Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende yazayım menümü kaptanı deryamiz reca ettiler yayılma Elif menü yaz dedi söz dinlemek lazım.

Saat 8
1 kk peynir

Saat 11:30
2 yumurta

Saat 17
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor
Eki Görüntüle 2056074 Eki Görüntüle 2056075
Sabah ve ogle cok az aksam da çok olmus elifcim. Biraz daha dengeli yaysaydin keske güne yediklerini

Benim cok sevdigim normal zamanda da yaptigim diyetteyken misafirlerime ikramlik olarak imdadima yetisen diyet borek canim.
Tarifi
1 kg. Ispanak (sadece yapraklari boreklik ince ince dogranacak)
1 sogan(yemeklik dogranacak
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1-1.5 servis kasigi tam bugday unu ve tuz
Ispanaklar yikanip iyice suzuluyor. Ne kadar kurursa o kadar makbul unu daha az istiyor. Hepsi karistirilip yogurulup firin tepsisine hamburger koftesi buyuklugunde konuluyor. Ve onceden isitilmis firinda ispanaklar renk degistirene kadar kizartiliyor. Ayri bir kapta ister domates ister salca ile corba gibi sos yapiliyor. Ve rengi degisen ispanak koftelerinin uzerine yavasca dokuluyor. Suyu cektigin de pismis oluyor. Tadi bol ispanakli boregi andiriyor. Sicagi ayri sogugu ayri guzel bence. Yogurtla servis yapilip afiyetle yeniyor.
Bu tarifi duymuştum. Bizim okulda karatay yapan biri var o anlatmisti. Karatayin tariflerindenmis. Onun face.de bi grubu varmis karatay diyeti yapanlar kurmus. Ordan bulmus tarifi. Ben denemedim daha fazla yumurta tadi sevmiyorum diye. Yumurta baskın oluyor mu?

Ay hadi güzel geçmesine sevindim. Çok geç çıkmış işten neden acaba?

yaşasın meyve. Afiyet olsun canım menun güzel.

sabahları çok iştahsızim canım ya. :KK43:

ben tartılmıyorum hastalık gibi oluyor hergün tartılmak.

sabah yiyemiyorum ya buda benim kötü huyum halbuki sıkı bir kahvaltıya akşam daha az yenir.
Aslinda ben de sabah yemeden idare edebilenlerdenim. Saat 2ye kadar yemesem dayanabiliyorum. Ama bu sagliksiz bir durummus. Aksam fazla yediğin anlamina gelirmis. Aksamdan doyup sabaha acikmamakmis yani işin asli. Normalde aç karinla uyanmak saglikliymis.

herkese günaydın. bu hafta 55 leri görmezsem tüüü bana
menü
1 dilim kepek ekmeği, 6 yeşil zeytin 100 gr peynir 1 adet haşlanmış yumurta 1 adet kivi bol bol maydonoz
öğle 1 tabak kuru fasulye 200 gr yoğurt
ara kuruyemişli meyveli bar
akşam 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 2 adet hurma
su 1,5 litre
spor 20 dk kardiyo
Bence görürsün. Menün ideal. Hurmayi tek sayida yemek lazımmış. Nedenini unuttum ama vucuda öyle daha faydaliymis. Zahide yetiste izlemistim

günaydın kızlarım iyi sabahlar..

dün kardeşim hastaydı, onu ziyarete gittim, oradan eve geldim 10 gibi, bir baş ağrısı, sormayın, zaten tüm gün mideme de vurdu, bulantı, ağrı, mahvoldum..
gece üçte kalktım, baktım hala başım ağrıyor, sabah sporunu iptal ettim ben de.. yani bu kadar kısa zamanda hamile kalmamın zor olacağını bilmesem kesin hamileyim diyeceğim.. ama bence kötü üşüttüm..

perdelerdeki deterjan kokusu da mahvetti beni.. zor uyudum.. öyle kötü bir geceydi..

dolayısıyla kaptanım dün ve bugün spor yapamadım. bugün akşam da konser var, spora gidemem.. iş çıkışı anca yetişeceğim.. ama dün ki gibi baş ağrım olursa o da iptal olur..

öyle işte, sabah sabah size biraz olumsuz enerji verdim.. kusura bakmayın..
Gecmis olsun havadandir belki. Benim de alcak basinc oldugu zamanlar mutlaka basim ağrır

Merhaba kızlar giremedim 3 gündür grip olduk fena şekilde kızımla yatıyoruz fırsat buldukça bu hafta serum haftası oldu benim için ağır atlatiyorum bu sefer tam da düğün üstü yarın kına var nasıl olacak bilmiyorum güçsüzüm yorgunum diyet yaptığım için vücudum çok halsiz kalmış dünden beri sadece yoğurt çorbası içiyorum midemi ancak bastırıyor hem ben hep kızım hanginize bakayım şaşırdım dün aşı vardı birde o eklendi 3 gecedir uyku uyutmuyor dinlenemedigim içinde kolay atlatacak gibi durmuyor cuma günü düğün yemeği yapicam toparlanmam lazım bugün yata yata temizlik yapıyorum resmen umarım ez zaman da toparladım geçmişin bir kısmını okudum ama telefona bakacak gözüm yok inanın kusuruma bakmayın bugünden itibaren menü paylaşırım inşallah pazartesi 700 gr kadar atriydiim bakalım cuma ne olacak sonuç
Geçmiş olsun hilalcim. Umarim toparlarsin kisa zamanda. Nazar mi değdi acaba kilo verince:nazar:

Günaydın canım, ben de keyfim kaçık uyandım ama ha gayret deyip eliptiğimi yaptım sabah, şimdi daha iyi misin
daha iyiyim ama 1 ayı geçti kaşımda seyirme var sürekli atıyor canım sıkılıyor önce göze sonra nöroloji ye gitmem gerekiyor cnim gitmek istemiyor. Birazda onun stresi var sanırım üstümde baş ağrısı yaptı. Sen nasilsin eliptik iyi gelmiştir eminim.

Merhaba kızlar giremedim 3 gündür grip olduk fena şekilde kızımla yatıyoruz fırsat buldukça bu hafta serum haftası oldu benim için ağır atlatiyorum bu sefer tam da düğün üstü yarın kına var nasıl olacak bilmiyorum güçsüzüm yorgunum diyet yaptığım için vücudum çok halsiz kalmış dünden beri sadece yoğurt çorbası içiyorum midemi ancak bastırıyor hem ben hep kızım hanginize bakayım şaşırdım dün aşı vardı birde o eklendi 3 gecedir uyku uyutmuyor dinlenemedigim içinde kolay atlatacak gibi durmuyor cuma günü düğün yemeği yapicam toparlanmam lazım bugün yata yata temizlik yapıyorum resmen umarım ez zaman da toparladım geçmişin bir kısmını okudum ama telefona bakacak gözüm yok inanın kusuruma bakmayın bugünden itibaren menü paylaşırım inşallah pazartesi 700 gr kadar atriydiim bakalım cuma ne olacak sonuç
ahh ya düğün üstü bi iyilesemedin nolucak böyle. Geçmiş olsun kuzum.

Sabah ve ogle cok az aksam da çok olmus elifcim. Biraz daha dengeli yaysaydin keske güne yediklerini
Bende istiyorum da olmuyor canım istemiyor.

Aslinda ben de sabah yemeden idare edebilenlerdenim. Saat 2ye kadar yemesem dayanabiliyorum. Ama bu sagliksiz bir durummus. Aksam fazla yediğin anlamina gelirmis. Aksamdan doyup sabaha acikmamakmis yani işin asli. Normalde aç karinla uyanmak saglikliymis.
Yok yok yatarken bile açtı karnım yeşil çay içtim sanırım hazma yardimci oluyor. Sabah ta çok daha aç uyandım. 2 değil 5 e kadar bile aç durabilirim. Diyetisyene sırf bu nedenle gitmiyorum asla saatinde yiyemem.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun hilalcim. Umarim toparlarsin kisa zamanda. Nazar mi değdi acaba kilo verince:nazar:
Sağol canım gözü degenin gözüyle çıksın diyelim o zaman ya alt üst etti beni
daha iyiyim ama 1 ayı geçti kaşımda seyirme var sürekli atıyor canım sıkılıyor önce göze sonra nöroloji ye gitmem gerekiyor cnim gitmek istemiyor. Birazda onun stresi var sanırım üstümde baş ağrısı yaptı. Sen nasilsin eliptik iyi gelmiştir eminim.

ahh ya düğün üstü bi iyilesemedin nolucak böyle. Geçmiş olsun kuzum.

Bende istiyorum da olmuyor canım istemiyor.

Yok yok yatarken bile açtı karnım yeşil çay içtim sanırım hazma yardimci oluyor. Sabah ta çok daha aç uyandım. 2 değil 5 e kadar bile aç durabilirim. Diyetisyene sırf bu nedenle gitmiyorum asla saatinde yiyemem.
artık düğünü de bosverdim beni de kızım iyi olsa yeter ya benn en azından her türlü şey içebilirim ilaç falan onda zor oluyor

Geçmiş olsun canım
sağol canım

Her fırsatta yatarak istirahat et canım geçmiş olsun

Canın istediğinde git sen de, doktor ihmali yapan birinden ancak bu kadar tavsiye olur

E tabi cepte oluyor, borçlu olmuyorum, onun rahatlığı başka, ancak her fırsatta biraz daha spor yapsam, biraz daha hareket etsem hissi oluştu, normal mi bilemedim

Konu dışı bir sorum olacak hanımlar, kızlarım balık yemiyor bir süredir, malum gelişim çağı önemli, balık yağı, omega 3 takviyeleri kullanmalı mıyım, kar zarar oranı gözetildiğinde nasıl hareket etmeliyim

C
Ok gecmis olsun canim. Cok direncsiz kaldin tabi. Kolay gelsin.

yok ederim, salı perşembe gidiyordum, şimdi çarşamba perşembe giderim artık. bir de sabahları erken kalkıp gidiyordum, 2 gündür gidemedim, yarından itibaren sabahları da giderim sanırım.. aman başım ağrımasında.. valla insanın neresi ağrıyorsa orası kıymetli oluyor.. ben başım ağrıdığında hiçbirşey yapamaz duruma geliyorum.
Gecmis olsun canim. Haklisin valla. Insan neresi agrirsa orasi en onemli organi gibi geliyor.

Bu tarifi duymuştum. Bizim okulda karatay yapan biri var o anlatmisti. Karatayin tariflerindenmis. Onun face.de bi grubu varmis karatay diyeti yapanlar kurmus. Ordan bulmus tarifi. Ben denemedim daha fazla yumurta tadi sevmiyorum diye. Yumurta baskın oluyor mu?
Yok canim ama istersen yumurta miktarini azaltabilirsin.

Back
X