Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun güzel menü az ama doyuyorsan güzel

yeni yetme ergen moduna girsin desene :KK39:
Sorma canim ben eskiden telofon calarsa elime alirdim face gibi sosyal medya hesaplarim da acik ama kullanmazdim. Simdi her firsatta elimde.

sinirsel olabilir canım bugünlerde moral bozukluğun var ve bedenin bu şekilde cevap veriyor çok bunalıyorsan rahatlamak için bir psikologa görünebilirsin

canım bir diyetisyen git yoksa sağlığından olacaksın diyetisyen listesiyle haftada bir kilo verirsin ve sağlığından olmazsın devlet hastanelerinde ücretsiz ilçelerde bile var ki ben ilçede yaşıyorum devlet hastanesindeki diyetisyene gidiyorum çok da memnunum

çık dışarı dağıt canım kendini ölümlü dünya kendimizi uzdugumuze değmiyor

aslında güzel ama bir yerde yanlış yapıyorsun demekki klasik diyet uygulasan asıl olacak acaba denedin mi ama saatlerine uyarak
afiyet olsun akşam acıkmadın mi canım

geçmiş olsun canım menün de güzel

hadi gözün aydın aman dikkat et vermişken biraz daha ver iyice moral olur sana
Insallah cnmm dikkat ediyorumm
Aylın sen gelelı kac gıttı nerdeyse 3 ay oldu

Hmmm
14 temmuz basladim 120.1kg ile
11 ekim bugün neredeyse 3 ay, rekorrr bukafar uzun ilk kez yapiyorum. 110.1 gördüm bugün yani 10kg tam
Hemen hemen ayda 4 kg. Bir kac gün daha var 3 ayin dolmasina :KK73:

Memnunmuyum? Evet cünkü ben hep hizli verdim ve hep hizli geri aldim. 14 yasimda 105 kg idim 50 beden giyerdim ve rejim yapmistim 3 ayda 83 olmustum. Sonra yine aldim verdim aldim verdim vücut mahfoldu...
Artik sporla yapicam ve ortalama ayda 3 4 kg dan memnunum
Sizce?

Vıcdanın rahatsa merak etme canım gıder o
rahat canim artik tatlilarin da ekmegin pilavin da tadini baya unuttum yaa :D bugun kusburnulu. Elmali. Erikli sekersiz hosaf yapip ictim o bile tatli geldi :D

Hmmm
11 ekim bugün neredeyse 3 ay, rekorrr bukafar uzun ilk kez yapiyorum. 110.1 gördüm bugün yani 10kg tam

Memnunmuyum? Evet cünkü ben hep hizli verdim ve hep hizli geri aldim. 14 yasimda 105 kg idim 50 beden giyerdim ve rejim yapmistim 3 ayda 83 olmustum. Sonra yine aldim verdim aldim verdim vücut mahfoldu...
Sizce?
Aylincim tabiki guzel vermissin ama sanki kilona gore daha hizli gidebilir. Mesela yaziyorsun kuruyemis diye ben Karatayi bir sure yapmis ve hakkinda okumus biri olarak su sozunu cok iyi hatirliyorum. Kilo probleminiz yoksa kuruyemisi istediginiz kadar yiyin. Yani varsa dikkat. Cunku kalorili. Ve sabah salam yiyorsun cook sagliksiz. Ve karataya uymuyor. Bence yediklerini biraz daha sinirlasan ve duzenli spor yapsan sen her hafta 1.25 -1.50 rahatlikla verirsin. Tabiki benim fikrim. Suanda bile boyle verdigine gore metabolizman iyi calisiyor masallah. Ve litfen biraz daha katilim. Inan buraya geldikce daha da motive oluyor insan.

Yok canim hepimizin cocugu isi esi dersi okulu bir takim oncelikleri var. Ama buraya girmezsek sadece menu yazip veya kendi derdimizi yazip cikarsak olmaz ne biz motive olabiliriz ne de arkadaslarimiz. Hatirlatma icin cook sagol kapitaniim :KK66:
Aynen insan isteyince zaman bulamayacagi sey yok aslinda :)

Öğleden sonra işim var kızlar akşama çılbır yapacağım kaç senedir yemedim hem diyete de uygun :KK70:evde fazla yumurta var bu aralar :-)
Tarifini versende biz de yapsak ben de bu aksam ne yesem diye dusunuyordum bi bakayim buna madem uygun :)

ormangozlu ormangozlu fistik rakibim hosgeldin :KK66: karnim zil caliyor. Kizim yuruyuste uyudu hava da berbat cok kotu yagmur var.apartmanin onunde bekliyoz. Iceri girersem aninda uyanir. Bir sure daha bekleyim belki kendiliginden uyanir :KK66: bugun staj gunuydu degil mi senin? Nasil gecti Cigdemcim?
Vaay yuruyuse ciktiniz demek :)) stajim dundu guzel gecti ama bugun cok yogundu dersler eve yeni geldim pert olmus haldeyim bu aksam ve yarin aksama da planim var viyhhh cok yorulcam:)) sen nasilsin bebis nasil abla ;)

rahat canim artik tatlilarin da ekmegin pilavin da tadini baya unuttum yaa :KK70: bugun kusburnulu. Elmali. Erikli sekersiz hosaf yapip ictim o bile tatli geldi :KK70:

Aylincim tabiki guzel vermissin ama sanki kilona gore daha hizli gidebilir. Mesela yaziyorsun kuruyemis diye ben Karatayi bir sure yapmis ve hakkinda okumus biri olarak su sozunu cok iyi hatirliyorum. Kilo probleminiz yoksa kuruyemisi istediginiz kadar yiyin. Yani varsa dikkat. Cunku kalorili. Ve sabah salam yiyorsun cook sagliksiz. Ve karataya uymuyor. Bence yediklerini biraz daha sinirlasan ve duzenli spor yapsan sen her hafta 1.25 -1.50 rahatlikla verirsin. Tabiki benim fikrim. Suanda bile boyle verdigine gore metabolizman iyi calisiyor masallah. Ve litfen biraz daha katilim. Inan buraya geldikce daha da motive oluyor insan.

Salami ben belki 4 5 kere yemisimdir 3 ayin icinde.
Ama haklisin porsiyonlarimi kücültmem lazim. Kuruyemisi de söylendigi gibi 1 cay bardagi yiyorum yani minik kasem kadar oluyor menümde belirttigim gibi o da sirf sabah ekmek niyetine.
Evet orda haklisin eskiden daha cbk veriyordum. Hep 1 veya 1.2kg felan. Cok nadir 900 700 gr olurdu.
Spor da eklenicek artik. Insallah azzzzicik daha hizli gider.

Elimden geleni yapicam katilim icin.
Bugün iyi gidiyorum :dua::KK45:

Ama hakketen porsiyonlarim büyük ondan yavas gidiyo. 10 kilodan sonrada arrik az yemegi ögrenmem lazim

Hmmm

Sizce?
Beni bosver canım sen memnunsan sorun yok

IMG_2150.webp ormangozlu ormangozlu çok kolay baktım bugün ..
Geniş bir tencereye az tuz az sirke koyup kaynatıyormuşsun ..altını kısıp yumurtaları kırıyormuşsun ..5 dk pişir ..sonra süzerek al ..sarımsaklı yoğurt ve yağda çevrilmiş pulbiber oldu bitti işte :halay:benim bu kadar yağlı olmaz ama ..çok seneler oldu yemeyeli hatta evlendikten sonra hç yemedim bakalım beğenecekler mi?:KK70:

Ne yalan söyleyeyim @DeryaOnDiet dedigi gibi en az 1kg her hafta gitse daha memnun olacam. Sporla olacak insallah. Özlemedim degil... yürüyüsüm de aksadi iyicene
Bence de Aylin boşa vakit kaybetme daha güzel kilo verebilirsin şimdi eliptikte olacak :KK66:çoçuğun yürümeye başlamadan peşinde daha güzel koşturmak için ver kiloları ..sağlığın içinde çok önemli bu hem

Ben tekrar birsey rica edicem sizden

Herkes tekrar kendisini tanitabilirmi
Ben yaziyorum cünkü aklimda tutamiyorum kim nerden yadi kac adi ne felan. Not edicem
Katilimim bollasinca da aklimda tutucam insallah

Isim
Yas
Meslek
Sehir
Evli/cocuklu?

:KK39: lütfen

Bence de Aylin boşa vakit kaybetme daha güzel kilo verebilirsin şimdi eliptikte olacak :KK66:çoçuğun yürümeye başlamadan peşinde daha güzel koşturmak için ver kiloları ..sağlığın içinde çok önemli bu hem

Aynen düsüncem o zaten. Oglumla daha gtl vakit gecirip kosup daha gzl resimlerimizin olmasi icin ve en önenlisi sagligim icin. Bu kiloyla 2. Ye hamile kalsam allah muhafaza kapidan gecemem töbe töbe. Hayirlisi
Hergün o sporu yapsam ne sahane olur.
Yarin dan cumartesiye kadar yapamicam annemlerin evinde kalicaz.
Pazar dönücem. Tartimi da getiricem insallah

Eki Görüntüle 2054349 ormangozlu ormangozlu çok kolay baktım bugün ..
Geniş bir tencereye az tuz az sirke koyup kaynatıyormuşsun ..altını kısıp yumurtaları kırıyormuşsun ..5 dk pişir ..sonra süzerek al ..sarımsaklı yoğurt ve yağda çevrilmiş pulbiber oldu bitti işte :halay:benim bu kadar yağlı olmaz ama ..çok seneler oldu yemeyeli hatta evlendikten sonra hç yemedim bakalım beğenecekler mi?:KK70:

Ay biz buna osmanli yumurta derizz. Ne iyi fikir unutmusum ya ben bunuu
Annem yapardiii
Hmmmm nefis afiyet olsun

okurken gülümsedim :) ne kadar güzel yazmışsın teşekkür ederim sevilcim

Bunu yazmamdaki amaç yani sizinle konuşmak. İyi geldi sabır göstermeye başladım normalde böyle durumda kızardım ama dün sakince uyumasını bekleyip durdum

Haklısın belki de üzüldüğüm kişiler bile 10 yıl sonra hayatı da olmicak ve kendimin kıymetini öğrenmeyi bilmeliyim

galiba azından dışı derya yarın aşı var bi baktircam o zaman duş dönemi zor hakikaten biz baya atlattık son bunlar

Yasin süresi hakikaten huzur veriyor insana
devletteki klasik liste ile postalandı beni canım ama liste elimde benim problemim yani bu ara süre gelen iştahsızlık dengesiz beslenme öncesinde iyiydim bu hafta geçsin yarın son bira günüm sonra uzun süre yapmam bakalım nolcak
canım benim de listem klasik diyet listesi ama uygulayınca çok iyi oluyor ben memnunum bu tam bana göre bir liste her çeşit besin var özellikle kahvaltıda yumurta peynir zeytin her şey var iş o klasik listeyi uygulamakta yani kafada bitiyor

Back
X