Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın sağlıklı günler olsun hafta sonu iyi geçti güzel geçti sabah dün 35 dakika kardiyo yaptım bacaklarım iyice inceldi tartı memnun etmesede ayna çok memnun ediyor bu hafta farklı bir yöntem deniyorum eğer tutarsa paylaşacağım sizinle
Bacaklar nasıl inceldi ve yeni yöntemini takipteyim canım

günaydın kızlar öncelikle ben çok mutsuzum tartı yüzünden ama cumaya kadar çok hırslandım bide atılma korkusu da eklenince :confused: öyle bi dikkat edicem ki inşAllah siz bile şaşıracaksınız inşAllah yapabilirim
Haydi bakalım güveniyorum ve takipteyim

Sabah sabah bakmışım hava yağışlı, yürümek mümkün değil, yatsam keyfime baksam akşama durumum belli değil, ben şu 35 dk eliptiği yapayım cebime koyayım dedim, nemelazım garanti olsun, ay bir rahatım ki sormayın, sanki ay başında borcumu ödemiş gibi:deli:
:D ekstresi gelmeyen kredi kartına para yatırmak gibi, şahane :KK50:tebrikler.

Bugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecince :KK66: ben yapayim ilk bildirimi
Cuma:60.3
Pazartesi:60.1
Eksi 200 iki gunde fena degil bence zaten bugun detoksa basladim iki gun o var cumaya 59 yarilanir belki de biter ucundan 58 bile gorunebilir heyecanliyim :-)
Hmmm ne güzel, inşallah görürsün istediğin sonucu canım

Kolay gelsin canim. Once den kacti. -100 -500 gibi belirtirsen. Pazartesileri bu sekil de bildirim yapiliyor. Cuma gecen haftaki kilo bu hafta ki kilo fark vr yuzde olarak yaziyoruz.
Pazartesi bildirim olduğunu yeni öğrendim, ara kontrol mü, ben listede değilim ama, yazmalı mıydım canım

2 haftalık deneme sürecine diyorlar galiba onu ben de yeniyim, sadece bu kadarını biliyorum :))
profesyonel free listesi üyeyim yaklaşık bir aydır :) menü bildirimi felan yapıyorum kilomu bildiriyorum listede olmuyoruz ama gerisi aynı ben deneme süreci olarak girdim ama hala çıkamadım :KK49:genelde mezunlar oluyor listede kilo koruma sürecini bu listede yapıyorlar bende inşallah free listeden mezun olacağım :KK71:

Bu arada bu grubu sevdim. Oldukça aktif görünüyorsunuz kızlar. Bu daha çok motive olmak demek. Sık sık geliyim bende malum ilk haftam ve çok kritik :110:
Katıl kuzum katıl, kaptan biraz şeyyy, nasıl desem, mesaj sayını falan bulup çat diye atıyor buraya, kurtul kurtulabilirsen dilinden, bir de kara kaplı defteri var herşeyi not alıyor, kaçman imkansız:KK8:

Merhaba canlarım, bugün bu saatte anca girebildim bende.. sabah erken kalkıp sporuma gittim, geldm, bütün gün evden çıkmadım, perde yıkadım bissürü, ama hala bitmedi, evde ayıklama yaptım çokça.. bu saat oldu artık dinlenmeye geçtim.. malum yarın iş var..
Gelelim bugün yediklerime;
Sabah uyanınca; chialı puding yaptım ama yine chiası az gelmiş, altı puding üstü süt kalmış, ben üst sıvı kısımlarını içtim, altını kocaya verdim. Spor önces enerji oldu
Kahvaltı(saat 12de) sucuklu yumurta(1 yumurtadan), 1kk peynir, 5 zeytin, domates yeşillik, 2yk domates biber sos(ev yapımı), 3/4 simit, 1tk bal
Akşam; haşlanmış karnabahar brokoli bir tabak, yanına 3yk sarımsaklı yoğurt, 2yk patlıcan salatası, 2 dilim ekmek
Yemek sonrası; 1 fincan türk kahvesi yanına, şekersiz kurabiye

Su: 2lt (az içtim bugün)
Spor; 40dk kardiyo, 50dk pilates
Afiyet olsun canim. Masallah yogun gecmis gunun.
Ben de sürekli detoks laflarını görünce ananas detoksuna baktım, istemedim..
şu yoğurt,hurma detoksu vardı.. yarın bi onu denesem :)
Bakalım nasıl olacak..
beril bence bizim detokslardan bıktı.. ben de tartıda istediğimi göremeyince salmaya başladım ya..
Basladin mi canim detoksa?
Çok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur

Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos

Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
Sporun dakikasi kac bakiyim? 35 den coktur umarim ;) menun niye kotu ki bence sadece az olmus ama hic de kotu degil canim.

Çok kötü olsada menümü yazmak ıstıyorum belkı bıryerlerden tutunurum dıyete
Belkı sız destek olursunuz hırsa hevese gelırım bellımı olur

Sabah
2 yumurta
Yesıllık
Bır kac zeytın
Bır kk peynır
1 ck ev yapımı acı sos

Akşam
Ikı kaşık pılav
1 kepçe soslu et
Salata
1 kase yayla corbası
Su yok denebılır
Spor yürüdüm ama ben bunu hep yapıyom spor saymam
Aa su niye yokk?
Sahol canim okuyayim

profesyonel free listesi üyeyim yaklaşık bir aydır :) menü bildirimi felan yapıyorum kilomu bildiriyorum listede olmuyoruz ama gerisi aynı ben deneme süreci olarak girdim ama hala çıkamadım :KK49:genelde mezunlar oluyor listede kilo koruma sürecini bu listede yapıyorlar bende inşallah free listeden mezun olacağım :KK71:
Anaaa çok iyiymiş valla ben böyle bilmiyordum. Valla maşallah liste dışı mezun olmak da güzel bir şeydir şimdi :KK71:

Kırşehir deyince aklıma ilk gelen becerikli ve mutfaktan çıkmayan, ikramı, yedirmeyi çok seven hanımlar oluyor, aman dikkat canım yedir ama yeme
Evet doğru söylüyorsun burdakiler yemelere içmelere ikramlara çok meraklıdırlar gerçektende. Ben aslen edirneliyim eşim kırşehirli. Ama tam bi kırşehirli gibiyim diyebilirim. Kendi ailem benim burası için doğduğumu söylüyor :eek:

Başlasan neler yapacaksın kim bilir:rapci:
Daha öncede bu yarışmalarda kilo vermiştim haftalık rutin 800 gr olurdu nadiren eksik yada fazla. Birde önceki hafta annemlerdeydim 2 hafta giderken 69 döndüğümde 72 kiloydum sanırım bu hafta orta yolu buldum :halay:

İlk menü bildirimimi yapayım. (Özlemişim burayı vallaha)

Sabah 11.00 geç oldu biraz biliyorum
İki dilim çavdarlı ekmek ve 1 k.k peynirle tost
Yarım bardak süt

Ara 15.00
Nescafe şekersiz
Bi avuçtan az karışık kuruyemiş

Akşam 17.30
Bi kase tarhana çorbası
İki y. Kaşığı et kavurma
2 kaşık yoğurt

Su 1.5 lt oldu anca temizlikteyimde unutuyorum hep
Spor yok
Gecede yeşilçay içerim çok acıkırsam sütte içebilirim

İlk menü bildirimimi yapayım. (Özlemişim burayı vallaha)

Sabah 11.00 geç oldu biraz biliyorum
İki dilim çavdarlı ekmek ve 1 k.k peynirle tost
Yarım bardak süt

Ara 15.00
Nescafe şekersiz
Bi avuçtan az karışık kuruyemiş

Akşam 17.30
Bi kase tarhana çorbası
İki y. Kaşığı et kavurma
2 kaşık yoğurt

Su 1.5 lt oldu anca temizlikteyimde unutuyorum hep
Spor yok
Gecede yeşilçay içerim çok acıkırsam sütte içebilirim
Afiyet olsun. Tum gun cig sebze ve salata yok canim. Onun haricin de guzel menu. Yatana kadar da suyunu artirmaya calisirsan cok iyi olur.

Back
X