Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

****13.TAKIM 539.ETAP***

zukkum (79.6/78.8/0.8/%1)
DeryaOnDiet (69.2/68.8/0.4/%0.57)
nefertityy (76,1/75.7/0.4/%0.53)
aylin90 (111.2/)538.etapta bıldirimde bulunmadığından yuzdesı 2 ye bölündü
Sena616 (72.8/72.7/0.1/%0.14)
Zen71 (96.5/94.1/2.4/%2.49)
Zeroks ( 64.6/64.3/0.3/%0.46)
linnmhm (70.7/70.1/0.6/%0.85)
lina0156 (71.2/69.7/1.5/%2.11)
55olmakistiyorum (64.5/64/0.5/%0.78)
Ormangözlü ( 61.3/60.6/0.7/%1.14)
Sfem (74/72.6/1.4/%1.89)
Masal3487(69.6/68.7/0.9/%1.29)

13.takım ortalaması:%
Herkes vermiş ne güzel
İyi yere dükkan açmışım ben

Acikmak saglik belirtisiymis canim. Ama cok aciktirma kendini direnc gosterir vucudun. Gerci yanlis kisiye soyluyorum senin masallahin var. Ogrenci evinde de cok guzel goturuyorsun diyet isini.:nazar:
Sağol ablacim ya elimden geldigi kadar iste :)

Günaydın kızlar geçen cuma 72.8 kg Bu cuma 72.7 kg fark -100 gr mesaj sayısı en az olan benim akşam yazacağım menümü mutlaka
Cok zor oluyor seni anliyorum ya ama gayret etmezsek olacak is degil zaten

az şekerli olsa. Hatta içine tartı katip şekersiz içenler var denenebilir.

müthişsin abla maşallah.

Tebrikler canım gitti 2 margarin.

Tebrikler maşallah eriyorsun kız.

Tebrikler canım güzel sonuç.

öğrencilik ne demek sefil lik demek tadını cikar annem. Tebrikler baby si.
Sefil ve mutlu :D

ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN CANIM TEBRİKLER
Sagol canim

Slm kizlar
berilceee berilceee canim ekledim kendimi listeye
Gecen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.8
Farj: 400 gr
Yuzde: 0.57

@ormangi
Ben kazandım ben kazandim kac kac oldu simdi ya :D :D

Liste tamamdır kızlar
Aylın bıldırım yaparmı bılemıyorum 11.30 kuralıda gectı
Eğer bıldırım yapmassan aylın kurallar geregı ıkı kez bıldırımde bulunmadı takım içi kurallara uymadığından dıskalıfıye yazabılırım
Ama bunu yaparsam bır daha yarısamazsın bılıyorsun nıtekım eskı kaptansın
Ama ben yıne geçen hafta olduğu gıbı ortalamayı etkılesede bıldırım yapmaman dıskalıfıye etmiyecegım ama kendıne baska bır takım bul arkadasım
Esnek senınde rahatça istedıgınde gırecegın takımlarda var

Kiyamam ya cocuk icin cok daha zor tabii :KK43: hastaliklar bazen cocuklari cok erken olgunlastiriyor. Bir muvekkilimin 12 yasindaki kizi kanserdi, annesini teselli ediyordu uzulme annecim iyi olucam falan diye :KK43: Insallah bir sorun cikmaz da yer.
ah yavrum bende yengemi yenge bak daha kötü hastalıklar var diye teselli ediyorum işte halimize şükür diyoruz elhamdülillah

tadını aldığında niye şekerli içmişim diyeceksin emin ol. 8 yaşından beri şekersiz içiyorum sanırım sende yapabilirsin :KK66:

Guzel afiyet olsun canım.

afiyet olsun güzel canım

kalorisi çok değil protein açısından zengin diye hatırlıyorum. Hatta şekeri düşürüyormus dengeliyormus.

Ay Derya doğru düzgün birsey yok ivir zivir olmuş gerçekten. Yarın cuma böyle beslenmeseydin keşke.

Hilal sağlık herseyden önemli bazı konuları asamiyoruz sende kız maya başlıyorum söz dinlemiyor sun hiç. Hepimizin sorunları var kendin sağlığın çocuğun için yiyeceksin bir daha yiyemedim lafı duymak istemiyorum lütfen.

afiyet olsun su dukan birası ni bırakmadin mi hala bobreklerine yazık ya.

Evet canım carfour da metro markette Kipa da da bulabilirsiniz diyabetliler için yiyecekler var. Yazık yavrum un imtihanı çok büyük Allah sabir versin.

kesinlikle bir model bir örnek ve iyiki var :KK66:

Aynen çok zor :KK43:

afiyet olsun :KK66:

Çok güzel özendim afiyet olsun
boz genelde öyle büyük marketlere girmmeyiz peki bu yüzden bilmiyorduk elifim amaa artık öğrendik bana gelince de sabah güzel kahvaltı yaptım güne başladım inşallah güzel devam edecek elifcim bende güzel güzel yemek istiyorum brokoli alcam kendime çok özledim onu

Tek tek alintilayip deneyeyim bide. Ins yükler. Internet cok zayif.

Süper bir izlenim olmus. Zen71 abla gibi 147 bende isterdim ah ahhh.
21 degilde en azindan 80 lerde olsam yine iyi. Bu arada ugurlu sayim 21 dir hahaa güldüm görünce.
Tamam ablam söz verdim pazardan sonra bol katilim.
Umarim benim mesajlarimada bol cvplar alirim ozmn. Insan cvp alamayinca motivesi düsüyor. Dün hissettim bunu sonra dank etti kafama. E aylinnn bu kesin tek sende olmuyodur herkeste ayni. O yüzden bol katilim bol cvp dogruu.

Aklimda kalanlari yazicam

Beril abla gecmis olsun kizin icin. Ben dayanamiyorum böyle okuyunca :KK43: (malum smily bölümüne basmayacam simdi. Yüklemez bide amann)

@Zen71
Ablam gözün aydin eve cikmissin cok sevindim. Allahim göstermesin yine

zukkum zukkum cnm bi dr a görün bence yaa. Corba felandami icemiyorsun. En hafifi o. Tavuk corbasi yapsan. Biraz vitamin alsan. Whatsappda gördüm dondurmani :)))) afiyet olsun
Sabah 1 muz yesdn o bile iyi
Öglen corba
Aksam corba salata?
muz da eve almıyorum ya bi başladım mi birden fazla yiyom ben onu çorba yapacağım kendime bugün tarhana bol acılı

Ben de varım demeye çalışmış olmasın kocacığın :sus:
Belki de bloomcugum neyse bende gündüz daha aktif olmaya çalışırım artık birşey diyemez
berilceee berilceee Kaptanım canım nasılsın izindeki üyeye de ben oluyorum ihtar ver nerdesin diye elektrik kesildi ciddiyim :KK70::KK70: hep bir şeyler oluyor hep hep :KK70::KK70::KK31::KK31::KK31:
kiiiizzz aramızda para toplayak da jeneratör alak sana naaallaaanncigim özledim. Valla ya sayfa da o şiirlerini görmeliyim geliyordu bana :)

bende balığa bayılırım canım en sevdiğim hamsi benimde
Valla bu hafta içi bol mısır unlu bi kaçamak yapmayı düşünüyorum çok istiyor canım çünkü ben pişirmeyi beceremiyom annemden istiyorum tavaya dizemiyorum onları gerçi eşim yemez bu yüzden eve almiyoz ya pismisi geliyor ya dışardan yediriyor ama bende onu sevmiyorum Allahtan annem var yengemler var pişiren arıyor sağolsun bende 1 kilo daha alıp gidiyom

Rabbim şifa versin canım. İki çocuk annesi olarak rahatsızlığının nasıl ortaya çıktığını, nasıl tespit edildiğini merak ettim, biraz anlatabilir misin :KK19:
Aslında çok uzun bu süreç çocukta her belirti varmış ama yengem hiç aklının ucuna getirmemiş ilk belirti aşırı zayıflığı 40 kiloyu geçmedi hiç ikinci odada kaçırma aşırı geceleri ıslatıyor altını o zamanlar gidiyorlar doktora iltihap diyor oysaki idare da şekerinin yüksekliği ortaya çıkıyor ama doktor demiyor sonra gözleri sorun çıkardı böbrek ağrısı başladı kızımın doğum gününde buraya gelmeden ağrıları başlamış baygın halde doktora götürdüler doktor sekreteri demiş ki siz şekere baktirdiniz mi ve yengem bu sekreter sayesinde şeker tahlili yaptırıp apar topar araştırmaya sevk verdiler 380 şekerle yatış yapıldı çok yükselmiş meğer yükselince idrar kaçırmaya sebebi oluyor muş 13 gün yattı hastanede zor süreç ti ama çok şükür alıştı yavaş yavaş insülin bıraktırma evresindeyiz şuan çok iyi bir doktor keşfettik ilaca başla Di belki ilerleyen senelerde onu bırakma ihtimali varmış küçük bi ihtimal ama buda bizi mutlu etti çok dikkat etmesi gerekiyor hasta olmaması lazım kan gazı yükselirse en başa dönülür ve tedavinbider insülin ile devam eder dedi 2 gün önce ki rahatsızlığından el birliği ile dikkat ediyoruz işte böyle çok dikkatli olmak lazım hem sinsi hemde açık bir hastalık

Esinin iste oldugu saatler daha cok girmeye calis hilal cim. Hem boylelikle esini sinirlendirmezsin hem de bizimle daha uzun sohbetlere katilabilirsin.
öyle yapmaya karar verdim abla tebrikler çok güzel vermişsin

78 mi ne diyosun :))))) Tebrikler. Yalnız çok sağlıksız besleniyorsun bu verilen kilo hopppp geri gelir benden uyarmak.
kız elif bu kadar az yemeye ben çok az kilo vermişim yahu bende öyle düşünüyorum ben bir 1 1300 bekliyorum
; ) ağzını hayra aç kız almiiimmm

ay kolay gelsin, sağsalim atlat da aramıza dön..

ben rafine şeker almadığım için madonun o dondurmaları benim de favorimdir. Ben ki şeker öncesi dondurma canavarıydım.. günde 2-3 kere dondurma yerdim.. şimdi haftada bir fln yedim yazları..

doğru söylüyorsun, sen bana bakma.. iyi gidiyorsun, daha da iyi olacaksın da..

aa sen bir de benimkini görsen.. o nedenle akşamları burada olmuyorum.. çünkü bir de bizim 1. takımdan whatsapp grubu da var.. benim ki yine obez ablalarla mı diye konuşuyorsun diye evde dolanıyor :)

sporunun hastasıyım yavrum.. o popo noldu şekillendi mi?

yaa ben bir kilo üstü vermeyeli çok oldu ya.. kıskandım.. maşallah..

aynı şekilde seni de kıskandım.. :) maşallah..

hey maşallah kuzum.. çok çok güzel.. tebrik ediyorum..
yanlız sevil hakikaten dondurma buymuş ya nasıl yoğun tadı insanı 1 topu bile nasıl kesiyor hemen inşallah sorunsuz atlatırız bakalım düğünleri

***13.TAKIM 539.ETAP***

aylin90 (111.2/110/1.2/%1.08
Sfem (74/72.6/1.4/%1.89)

13.takım ortalaması:%1.102

Son düzenleme:
Günaydın tatlış kızlar :)
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.1
Fark: -600
Yüzde: 0.85

Kusura bakmayın kızlar ya sabah çabuk çıktım evden yazmayı unutmuşum
Bu hafta yine 69’u göremedim. Aslında evde vaktim olsaydı biraz yürüyüş yapıp daha az çıkardım ama vaktim olmadı artım haftaya :)
öncelikle tebrik ederim boyuna göre kilon çok çok iyi hatta ideal kilondasın yani kendimle bir kıyas yapayım senin boyuna göre ideal kilon 70 benim boyuma göre 54 yani şuan benden zayıfsın :))) 65 çok zayıf durmaz mı sende
Kilo aslında sadece rakam benim için ya. Şu anda 38 bedenim ben geçen yaz 36’dım ve kendimi daha iyi hissediyordum. Şimdi ki çabam aslında ilk önce 36 bedene inmek tekrar. Bunun için de bir 4-5 kg daha vermem gerek :)

Kilo bildirimi yapip kacayim musait olunca pkucam ablalarim kusura kalmayin az ihmal ettim sizi eğlenceden:))
Gecen cuma : 61.3
Bu cuma: 60.6
Fark: -700
@DeryaOnDiet hangimizi kazandik merak icerisindeyim yoldayim simdi arkadastaydim eve geldim tartildim üstümü degistim ciktim sefil yasiyorum resmen ya :KK70:
İyi atlattın yalnız arkadaş ortamlarını :)
Tebrikler

Selam kizlar hastaneden geldik,bir haftayi gectigi icin doktor antibiyotik vereyim dedi,bol sivi al dinlen dedi,bir gunluk rapor yazdi,ben de bugunu yatma ve dinlenme gunu ilan ediyorum aksama kadar yataktan cikmama karari aldim:))
Oooh çek yorganı miss
Şifalar dilerim canım
Çook uzun zaman oldu dinlenmeyeli, kuzular iş ev falan derken unuttum kafa dinlemeyi

ay kolay gelsin, sağsalim atlat da aramıza dön..

ben rafine şeker almadığım için madonun o dondurmaları benim de favorimdir. Ben ki şeker öncesi dondurma canavarıydım.. günde 2-3 kere dondurma yerdim.. şimdi haftada bir fln yedim yazları..

doğru söylüyorsun, sen bana bakma.. iyi gidiyorsun, daha da iyi olacaksın da..

aa sen bir de benimkini görsen.. o nedenle akşamları burada olmuyorum.. çünkü bir de bizim 1. takımdan whatsapp grubu da var.. benim ki yine obez ablalarla mı diye konuşuyorsun diye evde dolanıyor :)

sporunun hastasıyım yavrum.. o popo noldu şekillendi mi?

yaa ben bir kilo üstü vermeyeli çok oldu ya.. kıskandım.. maşallah..

aynı şekilde seni de kıskandım.. :) maşallah..

hey maşallah kuzum.. çok çok güzel.. tebrik ediyorum..
Valla bence iyi bir hal almaya başladı :) tabi daha çalışmak gerek :KK49:
2 ayda 4 cm küçüldü ya

***13.TAKIM 539.ETAP***

aylin90 (111.2/110/1.2/%054)538.haftada bildirim yapmayan üyenin ortalaması ikiye bölündü
Sfem (74/72.6/1.4/%1.89)

13.takım ortalaması:%1.06

Arkadaslar lütfen yüzdeleri mızı hesaplayip paylaşım yapalım.
nasıl hesaplanıyor canım ben bilmiyorum

Gecen hafta 64.6

Bu sabah 64.3 (-300) berilceee berilceee
tebrikler canım
Evet daha önce çok denedim ve döndüm sözümden,
Evet bu sabah şekersiz çayla kahvaltı yaptım ve ölmedim, hala nefes alıyorum
Ama ama ben :KK61:
Kahvemi orta içebilir miyimo_O
ben de kahveyi sade içemiyorum az şekerli ye alıştım
Gunaydin arkadaslar. Hayirli cumalar.
berilceee berilceee bu kilo bildirimim sana gelsin canim.
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 94.1
Fark 2.4
% 2.48
vaaoovv süpersin hem de sporsuz hem de kortizonla:nazar::KK9:

Kizlar size bir sey sorayim ozellikle ogretmen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,

Benim eski okuldan bir velim var, beni tum sosyal medya hesaplarindan takip ediyor ama rahatsiz etmiyor,numaram var (velim oldugu icin mecburen olabiliyor) cuma mesajlari falan atiyor hani abes bir sey yok ama ben nefret ederim bu tarz seylerden engellesem adama sapik muamelesimi yapmis olurum sizin dialoglariniz nasil erkek velilerle.Bu arada adam evlenip ayrilmis yani esi de yok,dedigim gibi rahatsiz etmiyor ama farkli bir huzursuzluk oluyor ne gerek var yani.ayy burayi bir derdim vara cevirdim kusura bakmayin:))

Back
X