- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.167
- 798
Cani ayiptir sormasi kac yasindasin? Abla diyorlar dikkatimi cekti belk8 yazmissindir ben kacirmisimdirSağol canım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Daha yasak olan hiç bir şey tatmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cani ayiptir sormasi kac yasindasin? Abla diyorlar dikkatimi cekti belk8 yazmissindir ben kacirmisimdirSağol canım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Daha yasak olan hiç bir şey tatmadım.
İyi bir menü olmuş. Beğendim ben :)Kizlar ben de yazayim menumu yatayim
Sabah:07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi, 6 yesil zeytin,yesil cay.
Ogle:12.00 dort kasik et sota salata.
Aksam:18.45 bir tabak karni bahar haslaam bir kase yogurt.
2 litre su spor yok.
Afiyet olsun canım. Sade ve sağlıklı bir menü.Kizlar ben de yazayim menumu yatayim
Sabah:07.30 bir kk peynir,1 dilim tb ekmegi, 6 yesil zeytin,yesil cay.
Ogle:12.00 dort kasik et sota salata.
Aksam:18.45 bir tabak karni bahar haslaam bir kase yogurt.
2 litre su spor yok.
Sorabilirsin canım 46 yaşındayım.Cani ayiptir sormasi kac yasindasin? Abla diyorlar dikkatimi cekti belk8 yazmissindir ben kacirmisimdir
teşekkür ederim canımCook gecmis olsun canim. Dinlen bol bol sivi tuket.
Aksine cok severim ama içmiyorum, kilo aldiriyo banaYararlidir aslinda mercimek sen sevmiyor musun canım
Masallah nice guzel yaslarin olsun ben de 30 ayy nasil hitap edeyim bilemedim:)Sorabilirsin canım 46 yaşındayım.
hadi bakalim inşallah yarın istediğin sonucu alırsınYook canim yemiycem hafta basi artiydim inat ettim yarina eksi gelecek. O eksi buraya gelecekben 18den sonra sut bile icsem ertesi gun arti cikiyorum canim. Alismisim yemegi erken bitirneye vucut sindiremiyir bir de bende reflu var . ac yatacaz artik bu aksam baska caresi yok.
bir deneyeyim ama hiç de sevmem öyle şeyleri küçüklüğünden beriCanim benim de regly yarin son sukur. Kakao benim tatli istegimi kesti dene istersen
Öyle denk gelmiş olabilir mi. Mercimeğin kilo aldırmaması lazım. Ya da mercimeğe intolaransın vardır canım.Aksine cok severim ama içmiyorum, kilo aldiriyo bana
Sağol canım hiç farketmez adımla da hitap edebilirsin abla da diyebilirsin. Takılmam öyle şeylere ben.Masallah nice guzel yaslarin olsun ben de 30 ayy nasil hitap edeyim bilemedim:)
Belki de, bu sıralar canım çok istiyor. Bir gun kahvaltida mercimek köftesi yapip 4 tane filan yicemÖyle denk gelmiş olabilir mi. Mercimeğin kilo aldırmaması lazım. Ya da mercimeğe intolaransın vardır canım.
ay regli dönemi 13. takımın yarın listeyi merak ediyorum ben de senin durumundayım hem regli hem de hasta oluyorum geçmiş olsun..bu arada menün gayet güzel hafifİyi akşamlar kızlar
Geçmiş birikmiş baya
İlk yazayım sonra okumaya başlarım
Bugün baya kötüyüm ya
Regl oldum onun üzerine bir de üşütmüşüm galiba. Hafif de ateşim var.
Baya acınacak haldeyim
Bugün iştahım inanılmaz şekilde kapalı. Pek bir şey yiyemedim ama yine de yazayım
Sabah:
1 muz
Öğle:
Yarım yön balıklı sandviç
Akşam:
Yoğurt ve biraz haşl tavuk göğüsü
Su: 2.5l
Spor: yapamadım
Sizlerde durumlar nasıl?
menü çok güzel afiyet olsunManum
Saat 8
1 dilim.ananas
1 kk peynir
Saat 11
1 dilim tam.buğday
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Roka
Saat 16
1 kase tarhana
Salata
3 kaşık et sote
Su 2 litre
Spor yok
Derya cim kereviz salatası tarifini çok beğendim. Tarif için sağol canım. Bir ara gördüm şimdi bulamadım buraya yazayım dedim.hadi bakalim inşallah yarın istediğin sonucu alırsın
Aynen ben de oye yapiyorum bu sene ketcap mayonez hic almadim eve daha :)Mayonez ciss. Almiyom bile eve. Eskiden mayonez kullanarak yaptigim salatalari simdi yogurtla yapiyom.![]()
Ben de reglyim 2.gunu hatta ama farketmez iyi bir eksi gelecek gibi hissediyorum dogru taraftasin
Vaoov kendine güvenen bir rakip gorelim yarin eksilerimiz konussunAma bugun veya yarin son gunn. Yaniii ins arti gidip eksi geleceek. Bak iyi dusun parani carcur etmee![]()
Vaoov elma kereviz kuru uzum ceviz ben deniyim bunu bi öğün bunu yesem yeter zatenCanim burda bir salata yapiyorlar dene bak cok lezzetli. Kerevizi ve elmayi rendeliyoruz. Icine ceviz ve kuru uzum koyuyoruz ne kadar istersek. Uzerine yogurt ekle karistir. Cok lezzetli. Ay canim istedi yapayim hemen yarin iste yerim![]()
Ayy canim benim orda bakan da yoktur sana sen bakacaksin kendine bak karabiber bal sicak suyu karistirip iciriyorum ben burdaki hasta arkadaslarima biri hasta olmus yurtta kaliyor kizi zorla eve getirdim iyilestirmeden birakmicam burda olsan sana da yapardim :))İyi akşamlar kızlar
Geçmiş birikmiş baya
İlk yazayım sonra okumaya başlarım
Bugün baya kötüyüm ya
Regl oldum onun üzerine bir de üşütmüşüm galiba. Hafif de ateşim var.
Baya acınacak haldeyim
Bugün iştahım inanılmaz şekilde kapalı. Pek bir şey yiyemedim ama yine de yazayım
Sabah:
1 muz
Öğle:
Yarım yön balıklı sandviç
Akşam:
Yoğurt ve biraz haşl tavuk göğüsü
Su: 2.5l
Spor: yapamadım
Sizlerde durumlar nasıl?
Hedefe az kaldi ya bi telas basti beni acele ediyorum :)Cumaya bomba gibi geliyorsun kız :)
Ben deryaya yatırıyoum bire iki oranla valla detokslı detokslı spor yaptı o kadar
Sagol canim off yenilmekten biktimm![]()
Baharat atınca soğan kokusu olmuyor, zencefil, kekik lezzet katıyor. Hem Amin inşallah ya çok istiyorum. Oruç halimle tartıldım, 300 gr eksideydim, yarın ne olur bilmiyorum
Afiyet bol eksi olsun :))
Oyle yaa benim rakip cook fena cook. Aman duymasinYen canım haklısın ama suçundan yok hani rakip felaket