Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanadaGunaydin hayirli cumalar
ay harikasın 69 u gördün maşallah sana ya çok tebrik ederim bebeğim.günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapayım okula yetişmem lazım mesajları sonra okurum
geçen cuma 71.2
bugün 69.7
fark eksi 1.5 kilo
berilceee
Sena niye böyle oluyor csnım az gitmiş yine dikkat mi edemiyorsun.Günaydın kızlar geçen cuma 72.8 kg Bu cuma 72.7 kg fark -100 gr mesaj sayısı en az olan benim akşam yazacağım menümü mutlaka
vuhhuuu harika çok tebrik ederim canım ay eksiler görünce kendim vermiş gibi seviniyorumBen gecen cuma 74
Bugun 72.6
Fark 1.400
Mesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım
Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
Neyin var kuzumAcikmak saglik belirtisi canim ama benim ki biraz abartili su anda. Dukan birasi deneyemem ki sagligima zarar verebilir. Bitki caylarini bile izinsiz kullanamiyorum sevil cim.
Ben de varım demeye çalışmış olmasın kocacığınHakikat bunlar haftaliksa tüh bana yani 44 mesaj nedir ya bu ara eşim çok sorun yaratmaya başladı telefon ne elinden hiç düşmüyor bir WhatsApp bi bura yeter artık diye epey fircaladi napiyim gündüz çocuk ev akşama anca girebiliyorum ona çaktırmadan ama daha çok katılım yapmaya çalışırım ennazindan gündüzleri aktif olmaya calisicam
Bugun alicam canim,zaten sabahlari biraz iyi oluyorum okula gittikten sonra kotulesiyorum,dinlenmeden gecmiyor su grip onu anladim ben.Zero hakkinda guzel karar vermissin canim.
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Gayet guzel canim afiyet olsun.
Canim rapor alsan biraz dinlensen nasil olur. Dinlenemedigin icin iyilesmen cok zor tabii.
Ins cabucak sagligina kavusursun.
Hiç yapmasalar keşke, kimse yapmasa, şeker şekerdir sonuçta, zor tabi diyabette, kısıtlanınca çözüm üretmeye çalışıyor insan, al birini vur öbürüne, hepsi zararlı.Steviayi hic denemedim ama diyabet hastasi bir arkadasim var splenda toz ile tatli yapiyor surekli
aynen canım benim en sevdiğim yemeklerdenBaktim canim elbasan tarifine gayet leziz duruyor ve pratik. Bir ara onu da deneyeyim. Bugun cilbir yapip yedim ilk defa onu da dun burdan gormustum.
Ben de ogretmenim dun en son ders artik sesim tamamen kisildi mudur beye gittim derdimi zor anlattim,o da belli sesiniz kisilmis git rapor al dedi hem ben 1 gunluk alicam zaten sorun olmaz herhalde haftasonuyla birlesince dinlenirim gecer insallahDeryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumu
Ben bir defa deneyecektim ama sonunu getiremedim cok aciktik bir gun bile yapamamistimSu ananas detoksu gayet guzel ve mantikli gorunuyor. Bakayim bi yarinki kiloya olmadi bir ara deneyeyim bu detoksu. Aranizda 2 gunluk ananas detoksu yapan var mi kizlar?