Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

80.3-77.8=2.5 kg
%3.11 küçülme
vuuuuuhuuuu maşallah diyorum.

Günaydınnn kızlaaar
Geçen hafta 72.7
Bugün 72.2 kg -500 gr
Herkese huzurlu bir gün diliyorum :KK68:
yavasladin sen kizcem Tebrikler.

Hayırlı sabahkae kilo bildirimim
Başlangıç kg 70,6
Güncel, 70,4
Yüzde, 0,3

Bol eksiler gızlar :)
Tebrikler canım haftaya gelsin 6 lar.

günaydın
geçen hafta 69.7
bugün 69.7
sabitim malesef o kadar da dikkat ettim ama
her hafta gitmiyor canım ne yazık ki haftaya inşallah.

herkese günaydın
geçen hafta 56.2
bu hafta 55.1
fark -1,1
yüzde 1,95
Ayy harikasın bebegim Tebrikler.

Kizlar ya ben sabitim malesef:KK43:

Ya bana bir akil verin valla sinirlerim bozuluyor menulerim gayet dengeli ve guzel sadece cuma mercimek koftesi yemistim zaten pazartesi sabittim ama bu hafta veremedim,muhtemelen aksam yedide yememin sebebi cunku erken de uyuyorum,bu hafta ne yapayim okula yemek goturup bes gibi yesemmi sizce fikirlerinizi bekliyorum
canını sıkma arada olur böyle bu hafta degisiklik yap yemek götür bir dene istersen.

Tesekkur ederim hosbuldum
Hosgeldin ben Elif seni de tanıyalım mi? Kurallar ilk sayfada.

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.59)
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %
[/QUOTE] Derya kızım harikasın çok Tebrikler maşallah hedefe emin adımlarla gidiyorsun.

Günaydın fıstıklar :KK31:nasılsınız bakalım?
Ayyy Yeliz gelmiş iyiyiz sensiz kaldık :( Üzgünüz.

64.0 bu sabahki sonucum. - 300

Berilcim beni listeden cikartirsan çok daha rahat edecek içim.
Tebrikler canım liste motive kaynağıdır canım. Neden asilmalisin yerine çıkmak istiyorsun.

Biraz yoğunum bu aralar ..kurslara gidiyorum misafir geliyor ..bir koşturmaca içindeyim ..yakında yatılı misafirler gelecek temizlik falan işte ..size bakayım dedim özledim sizi valla :halay:
bizde seni güzel sohbetin özledik çabucak gel.

aynen öyle yapıyoruz 1 veya 2 tane alıyoruz bazen idin ucu kaçıyor genellikle babamizin evde olduğu zamanlar getir oğlum deyince bozuluyor düzen. Allah a şükür ne abisi nede Yağız dogduklarindan beri üzme diler beni.

Aynen öyle yapalım.

afiyet olsun güzel menü. Kakao ne işe yarıyor atladım galiba.

hahayyy darısı başıma dedin oldu kiz :KK66:

afiyet olsun güzel bir menü daha bitter ne zaman çıkacak bakalım menü den :KK66:

oluruz oluruz da cok çalışan önce mezun :KK66:

tatlım senin diyetin nasıl bir diyet hicmi ekmek yok biz yiyoruz ki günde 4 dilim yiyen bile var. Ekmek yedikten sonra kaçamak yaptığını nasıl düşünüyorsun çok farklı geldi bana. Mesela ben tatlıya çok aramam ama evde Revani baklava gibi Şerbetli tatlılar varsa sabah geçerim dolabın önüne kusana kadar yerdim. Buda bir çeşit yeme bozukluğu galiba. Sonra kendimi frenlemeyi öğrendim. Sende yapabilirsin bence.

menü güzel afiyet olsun turşu ve fasulye ödem yapmasın amin. Etimek salatası na bayılırım.

erkekler de öyle bir durum var sanırım benimki masadan kalkmadan istiyor.

ikisi birlikte çok kötü geçmiş olsun. Protein ağırlıklı beslen bugün eksi olur inşallah.

sabahki flat white yerine güzel bir kahvaltı olmalıydı besleyici yeşillikli proteinli bence tabiki.

ay hadi hayirli olsun.

ay ne Kermesi kız ne iş yapıyorsun sen annem.

ben mühendisim de, kendi içimizde bir yardım kampanyası gibi yaptık, hem yiyecek hazırladık, hem de bu yiyeceklerden yiyen arkadaşlardan gönlünden ne koparsa para topladık. toplanan parayla bir ihtiyacı olan çalışanımıza tekerlekli sandalye alacağız.

bende 9 -6 çalışıyorum sabah 8 buçuk gibi çıkıyorum akşam 7 ye doğru geliyorum

ben de 6 da kalkıyorum.. 6:45 gibi evden çıkıyorum, 7 de spora gidiyorum, 7:35 kadar spor yapıyorum, 7:45 de çıkıyorum 8 de işte oluyorum. sonra 6 ya kadar çalışıyorum. hafta içi 2 akşam da spora gidip, eve 8 de geliyorum :)

kocam beni vuracak :)

anlaştık canım.elimden geleni yapacağım.ama sanırım ben listede değilim..değilsem haftaya tartılmam daha iyi olur motivasyonum için..75 ve altını görürsem hızlanacağıma eminim 1,5 yıldır göremedim deliriciiiiimmm

hadi bakalım, acele etmeden, bu hafta kaç çıkıyorsan başlıyoruz. geriye bakmadan devam edeceğiz. burada bir de pazartesileri de tartılıyoruz. ona göre canım.. haftada 2 kere. haftasonu kaçamak yaparken ona göre düşün..

Kızlar aksamı hafıf gecırın lütfen

açlıktan ölüyorum beril.. :) uyuyamadım açlıktan gece :)

Ne yapsan kati olur bilmiyorum ki acaba mayayi mi az koyuyorsun

Hhahaa ben de annemle konusa konuşa mayaladim ne kadar koyayim ne kadar kaynasin sogusun diye :KK70:

Son kuvvet haziriz kaptanim pazartesiden beri tartilmiyom merak icindeyim :)

ben de inatla devam ediyorum, bir yerde tutacak o..

Bende bi menümü yazayımda beni bi dövün :KK11:

Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt
6 zeytin ( bunların yarısı yiyebildim)

Ara 11.00
Sabah yediklerimin yarısı

Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran

Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay

Su 3 lt olmuştur bugün çok içesim vardı
Spor 3 mile leslie biraz ara verdim şimdi birazdan bi 3 mile daha yapıcam

Biliyorum kızlar hiiiç olmaması gerekti. Bugün öğlen aniden eski bi arkadaşa ev görmeye gittik komşumla. Yemicem yemicem yemicem dedim ısrarla ama nafile ısrar üstüne ısrar baskı üstüne baskı bunlarıda sinirden yedim vallah:kızgın:

benim iradem dışında kimse bana yediremez. eğer evine gittiğim bana yemek yemediğim için küsecekse o bana olan saygısızlığındandır. inatla diyet yaptığın belirtildiği halde önüne yiyecek koyuyorsa, ya seni kıskanıyordur ya da gerçekten senin iyiliğini istemiyordur, ya sen zaten yemeye meyillisindir, o bahanesi olmuştur.

Hazır yoğurttan maya kullanıyorsanız o yüzdendir. Üç beş kere hep ev yogurdundan mayala katılaşır canım. Hazır yoğurtlarda ki kimyasal yüzünden oluyor. Bir de artık normal kıvamda olmaya başlayınca bir mayalık kadar buzluğunda dondur ola ki bir gün mayasız kalırsan doğal yoğurt mayan elinde bulunsun.

anneme koşup tekrar maya alacağım :) peki dondurunca çözüp öyle mi kullanıyoruz?

80.3-77.8=2.5 kg
%3.11 küçülme
hay maşallah be.. nazar değmesin..

herkese günaydın
geçen hafta 56.2
bu hafta 55.1
fark -1,1
yüzde 1,95

kızz, bence de işe yaramış yaptıkların.. ben de yapmaya çalışacağım aynılarından..

hedefim 52 nasıl verdim valla ekmek yemedim bir haftadır, yasakalr koydum mesela dün karbonhidrat ve meyve dahil şeker yasaktı akşamları salata yedim bol bol maydonoz yedim sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta yedim ve sırtım ter içinde kalana kadar spor yaptım. hiç kaçamak yapmadım sadece küçük parça bitter yedim

evet evet :) süper etkisi olmuş..

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.59)
nefertityy (75.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

bence oldun artık sen :) bu böyle gider..

Günaydın fıstıklar :KK31:nasılsınız bakalım?

ayy çok yorgun hissediyorum.. dün çift antreman bugn sabah antreman.. baya yoruldum.. yarın gitmemeyi düşünüyorum spora..

merhaba kızlar günaydın,

ben son yarım saattir geçmişi okumaya çalışıyorum :) çok tatlısınız, ne güzel kilolar verilmiş. ben niye veremiyorum diye kıskançlıklar içindeyim.. hepinize nazar değmesin.. bu hafta da birinciyiz bence.. ama sizlerin sayesinde..

kilo bildirimim;
geçen hafta; 75,7
bu hafta;75,3
fark; 400gr %0,528

dün ki menümü de yazıp toplantıya gideyim;

sabah; yarım kase badem sütünden chialı, kuru kayısılı puding, 4 adet medine hurması ( kabızlık nedeniyle, lif almaya çalışıyorum :()
öğlen;tavuklu salata, 3 hurma
akşamüstü; kendi yaptığım yoğurtlu etimek salatasından 3 çatal aldım, 1 tane ince sarma yedim.

su;3,5lt
spor; sabahtan vücut çalıştıran eğzersiz 25dk
akşam; 40dk tempolu yürüyüş, 50 dk pilates

merhaba kızlar günaydın,

ben son yarım saattir geçmişi okumaya çalışıyorum :) çok tatlısınız, ne güzel kilolar verilmiş. ben niye veremiyorum diye kıskançlıklar içindeyim.. hepinize nazar değmesin.. bu hafta da birinciyiz bence.. ama sizlerin sayesinde..

kilo bildirimim;
geçen hafta; 75,7
bu hafta;75,3
fark; 400gr %0,528

sabah; yarım kase badem sütünden chialı, kuru kayısılı puding, 4 adet medine hurması ( kabızlık nedeniyle, lif almaya çalışıyorum :KK43:)
akşamüstü; kendi yaptığım yoğurtlu etimek salatasından 3 çatal aldım, 1 tane ince sarma yedim.

su;3,5lt

süpersin canım 75 i görmene çok sevindim darısı başıma inşallah <3

merhaba kızlar günaydın,

kilo bildirimim;
geçen hafta; 75,7
bu hafta;75,3
fark; 400gr %0,528

sabah; yarım kase badem sütünden chialı, kuru kayısılı puding, 4 adet medine hurması ( kabızlık nedeniyle, lif almaya çalışıyorum :KK43:)

su;3,5lt
Senle @DeryaOnDiet inanılmaz spor yapıyorsunuz ya tartıdan ziyade vücut ölçüleriniz daha daha iyidir bence yağ kas ayrıntılı ölçüm yaptırın bence bu spora kas kütlesi artmıştır.

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

ben mühendisim de, kendi içimizde bir yardım kampanyası gibi yaptık, hem yiyecek hazırladık, hem de bu yiyeceklerden yiyen arkadaşlardan gönlünden ne koparsa para topladık. toplanan parayla bir ihtiyacı olan çalışanımıza tekerlekli sandalye alacağız.

ben de 6 da kalkıyorum.. 6:45 gibi evden çıkıyorum, 7 de spora gidiyorum, 7:35 kadar spor yapıyorum, 7:45 de çıkıyorum 8 de işte oluyorum. sonra 6 ya kadar çalışıyorum. hafta içi 2 akşam da spora gidip, eve 8 de geliyorum :)

kocam beni vuracak :)

hadi bakalım, acele etmeden, bu hafta kaç çıkıyorsan başlıyoruz. geriye bakmadan devam edeceğiz. burada bir de pazartesileri de tartılıyoruz. ona göre canım.. haftada 2 kere. haftasonu kaçamak yaparken ona göre düşün..

açlıktan ölüyorum beril.. :) uyuyamadım açlıktan gece :)

ben de inatla devam ediyorum, bir yerde tutacak o..

benim iradem dışında kimse bana yediremez. eğer evine gittiğim bana yemek yemediğim için küsecekse o bana olan saygısızlığındandır. inatla diyet yaptığın belirtildiği halde önüne yiyecek koyuyorsa, ya seni kıskanıyordur ya da gerçekten senin iyiliğini istemiyordur, ya sen zaten yemeye meyillisindir, o bahanesi olmuştur.

anneme koşup tekrar maya alacağım :) peki dondurunca çözüp öyle mi kullanıyoruz?

hay maşallah be.. nazar değmesin..

kızz, bence de işe yaramış yaptıkların.. ben de yapmaya çalışacağım aynılarından..

evet evet :) süper etkisi olmuş..

bence oldun artık sen :) bu böyle gider..

ayy çok yorgun hissediyorum.. dün çift antreman bugn sabah antreman.. baya yoruldum.. yarın gitmemeyi düşünüyorum spora..
Ne güzel bir yardım tebrik ederim sizi. Sırtınız yere gelmez artık Rabbim de sizi sevindirir.

merhaba kızlar günaydın,

kilo bildirimim;
geçen hafta; 75,7
bu hafta;75,3
fark; 400gr %0,528

su;3,5lt
Tebrikler 400 gr hiç fena değil.

günaydın kızlar kilom 78,20

75 ilk hedefim..

1.takıma da bildirim yaptım
hadi hayirli olsun.

Fark %0.2
200 gr eksi
78.6
Hilal cemkirebilirim dimi evet yapabilirim. Kaç haftadır gram gram bu nedir ya hiç yakisiyormu sana. Haftaya en az 1 kg bekliyorum sağlıklı beslenmeyince gitmiyor bunuda anlamış oldun dimi. Kendine gel ve dengeli beslenip güzel kilolar ver.

Günaydın hic mutlu degilim ya :KK43:
Gecen cuma:60.6
Bu cuma: 60.0
Fark:-600
Tamam fena degil ama bi 59 gorseydim bari cok umutlanmistim offf :KK43:
Haftaya inşallah. Güzelde besleniyorsun ama yavasladi belkide kırılma noktan falan bence güzel vermişsin.

Bide su ayran corbasi detoksu nu lütfen uzun bir süre yapma. Vücut buna alıştı.

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/78,6/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/60/0,6/%0,99)
Sfem (72.6/