Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet affetmek rahatlatır tabi gerçekten affedebilirsen öfke kin hırs bunların hepsi bize zarar aslında.. karşındaki insanı cezalandırmak istiyosan ona yokluğunu ver bir insana en büyük ceza onu yok saymaktır bence .
Ben 15 yasımdan berı zaten o benı yok sayıyor
Bende onu yok ettım ama kınım gelmıyor kı

Benim biraz problemli geçiyor o süreç :KK43:

Iki gündür pek keyfim yok bu yaptıklarımı bile zorla yapıyorum 1 aylık program vardı programa uymak için yapıyorum son 1 hafta kaldi.
Bol sıvı alıyorum daha doğrusu almaya çalışıyorum. Biraz araştırma yapacagim belki 1 günlük detoks falan yaparım yarın

Teşekkür ederim normalde ben de kalmazdım ama şartlar :kk77:

O derece yani :KK17:
Sen kaçıncı haftadasin
4. Haftaya geçtim :)

Ben şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum ya :KK43: hedefi 35 mi yapsam :KK70:
Koruma döneminde de kalirsin ben hedefime ulaşıp:dua: mezun olsam bile burada kalacağım çünkü buradaki motivasyonu dışarı da bulmak çok zor.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : zeytinlerimm
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1 oğlum 1 kızım var
Yaşadığınız şehir: Bingöl (aslında kayseriliyim is nedeni ile burdayız ;) )
Boyunuz : 170
Kilonuz: 76.5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra evde sürekli yanlız kaldım ve yemeye dadandim ve sonuç kilo aldım. . Aslında hamilelik kilosu falan değil eskidende böyleydim. 5 ay önce doğum yaptım ve diyete başlarken 83.9 kiloydum çok şükür diyet yaparak 76.5 oldum ve kesinlikle devam etmek istiyorum sizinle motivemi artırmak istiyorum ♡♡♡♡
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fit ni anne olmak istiyorum ve yaşıma göre giyinmek istiyorum. Yaşımi göstermek istiyorum :KK66:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Daha once 7. Takımda liste dışı yarıştım ama listeye girmemistim..

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : zeytinlerimm
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1 oğlum 1 kızım var
Yaşadığınız şehir: Bingöl (aslında kayseriliyim is nedeni ile burdayız :KK66: )
Boyunuz : 170
Kilonuz: 76.5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra evde sürekli yanlız kaldım ve yemeye dadandim ve sonuç kilo aldım. . Aslında hamilelik kilosu falan değil eskidende böyleydim. 5 ay önce doğum yaptım ve diyete başlarken 83.9 kiloydum çok şükür diyet yaparak 76.5 oldum ve kesinlikle devam etmek istiyorum sizinle motivemi artırmak istiyorum ♡♡♡♡
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fit ni anne olmak istiyorum ve yaşıma göre giyinmek istiyorum. Yaşımi göstermek istiyorum :KK66:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Daha once 7. Takımda liste dışı yarıştım ama listeye girmemistim..

Hosgeldın

Back
X