ara 4 adet hurma+1 fincan orta türk kahvesi
su 2 litre
geçmiş olsun canım kadınlara hasta olmak bile lüks hele de anneysen hastayım diye şöyle bir uzanıp yaramıyor insan canımBoğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba![]()
aynen canım hic bakmam etkilenirim ve günlerce aklımdan çıkmazAynen uyuyamam sonra gunlerce. Hic oyle resim film bile bakamam. Bana ya komedi olan ya da bilim kurgu korku dehset iyy hayatta bakamam. Kimsenin basina da gelmesin ins.
Wuuwuu 65 olursam ucarim belki![]()
Ya da depar atarim![]()
spor yapmadım birinci sebep buBorsa gibim oldu bu iş
Birşeyler yapmak lazım da ne acaba![]()
Canim ben gecen hafta hep iste yedim aksam yemegimi saat 17 gibi.aynı durum bende de var.. 6 da çıkıyorum, spora gitmiyorsam yemek yememiz 7-7:30a geliyor, 8de fln bitiyor yemek faslı.
akşam yemeği yemeden yattığım günler tartıda farkı hissediyorum.. göbeğim daha düz kalkıyorum mesela..
yemekten sonra ara öğün gibi yapınca, vücut sindirim faaliyetlerini geç bitirdiğinden yağ yakımı ve yenilenmeye fırsat daha az buluyor.. o da ödem yapıyor olabilir.. sağlıklı olanı 5den sonra yememek ama aile düzenime uymuyor işte..
Gece 23 gibi filan uyuyorsan olur.arkadaşlar akşam 30 dk spor yapsam 18:00 de başlayıp 19:00 19:30 gibi akşam yemeği yesem sizce olur mu
1 tabak sebze yemeği ya sanırım ideal kiloya yaklaştıkça akşamları tek çeşit yemek lazım birde kesinlikle spor sporsuz olmayacak bu işcanım kıymalı patlıcan yemeğinin ölçüsü ne ki yazmamışsın 1 tabak mi 4-5 kaşık mi onun diyetteyim ölçüsü 4-5 kasiktir eğer sen bundan fazla yetmişsen artı bir de hurma en fazla 3 tane yeniyor ben yersem iki yerim genelde ayrıca spor mutlaka yapmalısın yoksa çok az veriliyor ya da verilmiyor
geçmiş olsun canım kadınlara hasta olmak bile lüks hele de anneysen hastayım diye şöyle bir uzanıp yaramıyor insan canım
aynen canım hic bakmam etkilenirim ve günlerce aklımdan çıkmaz
12 de uyuyom geneldeCanim ben gecen hafta hep iste yedim aksam yemegimi saat 17 gibi.
Gece 23 gibi filan uyuyorsan olur.
Ins canim.Hem
Hem de nasil. Her firsatta girip bakmak istiyor insan yazilanlari gorunce de daha cok motive oluyor. Hep birlikte basaricaz biz bu isi fit hatunlar olucaz.
Ins canim hem sagligina kavusacaksin yakinda hem de eski fit vucuduna.Afiyet olsun canim. Usenme sevil cim. Her zor geldiginde tartiyi dusun. Ya da bu gun olmak istedigin beden de cok guzel bir kiyafet al ve onun icine girecegin gunu hayal et usenmezsin o zaman. Benim cok sevdigim keten bir elbisem var 58 60 kilo arasi giyebildigim yaz kis dolobimdan kaldirmam onu arada cikartip ayna da ustume tutar kendimi gaza getiririm. Bir de sagligim olsa en kisa zamanda giyerim ben onu ya neyse biraz sabir diyorum.
Cok gecmis olsun canimBoğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba![]()
Canim ben yarim kilosunu 15 e aliyorum. Tmm kilosu yine pahaliya geliyor ama 1 tencere yemege 1tk kullaniyorum. Yarim kilo bile cook uzun sure gidiyor. Gecen balik kizarttim sabit 1tk.mercimek yapmış olabilir hurma gündüz tüket bence. Ayrıca tatlım yağ oranın azaldığı için vermek zor oluyor inan bana biraz spora asilmalisin. Ayrıca akşamdan yemegini hazırlanan yada en azından ön hazırlığı yapsan senin için çok daha kolay olur.
O zaman hoşgeldin diyim.ben Elif.
200 gr mi 38 liracik yani kilosu 190 lira çok pahalı canım ya.
geçmiş olsun cano. Dinlenmek yok Yeliz sürunmeye devam.
Insallah cumaya eksi gorurum goruruz canim.Kızlar çok merak ediyorum ..son haftalarda pek iyi değildik sanki .
Eksi olanlar el kaldırsın mı acaba?cumaya kadar daha var bu hafta sanki daha çok eksiyle başlandı gibi![]()
aynen bu akşam çorba içeyim yine hastyaım çünkü bol limonlu boğazıma iyi geliyor yanına da salata yapayım spor yapayım bakalım ne olacakamandey akşam hurma yeme bence ..birde inat et bakalım elbet sen yeneceksin ..salata akşam yesen ton balıklı falan ne olacak acaba?bazen hepimiz bunalıyoruz ..sporda araya sıkıştırmak lazım
![]()
Sagol anim. Gordum az once gecmisi okurken.Bir derdim var sayfasıymış canım
Bence oyleyse saat 19:30 gibi yeme isini bitirebilirsin.12 de uyuyom genelde
Ben de kalkip yapayim bir salata koften de var kocam sagolsun yapmis. Yiyelim kilo verelimBen birkaç işi halledip geleyim kızlar .yanıma sandviç alacağım ..yeşillikleri de içine teptim iyice ..maksat mitakondrilerim doysun dedimmm![]()
geçmiş olsun ya rum bi toparlayamadı yaAyy o da cok kisaymis ya. Neyse bizden kisalar da varmis
Sagol teyzesi biraz daha iyi. Bir hafta gittim ise bu hafta evdeyim raporluyuz hafta boyu. Sesi kisildi. Ayni anda 3 dis cikariyor. Bir de oksuruk hafif ates. Amacok sukur kotu degil enerjisi var oynuyor guluyor.
Himm bunu bilmiyordum ben de. Asidik bazik
burası çok pahalı z.yağı candirCok gecmis olsun canim
Canim ben yarim kilosunu 15 e aliyorum. Tmm kilosu yine pahaliya geliyor ama 1 tencere yemege 1tk kullaniyorum. Yarim kilo bile cook uzun sure gidiyor. Gecen balik kizarttim sabit 1tk.
canım öncelikle bence az da olsa spor yap 15 dk bile olsa bir şey yap birde 5 dilim pastırma çok fazla tereyağında iyiki kalmamış daha sağlıklı olmuş bence