Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin canim. Birde soyle dusun kotu beslenmis bile olsan ya pazar sabahi deyip yataktan kalkmaya usenip o beslenmeyi telafi edemeseydin.

Ah ahhh.. şu yeme içme işi bitse artık, haplarla beslenme evresine geçsek de, damak tadı işini bitirmiş olsak komple ne güzel olur

Ay ne yesem ne yesem :)))

Ben şimdi manda kaymağı almaya gidiyorum

O neeee hem simit yedin hem ekmek mi :rolleyes::KK57::KK57:
1 simit 4 dilim ekmek yanı 100 gr ekmek var sen hesapla...
Kızartma gördüm birde zavallı karnabaharla ne cekti bizden...
Bal kaymak çikolata offf offf
Canım biraz abartmışsın.. bugün toparla lütfen. Simit yiyorsan ekmek yeme.
Bal kaymak yiyorsan başka tatlı yeme gün içinde..
Sporun güzel ama zayiflamak icin %70 diyet %30 spordur.

Haklısın ben kötü bir boğa burcuyum ya.. regl oldum şımarıklığı.. pis boğaz ben:)

Bende pazartesi merve bilge atalayın 4 günlük toparlama diyetini yapcam nasipse :) hedef 1 kg sıkı bir spor programı ile geçircem nasipse uzun son zamanlarda pek dikkat edemiyorum gibi sanki hedef 66,3 bu hafta :KK49:
Merak ettim nasıl bir sey
Merver bölge beni İnstagramdan engelledi. :D eklenti şekerli sağlıksız bir seyi öneriyordu reklam olsun diye bende yorum yazmıştım öyle kötü bir yorumda değildi beni engelledi :D

Kızlar instagramda @gidadedektifi var. İnstagram kullananlar girip bir baksın.

Ne güzel yaaa maşallah canım ben 9 sonra dikkat etmek istiyorum ama bazen kaçırıyorum nasıl yeneceksem bunu :KK43:
O saatler yemek yemeyi sana unutturacak bir uğraş bul. Mesela spor yap, dışarı çıkın vs. İki günü atlatsan olacak bu iş.

Ben 11 buçukta en erken 11 'de yatırıyorum kuzum o zamangüzel uyuyo eşim sağolsun ben iş yaparken uyutmuş 10 gibi 12 'de uyandı 2 'de uyuttum tekrar :KK12:
Kızdırdı beni :deli:
Ay uyudu kiz valla yatti ha hala uyuyo 10.30da yatirdim 12.30da bi kere kalkti emzirdim daha hala uyuyo gece sesini hic duymadim esim bir ara uyandi biberon verip uyuttumu bilmiyorum ama rapor almam icin esimin uyanmasini beklemem lazim kiz allah razi olsun senden hamile kaldigimdan beridir ilk defa bu kadar uzun uyudugumu hatirliyorum :))) ayyy ben cok mutlu

Eskiye göre çok çok iyi kuzum tüm S beden kıyafetleri giyiyorum :KK76::KK76::KK49:
Masallah canim ne mutlu sana
Gunaydinmi desem iyi gecelermi desem bilemedi
:KK43: ben daha uyumadim bile napcam bu kizla bilemedim biri bana yardim etsin :)
Canim bu boyle olmaz yasam kaliten duser ve vucudun dayanmaz. Gunduzleri az uyut uyursa da uyandir en fazla 3 gun zorlanirsin sonra sen de bebiste rahatlar.
Günaydınnn ohhh uykumu aldım Uzay’la uyumuşuz 9’da kalktık :KK19:
Masallah diyeyim
Eşime de diyet kahvaltı yptırıyorum:sopa::KK36:
Hahahaa biz onlara uymayalim onlar bize uysunn hep beraber zayiflayalim..

Ben brokolimi de salatamı da kimselere vermem. Sınırsız giyebileceğim bi onlar var yaaa.
İnek oldum zaten. Benim kadar çok yeşillik yiyen yoktur. :KK70:
Valla aldi ya yogurtladi sarimsak koydurmasaydi bugune kalani ben yerdim ama cig sarimsak tansiyonumu dusurdugu icin malesef :(gitti oda az bisi kalmisti zaten

Dunku menüm

Sabah 07:00

1 hş. yumurta. 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
14 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Ara 10:30
2 ceviz

Oglen 12:30
7 yk karnabahar yemegi
120 gr yogurt

Ara 16:00

3 adet grisini
30 gr dil peyniri
10 badem

Akşam 19:00

1 patatesli 3 baget fırında..
Yeşil salata
1 havuç
1 Demet roka
1 turp
Yoğurtlu pancar

Ara

Yöresel ürünler fuarında
Bir sürü peynir denedim. Miktar biraz degil :KK70:
5-6 fındık
2 ceviz
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 kuru elma

Evde
Yaklaşık 40gr fıstık
30 gr kabak çekirdeği
Yeni pişmiş ekmeğimizin tadına baktım 30 gr yemisimdir.

2 Litre su
Aksam 19 a kadar hersey cok guzelken peynir ve cerez ler fazla olmus bebegim ya
Sen grubun ornek kızısın
Haftada 1 kere oldugu icin kizmayada kiyamiyorum ki...

Canim bu boyle olmaz yasam kaliten duser ve vucudun dayanmaz. Gunduzleri az uyut uyursa da uyandir en fazla 3 gun zorlanirsin sonra sen de bebiste rahatlar.

Masallah diyeyim

Valla canim DELIveCesur DELIveCesur sagolsun dur bakalim dun gece yatti benim kiz halada uyuyo ;)

Ay uyudu kiz valla yatti ha hala uyuyo 10.30da yatirdim 12.30da bi kere kalkti emzirdim daha hala uyuyo gece sesini hic duymadim esim bir ara uyandi biberon verip uyuttumu bilmiyorum ama rapor almam icin esimin uyanmasini beklemem lazim kiz allah razi olsun senden hamile kaldigimdan beridir ilk defa bu kadar uzun uyudugumu hatirliyorum :))) ayyy ben cok mutlu
Çok sevindim kuzum şu ettiğin dua yeter bana keşke allah'ın rızasını alabilsek ben demistim ama tatlım sen devam et bu düzeni 1 gün bozuldu diyelim yine devam et diğer gün dün gece ben iş yaparken eşim sağolsun erkenden uyutmuş :kızgın:oğlumu oda tabi 12 'de uyandı uykuyu aldığı için gece tekrar 2 'de uyudu :KK14: bugün yine aynı düzen devam etcem :anne:

Kahvaltimizi yaptik kizim dersaneye gitti havada cok soguk bizde birazdan disari cikicaz salonjmun koltuklarini degistircem yil sonu kampanyalari bitmeden yararlaniyim diyorum
Aksama gelirim kizlar mutlu pazarlar...

Masallah diyeyim

Sağol kuzum hepimiz hedeflere ulaşalım insallah

Çok sevindim kuzum şu ettiğin dua yeter bana keşke allah'ın rızasını alabilsek ben demistim ama tatlım sen devam et bu düzeni 1 gün bozuldu diyelim yine devam et diğer gün dün gece ben iş yaparken eşim sağolsun erkenden uyutmuş :kızgın:oğlumu oda tabi 12 'de uyandı uykuyu aldığı için gece tekrar 2 'de uyudu :KK14: bugün yine aynı düzen devam etcem :anne:
Sorma 12de benim kiz uyandiginda bi baktim benimkide sapir supur opuyo uyandi diye dedim sen verbana emzirdim cocuk geri yatti dedim kalktimi opme uykusunu acma bide dusunsens 12de kalkmis hadi bakalim otur sabaha kadar bende kizdim dun baktim kiz yatinca kendide kuzu kuzu ses cikarmadan yatti :))

Sorma 12de benim kiz uyandiginda bi baktim benimkide sapir supur opuyo uyandi diye dedim sen verbana emzirdim cocuk geri yatti dedim kalktimi opme uykusunu acma bide dusunsens 12de kalkmis hadi bakalim otur sabaha kadar bende kizdim dun baktim kiz yatinca kendide kuzu kuzu ses cikarmadan yatti :))
Aynı benimki oda öyle yapiyo ben tepki gösterince susup yatıyor :D çocuğun uykusunu açmaya çalışıyor bunlarda bi tuhaf ::D

Aynı benimki oda öyle yapiyo ben tepki gösterince susup yatıyor :KK70: çocuğun uykusunu açmaya çalışıyor bunlarda bi tuhaf ::KK70:
Ay sirma benimki kiziyo bide sen niye oyle diyon kizim o bdnim yav arkadas gunduz op ne yaparsan yap ama cocuk uykusundan uyanmis geri hemen yatmasi gerek ne diye uyandiriyon cocugu sap sup sap sup:)))

Bir iki gün tut kendini sonra alışırsın kuzum ben 6 'dan sonra yiyince veremiyorum kilo hem midem de rahat uyumuş oluyorum ki oğlumla bazen huysuz olunca gece 2 3 ü buluyor yatmamiz normalde de en erken 11 buçukta yatıyorum

Kuzum ablalarım var ama onlarında çocukları var ve bir araya geldiklerinde uyumak imkansız oluyor eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama oda çok yoruluyor sabah 06:00 da ise gidip akşam 21:30 da işten geliyor oğlum bana çok düşkün bide kimsede pek durmuyor annem var ama oda belli bir yasa geldi ve 3 ay boyunca destek oldu bana onu da artık yormak istemiyorum :KK43:
İnşallah canım 1 2 gün tutcam bakalım inşallah tutabilirm ;)

Kizlar sizlere bir sorum var simdi bu hamilelik gobegi icin tabiki biliyorumki mekik cekmem gerekli ama ben diyorum 60kilo olana kadar mekik cekmeyim sirna duzlestirmeyle ugrasim bu esnada acaba diyorum korse giyinsem toparlarmi biraz yoksa bosver ne gerek var zayifla sonrada cek mekigini duzlesir diyormusunuz ??

Merak ettim nasıl bir sey
Merver bölge beni İnstagramdan engelledi. :KK70: eklenti şekerli sağlıksız bir seyi öneriyordu reklam olsun diye bende yorum yazmıştım öyle kötü bir yorumda değildi beni engelledi :KK70:

Kızlar instagramda @gidadedektifi var. İnstagram kullananlar girip bir baksın.

O saatler yemek yemeyi sana unutturacak bir uğraş bul. Mesela spor yap, dışarı çıkın vs. İki günü atlatsan olacak bu iş.

Ben de takip ediyorum çok memnunum o sayfadan.,

Kizlar sizlere bir sorum var simdi bu hamilelik gobegi icin tabiki biliyorumki mekik cekmem gerekli ama ben diyorum 60kilo olana kadar mekik cekmeyim sirna duzlestirmeyle ugrasim bu esnada acaba diyorum korse giyinsem toparlarmi biraz yoksa bosver ne gerek var zayifla sonrada cek mekigini duzlesir diyormusunuz ??

Bende çelik korse kullanmaya çalışıyorum baya faydası oluyor keşke daha düzenli kullansam.. söylediğin mantıklı

Allah seni naptın onca saat orda :KK70: :KK70:

ben sana daha fenasını söyleyeyim. sabah 8 de spor salonundaydım. salon avm'De.. 10 da çıktım salondan, saat 4e geliyordu, eve girdiğimde.. o saate kadar yılbaşı alışverişlerini bitirdim, bir kahvaltı-1 kahve var ara olarak..

bende hem yılbaşı hemde eşimin doğum günüsü gez gez öldüm. mall of istanbul da gezince bide kocaman zaten ordan oraya ordan oraya bittim valla. mall of ta mac fit var biara oraya başladık kocayla 7 ay kadar gittik. ama nasıl spor bizimki giriyoruz içeri yorul yorul bizim acıkıyor hadi gel bişeler yiyelim olur olmaz derken kendimizi hamburger yerken buluyoruz. benim koca çok fena engel olunmuyor dün mesela künefe aldı küstüm yine olmadı aldı valla birde nasıl ye diye baskı yemedim diye birde o bana küsüyor :KK12:

Back
X