Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlı belaaa :) hep kal..

onlar bizim hayatımızın rengi.. anne ve babamızı kendimiz seçemiyoruz ama bence onlar da bizi seçemiyor.. onlar da böyle bir kırgınlık bırakmak istemezlerdi bize, ama olaylar öyle gelişmiş demek ki, önüne geçilememiş bazı şeylerin..

affet.. bırak aksın gitsin.. sen önüne bak.. hayat hala seni bekliyor..

doğru.. bir an da söylenemiyor bazen ama, sinirleneceksin, belki ağlacaksın bir kaç gün sonra sakinleyeceksin ve geçecek..
Tabiki bunların hepsi bir süreç istiyor..

Kız özet geç merak ederız bız
:D peki.....
Benim 2 arkadaşım var ve grubumuz var whatsappta birbirimize destek oluyoruz.. öğünler de resim atıyoruz ve tartı günümüz var cuma günleri tartı resmi atıp motivemjzi yukseltiyiruz ♡♡♡ çok iyi oluyor spor yapıyorum ama bugünlerde aksattim hayatım hareket li geçiyor Bebeklerim le :anne: cardio Leslie ve plates favorilerim ;) :KK76: günlük 3 lt şu içmeye çalışıyorum ama bugünlerde 2 oldu acilen tekrar toparlanmam ve sporuma ve 3 lt suyuma kavuşmam lazimmm:duduk:

:KK70: peki.....
Benim 2 arkadaşım var ve grubumuz var whatsappta birbirimize destek oluyoruz.. öğünler de resim atıyoruz ve tartı günümüz var cuma günleri tartı resmi atıp motivemjzi yukseltiyiruz ♡♡♡ çok iyi oluyor spor yapıyorum ama bugünlerde aksattim hayatım hareket li geçiyor Bebeklerim le :anne: cardio Leslie ve plates favorilerim :KK66: :KK76: günlük 3 lt şu içmeye çalışıyorum ama bugünlerde 2 oldu acilen tekrar toparlanmam ve sporuma ve 3 lt suyuma kavuşmam lazimmm:duduk:
Hızlıyım dıyon yaniiii

Menüm...

Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 tantuni dürüm
1 ayran
Çok az salata

Ara
4-5 grissini
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak kefir

Su 1.5 lt
Spor
3den 9a kadar AVM'de gezdim :KK57:

Bende pazartesi merve bilge atalayın 4 günlük toparlama diyetini yapcam nasipse :) hedef 1 kg sıkı bir spor programı ile geçircem nasipse uzun son zamanlarda pek dikkat edemiyorum gibi sanki hedef 66,3 bu hafta :KK49:

Menüm...

Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 tantuni dürüm
1 ayran
Çok az salata

Ara
4-5 grissini
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak kefir

Su 1.5 lt
Spor

Allah seni naptın onca saat orda :D :D

tatlı belaaa :) hep kal..

onlar bizim hayatımızın rengi.. anne ve babamızı kendimiz seçemiyoruz ama bence onlar da bizi seçemiyor.. onlar da böyle bir kırgınlık bırakmak istemezlerdi bize, ama olaylar öyle gelişmiş demek ki, önüne geçilememiş bazı şeylerin..

affet.. bırak aksın gitsin.. sen önüne bak.. hayat hala seni bekliyor..

doğru.. bir an da söylenemiyor bazen ama, sinirleneceksin, belki ağlacaksın bir kaç gün sonra sakinleyeceksin ve geçecek..
Ay sen yeterki iste kalmam mi :)

:KK70: peki.....
Benim 2 arkadaşım var ve grubumuz var whatsappta birbirimize destek oluyoruz.. öğünler de resim atıyoruz ve tartı günümüz var cuma günleri tartı resmi atıp motivemjzi yukseltiyiruz ♡♡♡ çok iyi oluyor spor yapıyorum ama bugünlerde aksattim hayatım hareket li geçiyor Bebeklerim le :anne: cardio Leslie ve plates favorilerim :KK66: :KK76: günlük 3 lt şu içmeye çalışıyorum ama bugünlerde 2 oldu acilen tekrar toparlanmam ve sporuma ve 3 lt suyuma kavuşmam lazimmm:duduk:
Maşallah canim :)

Menüm...

Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 tantuni dürüm
1 ayran
Çok az salata

Ara
4-5 grissini
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak kefir

Su 1.5 lt
Spor

ben sana daha fenasını söyleyeyim. sabah 8 de spor salonundaydım. salon avm'De.. 10 da çıktım salondan, saat 4e geliyordu, eve girdiğimde.. o saate kadar yılbaşı alışverişlerini bitirdim, bir kahvaltı-1 kahve var ara olarak..

Back
X