valla yaptım.. üşenmedim o spora gittim, totişimden terleri akıttım :)
bir genel tahlil yaptırsam hiç fena olmayacak tabi..
bildiğin ben işte :) 171 boy, 76 kilo.. kocaman birşey.. bir de bunun 94 kilo versiyonu vardı bir yıl önce :)
benim de gıda mühendisi arkadaşım var, ağzımdan içeri sokmayacağım en önemli şey kola ve türevleri diyor.. ben de zero içiyorum.. ama gerçekten çok nadir içmeye çalışıyorum..
hadi dinlen biraz.. gözlerine yazık :)
öncelikle seratonin hormonunun düzeyini arttırmamız lazım.. bunun en iyi yolu spor yapmak.. yapabilir misin? her gün bir-iki kare bitter çikolata ye. hormonu arttırsın.. derin derin nefes al.. bol su iç ve bunu ilaç niyetine iç.. böbreklerinde ağrı varsa bence yeşil çay, çay, kahve içme.. normal suyunu iç sen.. böbrekleri de çok yormamak lazım diye düşünüyorum ağrın varsa.. yeşillik ye.. biraz limonlu su iç.. bol bol şükret.. yemekten uzaklaşmaya çalış.. açlık hissetmeye çalış.. aç hissedince de mutlu olacaksın.. beyninin seni kandırmasına izin verme.. aç kal, bırak vücudun yenilensin.. yavruna gülücükler at.. mutlu ol.. tadını çıkar.. ona kızma hiç.. düşün ki ona sahip olmaya çalışan kaç insan var dışarıda.. dedim ya.. şükret.. sahip olduklarına.. olacaklarına.. bir de bir yerde okumuştum uygulamaya çalışırım.. aklına geldikçe bol bol gülümse.. sen gülümsersen, beynin iyi birşey olduğuna inanarak seratonin salgılayacak.. hadi bunu okuduktan sonra gülümse işte.. kendine bir dakika ver.. aynada kendine bak gülümserken.. gülen gözlerine bak.. herşey yoluna girecek de..