• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

balık salata en sevdiğim.. ben bugün akşam spora gideceğim için akşam yemeği yemeyeceğim, bir saat önce atıştırdım iş yerinde birşeyler

yap ya, bugün bir arkadaşıma yaptırıyordum, ara vermiş, kurt gibi aç hissediyorum kendimi diye dolanıyordu ortalıkta.. içince iştah kapatıyor bence.. fazla su içirtiyor :)
Ben de bugün yeniden basladim dukan karisimina

Ben galiba kilo verirken en fazla 1,5 verebilmiştim .bazen az bazen daha çok .0,5 ile 1 kg arası iyi bence ..
Baktım 11 hafta var yılbaşına ..birde bu kilolarda verdikçe belli oluyor iyice ..olmayacak gibi değil sıkı tutarsan hele de sporla desteklersen yani :rolleyes:

11 hafta varsa cok sıkı tutmak lazim evet cunku her hafta 1 kilo verilemiyor bazen. Bana bir an daha uzun gibi gelmisti az kalmis yilbasina. Yuruyuse baslamam lazim :))

Iyi aksamlar kizlar. Menum;

Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 elma, sekersiz filtre kahve

Ogle haslanmis brokoli, karnabahar, bol yogurt, zero.

Aksam semizotu, haslanmis kabak, havuc, bol yogurt.

Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum

Menum
Sabah: 1 kase garhana çorbası
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
Ara: 1 muz 6 cig fındık
Aksam: yarim yt barbunya 1 kase salata
Su: 3 lt
Spor: 45 dk leslie

Barbunyaya bayilirim, cok sevdigim yemekleri yapmiyorum hic diyetteyken cunku yarim tabakla kalamiyorum hic :KK48: 8.5 kiloyu ne kadar zamanda verdin

Barbunya cok kalorili dikkat et güzelim, bir de ertesi güne kalinca barbunyada toksik maddeler olusuyormus. Ben öyle biliyorum
Aa ben de bilmiyordum. Ben de cok severim barbunya.
@DeryaOnDiet deryacim gecmis olsun. Umarım kizin biraz toparlamistir.. kuzucuklar:anne:olmasin biz olalim hasta
Biraz daha iyi Filizim sagol.
ben hep 5-6 kaşık yiyorum canım
Himm bir dahaki sefere yerken olceyim acaba 1 yt kac kasik yapar ki.

ya benim uyku halim hala geçmedi ya, spora gidicem, gidip kafamı yastığa bir koysam sabaha kadar yine deliksiz uyurum herhalde :)
hamilelik fikri benimde ilk aklıma gelen oldu kızlar gibi hadi bakalim hayırlısı

Menum
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
çok güzel canım afiyet olsun sporun da iyi

Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum
afiyet olsun menü güzel spor da olsa daha iyi olur..anladığım kadarıyla kahve ve kola seversin ama malesef midene zarar arkadaşım içmeyince bırakılıyor ama ben yıllardır evime hic kola fanta almam

Son düzenleme:
Menum
Bence menun super. Spor zaten masallah hergun yapiyorsun. Ne diyim spora gideyim biran once rakip atakta oturmayayim boyle ;)

ben de listemi yazayım
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta
1 ti reçel
biber salatalık

Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salata

Ara bir küçük muz

Akşam 17.00
2 ızgara köfte
1 kase çorba
salata

şimdi acıkır gibi oldum cayın yanında 2 hurma
su az oldu bugün hic icesim yok 1 litre spor yarim saat eliptik

Masallah ne kadar hafif olmus sebze ve yogurt var hep. Afiyet olsun canim

ben de listemi yazayım
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta
1 ti reçel
biber salatalık

Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba