- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Meditasyon yapmıyorum ama başlamak istiyorum şu kilo verme süreci bir geçsin hele, bayağı zamanımı alıyor çünküHiç denemedım
Herkes dınlendıgını söylüyor aslında
Hala yapıyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meditasyon yapmıyorum ama başlamak istiyorum şu kilo verme süreci bir geçsin hele, bayağı zamanımı alıyor çünküHiç denemedım
Herkes dınlendıgını söylüyor aslında
Hala yapıyormusun
Tabiki bunların hepsi bir süreç istiyor..tatlı belaaa :) hep kal..
onlar bizim hayatımızın rengi.. anne ve babamızı kendimiz seçemiyoruz ama bence onlar da bizi seçemiyor.. onlar da böyle bir kırgınlık bırakmak istemezlerdi bize, ama olaylar öyle gelişmiş demek ki, önüne geçilememiş bazı şeylerin..
affet.. bırak aksın gitsin.. sen önüne bak.. hayat hala seni bekliyor..
doğru.. bir an da söylenemiyor bazen ama, sinirleneceksin, belki ağlacaksın bir kaç gün sonra sakinleyeceksin ve geçecek..
Düşünce gücü felanda medıtasyonla alakalı degılmıMeditasyon yapmıyorum ama başlamak istiyorum şu kilo verme süreci bir geçsin hele, bayağı zamanımı alıyor çünkü
Kız özet geç merak ederız bız
Odamı dıyete heves ettı kıKizlarrr listemdeki brokoliyi silslim lutfen esim yedi benim brokolileri ya :)
Hızlıyım dıyon yaniiiipeki.....
Benim 2 arkadaşım var ve grubumuz var whatsappta birbirimize destek oluyoruz.. öğünler de resim atıyoruz ve tartı günümüz var cuma günleri tartı resmi atıp motivemjzi yukseltiyiruz ♡♡♡ çok iyi oluyor spor yapıyorum ama bugünlerde aksattim hayatım hareket li geçiyor Bebeklerim lecardio Leslie ve plates favorilerim
![]()
günlük 3 lt şu içmeye çalışıyorum ama bugünlerde 2 oldu acilen tekrar toparlanmam ve sporuma ve 3 lt suyuma kavuşmam lazimmm
![]()
Yoga şinavı geogle amcada yazmıyor
Yaaaniiii ovunmek gibi olmasınHızlıyım dıyon yaniiii
AnladımmmmYüksek plank 30-40 sn sabit dur karın kaslarını sıkarak
Ammaaaaa pek bır mütevazı bızım yeni kuzuYaaaniiii ovunmek gibi olmasın![]()
Yüksek plank 30-40 sn sabit dur karın kaslarını sıkarak
Menüm...
Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt
İftar
1 tantuni dürüm
1 ayran
Çok az salata
Ara
4-5 grissini
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak kefir
Su 1.5 lt
Spor
3den 9a kadar AVM'de gezdim![]()
Ay sen yeterki iste kalmam mi :)tatlı belaaa :) hep kal..
onlar bizim hayatımızın rengi.. anne ve babamızı kendimiz seçemiyoruz ama bence onlar da bizi seçemiyor.. onlar da böyle bir kırgınlık bırakmak istemezlerdi bize, ama olaylar öyle gelişmiş demek ki, önüne geçilememiş bazı şeylerin..
affet.. bırak aksın gitsin.. sen önüne bak.. hayat hala seni bekliyor..
doğru.. bir an da söylenemiyor bazen ama, sinirleneceksin, belki ağlacaksın bir kaç gün sonra sakinleyeceksin ve geçecek..
Maşallah canim :)peki.....
Benim 2 arkadaşım var ve grubumuz var whatsappta birbirimize destek oluyoruz.. öğünler de resim atıyoruz ve tartı günümüz var cuma günleri tartı resmi atıp motivemjzi yukseltiyiruz ♡♡♡ çok iyi oluyor spor yapıyorum ama bugünlerde aksattim hayatım hareket li geçiyor Bebeklerim lecardio Leslie ve plates favorilerim
![]()
günlük 3 lt şu içmeye çalışıyorum ama bugünlerde 2 oldu acilen tekrar toparlanmam ve sporuma ve 3 lt suyuma kavuşmam lazimmm
![]()
Menüm...
Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt
İftar