Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız oruçlu oruçlu ne cigara iciyosun aha gitti oruç![]()
Oo benimkinin ağızı acayip laf yapiyo gayet fitsin senin nerende kilo var hayatımama yer miyim yemem
![]()
Benim de annem canı sıkıldıkça cam kapı sildiriyor
Kendi bir ara kilo aldın dikkat et diyordu şimdi yeter bu kadar spor falan enerjini cam silmeye kullan diyor![]()
Kızlar kendime dolma yapacağım ama içine karnabahar koyacağım daha önce yapan var mi varsa tarif rica etsem![]()
Diyet dolma prinç yerine karnabahar konuluyormuş galiba. Biraz arastirayimahahhaaiftardan sonrası için olsun temsili. gerçi normalde içmem
ay ne güzel benim aklımı çeliyor valla
oda bir spor
o ne ayy o nasıl dolma![]()
Benimki ilismiyor :) bazen yokluyor kenxisini her seferinde spora yolluyorum oyuzden hic karismiyor :))Oo benimkinin ağızı acayip laf yapiyo gayet fitsin senin nerende kilo var hayatımama yer miyim yemem
![]()
Yaa evet uzun süre sonra 9larda kalkıyorum :))Gunaydin arkadasim. Oh ne guzel canim. Uykunu almanin zindeligini hic bir dinlenme yolu vermiyor.
Gravyerli omlet yedim :))Yumurtanin peynirin oldugu klasik bir kahvaltiya ne dersin canim.
Ooo insaflı diyetmiş denemeye değerEki Görüntüle 2083485 Eki Görüntüle 2083486 Bu valla bakalım :))
Kuzum seninki haklı sen bencede olmuşsun :)))Oo benimkinin ağızı acayip laf yapiyo gayet fitsin senin nerende kilo var hayatımama yer miyim yemem
![]()
Diyet dolma prinç yerine karnabahar konuluyormuş galiba. Biraz arastirayim
Dün temizlik yaptım, gezdik, spor yaptım, gece güreşi bilmem anlatabiliyormuyum kendimi kumarda jackpot kazanmış gibi hissediyorum![]()
Attığın liste 4 günlük olan liste mı canim
Yaw ben çok manyağım ha ölsem yorgunluktan pes etmem, her konuda yani.. biraz kırığım :))enerjiye bak maşallah bi tarafını kaşı![]()
Bencede diyet gayet normal geldi.Yaa evet uzun süre sonra 9larda kalkıyorum :))
Gravyerli omlet yedim :))
Ooo insaflı diyetmiş denemeye değer![]()
Hatta benim diyet daha insafsız :))Bencede diyet gayet normal geldi.
Aksam 19 a kadar hersey cok guzelken peynir ve cerez ler fazla olmus bebegim ya
Sen grubun ornek kızısın
Haftada 1 kere oldugu icin kizmayada kiyamiyorum ki...
Kizlar sizlere bir sorum var simdi bu hamilelik gobegi icin tabiki biliyorumki mekik cekmem gerekli ama ben diyorum 60kilo olana kadar mekik cekmeyim sirna duzlestirmeyle ugrasim bu esnada acaba diyorum korse giyinsem toparlarmi biraz yoksa bosver ne gerek var zayifla sonrada cek mekigini duzlesir diyormusunuz ??
Liste iyi. Gayet dengeli bence yap.Eki Görüntüle 2083485 Eki Görüntüle 2083486 Bu valla bakalım :))
Benimki de yarım gram alsam bir sürü şey söyler..Oo benimkinin ağızı acayip laf yapiyo gayet fitsin senin nerende kilo var hayatımama yer miyim yemem
![]()
ahahhaaiftardan sonrası için olsun temsili. gerçi normalde içmem
ay ne güzel benim aklımı çeliyor valla
oda bir spor
o ne ayy o nasıl dolma![]()
Sorma ya esim 3 gündur falan bana uyuyor benden cok zayıfladı gel de sinir olmaMasallah canim ne mutlu sana
Canim bu boyle olmaz yasam kaliten duser ve vucudun dayanmaz. Gunduzleri az uyut uyursa da uyandir en fazla 3 gun zorlanirsin sonra sen de bebiste rahatlar.
Masallah diyeyim
Hahahaa biz onlara uymayalim onlar bize uysunn hep beraber zayiflayalim..
Kız kız. Kızmasan tekrar yaparım
Sporu mekiği yapmak icin zayıflamayı bekleme.
Mekik göbek eritmez ama kasları geliştirir.
Kardiyo yağ yakmanı sağlar. Yanı ben mekik cekiyorum karin yağlarım erisin diye bir sey yok. Ama hareket iyidir sen yağ yakarsın. Nerden gideceği belli olmaz o yağlarınmekikle karin kaslarını güçlendirisin.
Korsede zayıflatmaz ama en azından iyi gösterir kendini iyi hissedersin.
Liste iyi. Gayet dengeli bence yap.
Beni engellemese daha iyi olacaktır ama kendi bilir
Benimki de yarım gram alsam bir sürü şey söyler..
Karnabahar dolması süper fikir. Bulgur yerine az haslanmis rondoda çekilmiş karnabahar koyacaksın. Çok az haşlamazsan gaz yapar.