- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
içmeye çalışacağım ama hiç canım istemiyor hava çok nemli yağışlı ondan mi acabaSpor da menu de guzel canim. Suyu yatana kadar belki 1lt daha icersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içmeye çalışacağım ama hiç canım istemiyor hava çok nemli yağışlı ondan mi acabaSpor da menu de guzel canim. Suyu yatana kadar belki 1lt daha icersin
Menun cok guzeel haslanmis sebze ve yogurt hep ama cola icmemeye calis ya tamam zero falan ama gene hikaye oldugunu dusunuyorum ben oyle olmasa bile cok zararli ben de asitli icecek severdim diyete basladigim zamanlar soda ayran yaptim hep bi dene istersen asitik isteğini azaltir belkiIyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 elma, sekersiz filtre kahve
Ogle haslanmis brokoli, karnabahar, bol yogurt, zero.
Aksam semizotu, haslanmis kabak, havuc, bol yogurt.
Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum
Ayy bilmiyorum ki beril abla not almistir belki ben ne zaman geldim sayfaya :))Barbunyaya bayilirim, cok sevdigim yemekleri yapmiyorum hic diyetteyken cunku yarim tabakla kalamiyorum hic8.5 kiloyu ne kadar zamanda verdin
Durduk yere gaza getirdim yaBence menun super. Spor zaten masallah hergun yapiyorsun. Ne diyim spora gideyim biran once rakip atakta oturmayayim boyle![]()
Gayet guzel ablacim su icerein yatmadan biraz daha benceben de listemi yazayım
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta
1 ti reçel
biber salatalık
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salata
Ara bir küçük muz
Akşam 17.00
2 ızgara köfte
1 kase çorba
salata
şimdi acıkır gibi oldum cayın yanında 2 hurma
su az oldu bugün hic icesim yok 1 litre spor yarim saat eliptik
Okulda cok su iciyorum ben ders anlatirken bogazim kuruyor siz de olmuyor mu kiiçmeye çalışacağım ama hiç canım istemiyor hava çok nemli yağışlı ondan mi acaba
Menulerini cok begeniyorum canim tebriklerMenum
Sabah: 1 kase garhana çorbası
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
Ara: 1 muz 6 cig fındık
Aksam: yarim yt barbunya 1 kase salata
Su: 3 lt
Spor: 45 dk leslie
Yani biraz fazla yiyomusum. Denerim yarim tabak yemeyi sagol canim bilgi icin.8-9 kaşık yapar herhalde tahmini
Olabilir canim.içmeye çalışacağım ama hiç canım istemiyor hava çok nemli yağışlı ondan mi acaba
afiyet olsun menü güzel spor da olsa daha iyi olur..anladığım kadarıyla kahve ve kola seversin ama malesef midene zarar arkadaşım içmeyince bırakılıyor ama ben yıllardır evime hic kola fanta almam
Masallah ne kadar hafif olmus sebze ve yogurt var hep. Afiyet olsun canim
Barbunya sorun yaratmazkı zatenBarbunya sorun yaratmiyor ben de abla ya daha once de ayni sey oldu ama hic arti çıkmadım yarim tabak yiyorum zaten
Yağlı dıyosun yeyimmi dıyosunKizlar beni inanilmaz bir aclik bastirdi 1 tane mandalina yedim ama yetmedi, bu saatte sehriye corbasi icsem mi sizce? Cok yagli yapilmis gibi duruyo ama bilemedim
Tursu odem yapiyor canim ben bilmiyordum kalorisi az diye yiyordum burda soylediler dikkat et. Bi de kabak cekirdegi 5 taneden bi sey olmaz da o leblebi biraz fazla gibi ara ogunlerin kalorisini biraz azaltmaliyizBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve 5 badem
Öğle 100 gr tavuk döner salata
Ara sütlü kahve 5 badem 100 gr leblebi 5 tane kabak çekirdeği
Aksam 1 kase corba 1/2 tabak yumurtalı kabak kavurması tursu
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Ayy cok tesekkur ederim sagolMenulerini cok begeniyorum canim tebrikler
Hilaaaal ya cok dengesiz duzensiz besleniyorsin tamam kaloride cok bi sey yememissin ama böyle olmaz ki vucud dengen bozulacakSabah yok geç uyanmadın ama işlere dalmışım
Öğlen
1 kepçe nohut
1 çatal yoğurt
Aksam
1 sigara böreği küçük
1 o kadar da patates li bisi yedim bilmiyorum adini yumurta patates karistirmis misafirlukteydim gündüz misafirim vardı yarın misafir var of iş var
Şu 1 lt dukan
Spor yok
Ne verimsiz insanım ben ya hele bu ara yemek konusunda değil belki ama serdim spor da şu da kendimi noldu bana şimdi kalkıp evi toparlayıp hazırlık yapmam gerekiyor hepinizi öpüyorum
Biz takimca bu gibi durumlar icin tarcinli sut iciyoruz canim milli icecegimizKizlar beni inanilmaz bir aclik bastirdi 1 tane mandalina yedim ama yetmedi, bu saatte sehriye corbasi icsem mi sizce? Cok yagli yapilmis gibi duruyo ama bilemedim
Abla yaa :) tamam bi daha yemicem barbunya sondu :) cumaya kadar ölüm orucuna mi girsem netsem:))Barbunya sorun yaratmazkı zaten
Kuzu kuzu yatar tabakta
Tartıya göre sorunu ben çıkarırım :)
Bence yogurt ye canımKizlar beni inanilmaz bir aclik bastirdi 1 tane mandalina yedim ama yetmedi, bu saatte sehriye corbasi icsem mi sizce? Cok yagli yapilmis gibi duruyo ama bilemedim
Evet canim cumaya kadar tursu yemiyxem kalorisi az ama odem yapiyo haklisin leblebiyide esim ise goturcek evde kalmatacak isyerindekileride yedim zatenTursu odem yapiyor canim ben bilmiyordum kalorisi az diye yiyordum burda soylediler dikkat et. Bi de kabak cekirdegi 5 taneden bi sey olmaz da o leblebi biraz fazla gibi ara ogunlerin kalorisini biraz azaltmaliyiz
Ayy cok tesekkur ederim sagol
Hilaaaal ya cok dengesiz duzensiz besleniyorsin tamam kaloride cok bi sey yememissin ama böyle olmaz ki vucud dengen bozulacak
Biz takimca bu gibi durumlar icin tarcinli sut iciyoruz canim milli icecegimizbu saatte sehriyeden uzak dur kh çarpar
Abla yaa :) tamam bi daha yemicem barbunya sondu :) cumaya kadar ölüm orucuna mi girsem netsem:))
kendini halsiz hissetmiyirsan sevinSlm kizlar ablalar
Su an gülünecek durumdayim. 20 dk dir wc deyim ayiptir sölemesiiii
Bi ishal oldum ömrümde hatirlamiyom. Cikamiyorummmm töbe töbeee sevineyimmi üzüleyimmi cuma icin iyi olabilircok mu acik konustum acep
ay iyi degilim benn
Karnabahar yedim hic dokunmazdi
menün güzel sadece leblebi fazla leblebi benim için hayat kurtarıcı oluyor ama 100gr yemiyorum yarim kahve fincanı yiyorum o da yetiyor ve kalorisi 50 kalori bile değil yerken tek tek ve çayla tüket o zaman ağzın oyalanıyor yarim fincan yetiyorBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve 5 badem
Öğle 100 gr tavuk döner salata
Ara sütlü kahve 5 badem 100 gr leblebi 5 tane kabak çekirdeği
Aksam 1 kase corba 1/2 tabak yumurtalı kabak kavurması tursu
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
hiçbir şey yememiş gibisin vücut dengen bozulacak bu gidişle hem kilo veremeyeceksin hem de hastalanacaksın sağlıklı ve düzenli bir liste yapmalısın arkadaşımSabah yok geç uyanmadın ama işlere dalmışım
Öğlen
1 kepçe nohut
1 çatal yoğurt
Aksam
1 sigara böreği küçük
1 o kadar da patates li bisi yedim bilmiyorum adini yumurta patates karistirmis misafirlukteydim gündüz misafirim vardı yarın misafir var of iş var
Şu 1 lt dukan
Spor yok
Ne verimsiz insanım ben ya hele bu ara yemek konusunda değil belki ama serdim spor da şu da kendimi noldu bana şimdi kalkıp evi toparlayıp hazırlık yapmam gerekiyor hepinizi öpüyorum
tarçınlı süt iç ya da yarim kahve fincanı leblebi yeKizlar beni inanilmaz bir aclik bastirdi 1 tane mandalina yedim ama yetmedi, bu saatte sehriye corbasi icsem mi sizce? Cok yagli yapilmis gibi duruyo ama bilemedim
Gecmis olsun canim. Bal koymak zorunda degilsin bal yerine limon kullan cayini ic yeliz cim.Boğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba![]()
599 600 ne beril merak ettim600 desem gözün korkacak hem o 598 degıl 599
Evet ya ben de cok seviyorum minyon kadinlari. Benim agbimin buyuk kizi 1.62 uzuluyordu kisa diye. Bir gun uzulme halacim uzun boylu insanlar tamam zayifken guzel ama kilolu olunca hem sisman hem azman gibi oluyor. Kisa boylular zayifken minyon citi piti kiloluyken sadece sisman oluyorlar demistim cok gulmustu. Oyle ama iri yari cirkin bir sey oluyor uzun boylular.Aynen zayif olunca ins citi piti olcaz![]()