Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay kuzum ya ne tatlısın bende 11 buçukta daliyo sabah 10 buçuk 11 gibi uyaniyo canim gündüz derin uyutmuyorum yoksa anamı aglatiyo :KK70:
Derin uyutmuyorum derken ne yapiyon ikide bir durtuyinmu:) ben benimkine gecen sen diyince gittim dokunim dedim gozleri acti guldu kalkti :)))

Ben yapamıyorum yaaaaaaaaaa :kızgın::mad: oğlum durmuyo :KK43:
Yine de 53 u gördük çok şükür :KK70:
Ah kuzum onlar bu mevsimlerde bir delleniyolar :))) uyudukça sende uyu..

100 kere ip atla
100 mekik
100 göğüs kası egzersizi (avuçlarını bir birine kenetleyip kasıp bırak)

5 dakikanı almaz ama bayağı etkili olur ;)

kızlar iş yeriyle evin arası yürüyerek yarım saat. Şu aralar aşırı soğuk olduğu için dolmuşa biniyorum. Ama havalar ısınınca hem egzersizleri yapıcam hem de yürüyüş. Yaza bomba gibi gireriz inşallah

Gunaydinmi desem iyi gecelermi desem bilemedi
:( ben daha uyumadim bile napcam bu kizla bilemedim biri bana yardim etsin :)

kızlar iş yeriyle evin arası yürüyerek yarım saat. Şu aralar aşırı soğuk olduğu için dolmuşa biniyorum. Ama havalar ısınınca hem egzersizleri yapıcam hem de yürüyüş. Yaza bomba gibi gireriz inşallah
Yarım saat güzelmiş ben de hep evime yakın bir işim olsun istemiştim olmadı değerlendirirsin güzel havalarda
Gunaydinmi desem iyi gecelermi desem bilemedi
:KK43: ben daha uyumadim bile napcam bu kizla bilemedim biri bana yardim etsin :)

Allah kolaylık versin canım niye uyumaz ki bu çocuklar İnşallah rahatlar en kısa zamanda uykusu

Akşam çamaşırlardan dolayı geç yattım sabahda kızım dersaneye gidecek maalesef kalktım haftasonuda yatak keyfi yok çocuklarımız büyüse de .bugün zaten işimde çok öğlene misafirim var yatılı çalışıyor olunca temizlik yemek hazırlık vs bugün spor yerine bunu yapacağım:halay::KK49:

günaydın kızlaarrr

dünki menüm felaketti o yüzden yazmak istemiyorum :(

pazartesiden sonra inşallah sahalara geri döneceğim .

Back
X