- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Barbunya....?Benim dunden barbunyam var bi de salata yaparim simdik miiis :)
Dıyet.....?
Cumaya 3 kala.....?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barbunya....?Benim dunden barbunyam var bi de salata yaparim simdik miiis :)
Ben de bugün yeniden basladim dukan karisiminabalık salata en sevdiğim.. ben bugün akşam spora gideceğim için akşam yemeği yemeyeceğim, bir saat önce atıştırdım iş yerinde birşeyler
yap ya, bugün bir arkadaşıma yaptırıyordum, ara vermiş, kurt gibi aç hissediyorum kendimi diye dolanıyordu ortalıkta.. içince iştah kapatıyor bence.. fazla su içirtiyor :)
Barbunya cok kalorili dikkat et güzelim, bir de ertesi güne kalinca barbunyada toksik maddeler olusuyormus. Ben öyle biliyorumBenim dunden barbunyam var bi de salata yaparim simdik miiis :)
Barbunya sorun yaratmiyor ben de abla ya daha once de ayni sey oldu ama hic arti çıkmadım yarim tabak yiyorum zatenBarbunya....?
Dıyet.....?
Cumaya 3 kala.....?
Ben galiba kilo verirken en fazla 1,5 verebilmiştim .bazen az bazen daha çok .0,5 ile 1 kg arası iyi bence ..
Baktım 11 hafta var yılbaşına ..birde bu kilolarda verdikçe belli oluyor iyice ..olmayacak gibi değil sıkı tutarsan hele de sporla desteklersen yani![]()
Aa hadi ya onu bilmiyordum neyse mevsimi kapandi zaten daha yemem artikBarbunya cok kalorili dikkat et güzelim, bir de ertesi güne kalinca barbunyada toksik maddeler olusuyormus. Ben öyle biliyorum
ben hep 5-6 kaşık yiyorum canımKrese basladi ya canim 2 hafta kreste 1 hafta hasta evde. Ins ilerde vucudu direnc kazanir.
Masallah canim bugunun guzel gidiyor.
5 6 kasik da azmis canim ya. Ben genelde hep 1yt yerim![]()
Menum
Sabah: 1 kase garhana çorbası
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
Ara: 1 muz 6 cig fındık
Aksam: yarim yt barbunya 1 kase salata
Su: 3 lt
Spor: 45 dk leslie
Ohh ne guzelBenim dunden barbunyam var bi de salata yaparim simdik miiis :)
Aa ben de bilmiyordum. Ben de cok severim barbunya.Barbunya cok kalorili dikkat et güzelim, bir de ertesi güne kalinca barbunyada toksik maddeler olusuyormus. Ben öyle biliyorum
Biraz daha iyi Filizim sagol.@DeryaOnDiet deryacim gecmis olsun. Umarım kizin biraz toparlamistir.. kuzucuklarolmasin biz olalim hasta
Himm bir dahaki sefere yerken olceyim acaba 1 yt kac kasik yapar ki.ben hep 5-6 kaşık yiyorum canım
hamilelik fikri benimde ilk aklıma gelen oldu kızlar gibi hadi bakalim hayırlısıya benim uyku halim hala geçmedi ya, spora gidicem, gidip kafamı yastığa bir koysam sabaha kadar yine deliksiz uyurum herhalde :)
çok güzel canım afiyet olsun sporun da iyiMenum
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
afiyet olsun menü güzel spor da olsa daha iyi olur..anladığım kadarıyla kahve ve kola seversin ama malesef midene zarar arkadaşım içmeyince bırakılıyor ama ben yıllardır evime hic kola fanta almamIyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 elma, sekersiz filtre kahve
Ogle haslanmis brokoli, karnabahar, bol yogurt, zero.
Aksam semizotu, haslanmis kabak, havuc, bol yogurt.
Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum
Bence menun super. Spor zaten masallah hergun yapiyorsun. Ne diyim spora gideyim biran once rakip atakta oturmayayim boyleMenum
Masallah ne kadar hafif olmus sebze ve yogurt var hep. Afiyet olsun canimIyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 elma, sekersiz filtre kahve
Ogle haslanmis brokoli, karnabahar, bol yogurt, zero.
Aksam semizotu, haslanmis kabak, havuc, bol yogurt.
Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum
Spor da menu de guzel canim. Suyu yatana kadar belki 1lt daha icersinben de listemi yazayım
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta
1 ti reçel
biber salatalık
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salata
Ara bir küçük muz
Akşam 17.00
2 ızgara köfte
1 kase çorba
salata
şimdi acıkır gibi oldum cayın yanında 2 hurma
su az oldu bugün hic icesim yok 1 litre spor yarim saat eliptik
Aa ben de bilmiyordum. Ben de cok severim barbunya.
Biraz daha iyi Filizim sagol.
Himm bir dahaki sefere yerken olceyim acaba 1 yt kac kasik yapar ki.