Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bugun mu geldın bacım13.10.2017 80,3
Hedef 69,9
Kuzum misafir katılımcıydım, resmi olarak bugün tartıldım, bugün sağlıklı beslenmeye başladımSen bugun mu geldın bacım
Ben daha oncede yaristim aslinda biliyordum ama unutmuusm:) aman bea olur boyle cahillikler aradaTebrikler canım
Cahilll, eziikk, yüzde hesabını bilmeyeeen
Ben de bilmiyorum, haftaya nasıl sorarım diye düşünüyordum, aldın yükü üzerimden![]()
Hııııımmmm o zaman hoş geldın dıyım yenıdenKuzum misafir katılımcıydım, resmi olarak bugün tartıldım, bugün sağlıklı beslenmeye başladım
Tamam canim cok sagol,biliyordum onceden ama unutmusum hatirlatman iyi oldu hemen not aldimTebrikler canim.
Yuzde hesaplamasi
Gecen hafta ki kilo - bu haftaki kilo=
Fark ÷gecen haftaki kilo=
Cikan sonuc × 100
Kendimden ornek vereyim
96.5 -94.1=2.4
2.4÷96.5=0.0248
0.0248×100= % 2.48
Hoşbuldum canımHııııımmmm o zaman hoş geldın dıyım yenıden
Yüzde 4 için kac kılo vermen gerekHoşbuldum canım
Örnek yüzde hesabı yaptım az önce
Haftaya 77 olursam %4 ümle vedalaşıyorum, iyi rakam bence :)
3,3Yüzde 4 için kac kılo vermen gerek
3.3 altı gelırsen mısafır olursun deyım3,3
vahşileşme diyeceksen, örnek hesapladım zaten diye kıvırayım
Sağlıksız olmaz mı o kadar kilo kaptan3.3 altı gelırsen mısafır olursun deyım
Destıyı suya gıtmeden kırayım :)
öncelikle tebrik ederim boyuna göre kilon çok çok iyi hatta ideal kilondasın yani kendimle bir kıyas yapayım senin boyuna göre ideal kilon 70 benim boyuma göre 54 yani şuan benden zayıfsın :))) 65 çok zayıf durmaz mı sendeGünaydın tatlış kızlar :)
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.1
Fark: -600
Yüzde: 0.85
berilceee
Kusura bakmayın kızlar ya sabah çabuk çıktım evden yazmayı unutmuşum
Bu hafta yine 69’u göremedim. Aslında evde vaktim olsaydı biraz yürüyüş yapıp daha az çıkardım ama vaktim olmadı artım haftaya :)
3.3 altı gelırsen mısafır olursun deyım
Destıyı suya gıtmeden kırayım :)