Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de ogretmenim dun en son ders artik sesim tamamen kisildi mudur beye gittim derdimi zor anlattim,o da belli sesiniz kisilmis git rapor al dedi hem ben 1 gunluk alicam zaten sorun olmaz herhalde haftasonuyla birlesince dinlenirim gecer insallah
Ins pazartesiye kadar iyilesirsin canim. Cok gecmis olsun tekrar.
Ben bir defa deneyecektim ama sonunu getiremedim cok aciktik bir gun bile yapamamistim
Deneyesim var bakalim aslinda hafta sonu daha kolay benim icin pazartesi is var yine. Bir dusuneyim olmadi alayim bugun ananas.
Gecen hafta 64.6

Bu sabah 64.3 (-300) @berilceee
Tebrikler Filizcim.

Günaydın tatlış kızlar :)
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta: 70.1
Fark: -600
Yüzde: 0.85
@berilceee
Kusura bakmayın kızlar ya sabah çabuk çıktım evden yazmayı unutmuşum
Bu hafta yine 69’u göremedim. Aslında evde vaktim olsaydı biraz yürüyüş yapıp daha az çıkardım ama vaktim olmadı artım haftaya :)
Tebrikler canim

Kilo bildirimi yapip kacayim musait olunca pkucam ablalarim kusura kalmayin az ihmal ettim sizi eğlenceden:))
Gecen cuma : 61.3
Bu cuma: 60.6
Fark: -700
@DeryaOnDiet hangimizi kazandik merak icerisindeyim yoldayim simdi arkadastaydim eve geldim tartildim üstümü degistim ciktim sefil yasiyorum resmen ya :KK70:
Tebrikler rakibim. Yendin kiz beni yine :(

iyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim :KK43:

sabah: beyaz peynirli domatesli sandviç
öğle: haşlanmış tavuklu domatesli sandviç 2 tane :sinirli:
ara 1 kırmızı elma
ara 1 paket eti form meyveli bisküvi
akşam: 2 tabak salçalı makarna + birkaç avuç ketçaplı ruffles :olamaz::olamaz::sinirli::sinirli:

sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarna :hasta::hasta: deli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden :olamaz: çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an :KK43: bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime :KK43:

Tebrikler rakibim. Yendin kiz beni yine :KK43:
Ezeli rekabet oldu bizimkisi :D bu hafta senden bi atak bekliyorum bilemiyorum yener misin ama benim hedefe son 5 kaldiii:p
iyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim :KK43:

sabah: beyaz peynirli domatesli sandviç
öğle: haşlanmış tavuklu domatesli sandviç 2 tane :sinirli:
ara 1 kırmızı elma
ara 1 paket eti form meyveli bisküvi
akşam: 2 tabak salçalı makarna + birkaç avuç ketçaplı ruffles :olamaz::olamaz::sinirli::sinirli:

sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarna :hasta::hasta: deli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden :olamaz: çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an :KK43: bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime :KK43:
Oyh o neydiii. Hadi iradene hakim olamayip yersin anlarim da usenmeden gidip pisirip bi de 2 tabak yemek ayri bi sey bu aliskanlik biliyorum ama bak vucudun onu sindirmek icin o ladar cok ugrasiyor ki yoruluyor artik ben gecen sene hep boyle beslendim bak bu menuyu her gun icin dusun hatta yaninda kola fanta aksama da cigdem findik fistikla dusun yani ama o zamanlar 10da falan tv izlerken sizardim surekli bi yorgunluk hali vardi simdi bomba gibiyim valla diyetten once saglikli beslenmenin saglikli yasamanin tadina var cok daha mutlu olacaksin alisirsin merak etme yeter ki iste ;)

Ezeli rekabet oldu bizimkisi :KK70: bu hafta senden bi atak bekliyorum bilemiyorum yener misin ama benim hedefe son 5 kaldiii:p

Oyh o neydiii. Hadi iradene hakim olamayip yersin anlarim da usenmeden gidip pisirip bi de 2 tabak yemek ayri bi sey bu aliskanlik biliyorum ama bak vucudun onu sindirmek icin o ladar cok ugrasiyor ki yoruluyor artik ben gecen sene hep boyle beslendim bak bu menuyu her gun icin dusun hatta yaninda kola fanta aksama da cigdem findik fistikla dusun yani ama o zamanlar 10da falan tv izlerken sizardim surekli bi yorgunluk hali vardi simdi bomba gibiyim valla diyetten once saglikli beslenmenin saglikli yasamanin tadina var cok daha mutlu olacaksin alisirsin merak etme yeter ki iste :KK66:
Artik bu hafta da yenemezsem yuhh bana yani. Yenilmeye doyamadim fistik rakip :P var planlarim detoks mu yapsam ne yapsam soyle biraz erisem dun fena yedim ya. Kotu oldu.

Hayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallah:nazar: darısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
1 yt etli kuru fasulye, 1 Kase yoğurt, 1 tane domates, 2 mandalina
Su 2 lt
Okuldan eve gelirken arkadaşlarla 1 saat yürüdük o kadar.

Sagol canim

Sagol Elifim.

3 1 oldu :KK43: :KK43:
Fark atmisim :D

Artik bu hafta da yenemezsem yuhh bana yani. Yenilmeye doyamadim fistik rakip :p var planlarim detoks mu yapsam ne yapsam soyle biraz erisem dun fena yedim ya. Kotu oldu.
Dun ben de cok fena yedim bugun oglende igrenc bi sey yedim tadida guzel degildi ama en kalorisiz buldugum o oldu 15 dklik arada mecbur yedim artik :(

Menum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim :(
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler :(
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı

Hayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallah:nazar: darısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
1 yt etli kuru fasulye, 1 Kase yoğurt, 1 tane domates, 2 mandalina
Su 2 lt
Okuldan eve gelirken arkadaşlarla 1 saat yürüdük o kadar.
Oglen cok kh gercekten sen de farkindasin onun disinda gayet iyi bugun yorum yapacak yüzüm yok zaten

tebrikler canım

süpersin
tebrikler deryacim 100gr verme olayını kırdın

geçmiş olsun en güzeli yat dinlen

ben numaramı bayan ya da erkek fark etmez hicbir veliye vermiyorum sosyal medyada da takip etmiyorum sonuçta onlar benim arkadaşım değil is gereği gorustugum kişiler iletişimi de okulun sistemi üzerinden kuruyorum ..engelle girsin adamı ne gerek var sana mesaj atıyor ki esin duysa bozulur eşinle aranın bozulmasindansa bırak elin adamı bozulsun
kilo verdim mi peki canım 1 hafta
Sukur 100grdan fazla gitti bu hafta. Sagol canim

Oyh o neydiii. Hadi iradene hakim olamayip yersin anlarim da usenmeden gidip pisirip bi de 2 tabak yemek ayri bi sey bu aliskanlik biliyorum ama bak vucudun onu sindirmek icin o ladar cok ugrasiyor ki yoruluyor artik ben gecen sene hep boyle beslendim bak bu menuyu her gun icin dusun hatta yaninda kola fanta aksama da cigdem findik fistikla dusun yani ama o zamanlar 10da falan tv izlerken sizardim surekli bi yorgunluk hali vardi simdi bomba gibiyim valla diyetten once saglikli beslenmenin saglikli yasamanin tadina var cok daha mutlu olacaksin alisirsin merak etme yeter ki iste :KK66:

Zaten midem nasil kotu anlatamam doydugum halde yemeye devam ettim kopegi tuvaletini yaptirmaya cikardim on dakika zor durdum disarida inanilmaz bir agirlik coktu midem bulandi falan :( diyete adapte olma surecindeyim daha 5-6 gun oldu baslayali, bir duzen oturtucam en kisa surede insallah

Back
X