Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bugün yiyeceklerim şu şekilde oldu-olacak

sabah 2 mandalina,kahve laktozsuz sütlü

öğle 2 yumurtadan omlet dil peynirli,bol yeşillik,biraz zeytin,peynir,domates

akşam ton balıklı salata yiyeceğim

spor 1 saat yürüyüş

3 set mekik,3 set kol,5 set squat yapacağım
Spor da menu de gayet guzel canim

Eee, sorun ne, salına salına yesene işlerinde, at saklama kabına zeytin peynir yumurta yeşillik çerez, doya doya ye kuzum, çay da vardır şimdi işyerinde, ağzına birşey atma evde, iç bir bardak su, çık yola, su iyice acıkmanı sağlar, rahat rahat yersin, sabah yediklerinin sindirimi hücreye gönderimi falan protein ağırlıklı ise akşamı buluyor, akşam da acıkmazsın böylece
Onlari saklama kabina atacak vaktim olmuyor bazen canim. Geceden atayim bari oyle olur. Sabah kizimla ilgilen filan vakit olmuyor. Bugun yedim bak ;) hem debol proteinli

Kız bir bardak limonlu su iç. Kalk biraz yürüyüş yap zıpla :)
Kesin 59.9 çıkarsın o zaman
Zamanim olsa yapacaktim da ders yetisicem diye ciktim artik

Sagol rakibim. Seninle yarismak bir zevk. Masallah yine de 600 gr super bence.
Aynen :) bu hafta sıkı çalış bak bu kadar kolay vermem bu hafta:p

Aldim yaa off sonunda 3-2 olduk. Sagol canim
Hahaha hala öndeyim bu hafta iyi çalışmam lazim ;)

Gayriresmi liste yani, gecekondu gibi, kaçak yapı gibi :sus:

Yani ben @bıdıbıdı yazdığım kişiyi etiketlemiş oluyorum öyle mi, sonra benim nasıl işime yarıyor, bildirimlerden mi bakacağım senin bana yazdıklarına, yok yok sen beni alma, at beni köpeklere, yesinler de kurtul benden:olamaz:

Kimin kızını etiketledim acaba, geri nasıl sökeceğim etiketi:kusmuk:
aa vermem seni kimselere zayiflatmadan asla olmaz. 2 cuma sonra gece kondudan villaya geçebilirsin bebeğimm
Bildirimler den bakıyorsun evet.

ben diyetisyene gitmiyorum canım.diyetisyene gitmem yasak :) sabahları sadece hafta sonu kahvaltı yapıyorum..öğle yemeğini 12,00 - 12,30 gibi yediğim için kahvaltı da yaparsam hiç acıkmıyorum.o sebepten kahve ceviz,meyve şeklinde atıştırıyorum.öğlende bugün kahvaltı günü ofiste,simitler,börekler,nutellalar olduğu için omlet ve bol peynir yedim mecburen.
2 haftadır kilo verememe gelince dünyaları yedim dünyaları iki gündür böyle az yiyorum.az bile almışım başkası olsa daha çok alırdı yediklerimi saysam takımca kovarsınız beni :KK17::KK17:
o zaman seni yönlendirebiliriz diyet konusunda. :KK76:

Abbooow en ağırınız benim ya kız :silah:
en zayifimiz olman için bir engel yok şekerim. :KK50:

Oh çok iyi yapmışsın canım hem sağlıklı beslenip hem kilo verirsin.
Evet abla cok düşündüm gitsem mi gitmesem mi diye ama gitsem daha iyi olacak her yere para veriyorum sonucta dedim sagligim icinde birsey yapmaliyim kolesterolum sinirdaydi biraz endiselendim aslinda cok kilom yok belki ama bi yerlerde hata yapiyorum demekki 2 ay gitmeyi düşünüyorum sonra insAllah koruma evresine gecerim senin diyetisyen ucretin ne kadar abla

Ben de onu diyecektim uyku terörü olabilir canım. En kısa süre içinde çözüm bulursunuz inşallah.
İnş cnm çok sağol
Sağlık sorunuz yokmuş canım, ağzını kokla enfeksiyon kokusu varsa geniz akıntısı olabilir mevsimindeyiz tam
Sen değişiklik yok dersin ama onun beyninin algıladığı bir güvensizlik ortamı yaşanmış olabilir, düşme tehlikesi veya korkuya sebep olacak bir sahne gibi, lütfen ağlama sırasında uyandırmaya çalışmayalım sarsmayalım kuzuyu, sadece yavaşça telkinlerde bulunalım, gerekirse kucağımıza alalım, gerekli değilse eline başına dokunarak yumuşak ses tonuyla yanındayım tatlım, şşşş geçecek gibi onun sakinleşmesini sağlayacak kısa cümleler ne ise onları söyleyelim, duamızı esirgemeyelim, ve lütfen bu konuyu onunla konuşup bilincine yerleştirmeyelim, zaten hatırlamayacaktır, lütfen siz de stres yapmayın, normal ve geçecek canım
Aynen öyle cnm benim dikkatimi çeken tek şey erken kalktığı zaman yapması başka bişey yok. Gündüz uykusuda yok. 1 yaşından beri var bu şikayetimiz. Ama ara ara oluyodu 1 2 gün falan geçiyodu. 2.5 yaşında emziği bıraktık gündüz uykusunuda bıraktı tam 2 ay gece bu şekilde uyandı. 3 yaşındayken dedesi öldü bende cenaze başsağlığı derken biraz ihmal ettim ozamanda tam 2 ay sürdü. Ama şimdi tek sorun bi haftadır kendisi erken kalkıyo başka bi değişiklik yok. 4. Gün erken kalktı gündüz koltukta uyuyakaldı 3 saat uyudu o gece hiç ağlamadı. Bugünde 10.30 kalktık bakalım buakşamda yapmazsa emin olacağım. Zaten hiç kızmıyorum cnm çok sakin olmaya çalışıyorum. Dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Bilmiyorum buakşamda ağlarsa oturup bende ağlicam
Sevıl oğlunun durumu ıcın çok üzüldüm uyku terörü gerçekten
Acaba gün ıcı kafaya bırsey mı takıyor ki
Icıne kapanık bır cocukmu
Bilmiyorum sebebini bilsem belki çözümde bulurum ama çok üzülüyorum. Evet biraz içine kapanık. Eşim barajda mühendis bizde lojmanda kalıyoruz köy gibi biyer tam çocuklara göre ama hiç arkadaşı yok. Yan komşuma gider sadece başka biyere gitmek istemez. İnsanlara alışması zaman alıyo. Burda hiç sosyal aktivitede yok. İşte bazen haftasonları gezdirmeye götürüyoruz ama biraz asosyal.
Supersin Sevil tebrikler
Sende süpersin cnm özendim vallaha
öğlen yarım lahmacun yedim nasıl vicdan yaptım anlatamam yarım yani yarım cık Karataycığım lahmacundan bişey olmaz diyor ama yarımcık sonuçta:skandal:
Bişey olmaz kız lahmacundan
Kac yaşında? Küçükse anlayamiyorlar. Gün icinde izle bakalım kulağını filan tutuyor mu? Ya da sesleri rahat duyuyor mu? Umarim iyi olur canim
4.5 yaşında cnm. Bi bakalım inş geçer artık psikolojik olarak etkilenicek diye korkuyorum.

Evet abla cok düşündüm gitsem mi gitmesem mi diye ama gitsem daha iyi olacak her yere para veriyorum sonucta dedim sagligim icinde birsey yapmaliyim kolesterolum sinirdaydi biraz endiselendim aslinda cok kilom yok belki ama bi yerlerde hata yapiyorum demekki 2 ay gitmeyi düşünüyorum sonra insAllah koruma evresine gecerim senin diyetisyen ucretin ne kadar abla
Canim diyetisyene gidersen lutfeen bizimle de paylas bilgilerini.

Slm kizlar bu hafta da bitti haftasonu tatili geldi ne guzel ;)
Bu saatten sonra yemem artik yazayim menumu
Sabah: az yagda kizarmis hindi eti 70 gr kadar. 1 domates
Ara: 1 yt kereviz salatasi ( kereviz. 1 elma. 3 ceviz. 3 kuru incir. 1 kase yogurt)
Oglen: peynirli yumurtali sebze yemwgi ( 2 havuc. 100 gr tuzsuz yagsiz peynir. 1tk zeytinyagi. 4 avuc dolusu taze sogan. 3 avuc maydonoz. 1 kase yogurt. 150 gr mantar. Karistirip firina verdim. )
Ara: 2 fincan kakao sicak suyla.
Aksam: hindi eti haslama. Salata

Su: 2.5 litre
Spor: evde yapicam ins 45 dakika tbc. Ayagimi cok kotu ayakkabi vurdu ondan salona gidemiyorum. Ayakkabisiz spor yapmam lazim.

Slm kizlar bu hafta da bitti haftasonu tatili geldi ne guzel :KK66:
Bu saatten sonra yemem artik yazayim menumu
Sabah: az yagda kizarmis hindi eti 70 gr kadar. 1 domates
Ara: 1 yt kereviz salatasi ( kereviz. 1 elma. 3 ceviz. 3 kuru incir. 1 kase yogurt)
Oglen: peynirli yumurtali sebze yemwgi ( 2 havuc. 100 gr tuzsuz yagsiz peynir. 1tk zeytinyagi. 4 avuc dolusu taze sogan. 3 avuc maydonoz. 1 kase yogurt. 150 gr mantar. Karistirip firina verdim. )
Ara: 2 fincan kakao sicak suyla.
Aksam: hindi eti haslama. Salata

Su: 2.5 litre
Spor: evde yapicam ins 45 dakika tbc. Ayagimi cok kotu ayakkabi vurdu ondan salona gidemiyorum. Ayakkabisiz spor yapmam lazim.
Afiyet olsun cnm menün çok iyi

Huzurunuzda menüm

Sabah geç uyandım 10.30
1 günkurusu
1 ceviz
Büyük bardak limonlu su

Öğle 12.00
3 ceviz büyüklüğünde köfte
1 kk peynir
5 zeytin
Birer çorba kaşığı rende havuç kara lahana
Domates biber

Ara 13.30
Sütlü nescafe

Ara 16.30
10 tane iğde

18.00
Bir kase mantar çorbası
Bir tabak patates tavuk ( bi but iki kanat 3 parça patates)

Su 2 lt oldu ama 3 olur çünkü spor yapçam
Spor 1 saat egzersiz ( eskiden sürekli yaptığım bi video )

Menümü yazıp kaçacağım kızlar
Bu akşam arkadaşlarla dışarıya çıkacağız
Sabah:
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
2 dilim ananas

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt
Salata

Akşam:
Ton balıklı salata
Ayran

Su: 3l
Spor: 40 dk güce dayalı antrenman

20.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 1 dl. ekmek, 3 kk peynir, 1 üçgen peynir, 3 zeytin, çay, turp, havuç

11:00 tek şekerli kahve

15:00
1 dl ekmek, kabak yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, salatalık

Akşama belki kakaolu süt

Su : 2,5 lt
Spor :25 dk yürüyüş

Back
X