Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kuzlar bugun öğlenden sonra bır soyleyısıye gıttım
Hoca çok bılındık bırı mesnevı mevlana aşığı bir kadın dersem bılırsınız
Ruhun detoksu konusu oldu
Affetmek dedı tek kelımeyle
Canımızı yakan
Üzen
Kıran
Küs olduğumuzu affedın dedı
Hırsınız kininiz öfkenız acınız kanatlansın gıtsın yuregınızde yenı sevgılere yer acılsın dedı

Saatlerdır düşünüyorum
Canım çok yakıldı
Acaba affetsem huzura erermıyım
Yada hafıfkersem gerçekten yasama nasıl bakarım
Cünkü hırsımdan yasıyorum sankı bu hayatı gıbı hıssettım
Aylardır kendım ıcın bırsey yaptım ve baska bır boyuttaydım sankı
Dıyetle alakası yok ama paylaşmak ıstedım
İnsan geçmişteki kötü hatıraları yaşadıkça mutlu olamıyor en güzeli bırakabilmek Ama bazen o kadar yaralanıyorsun ki ister istemez taşıyorsun inşallah bırakırsın canım rahatlarsın

evet kızlar, menü vakti..

cuma gün ki menüm;

sabah; yarım simit, bir kaç dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak süt
ara: biraz tahinli çörek tırtıkladım..
öğlen; meksika fasülyeli salata, fasülyesi 2 kaşık, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam; 3yk pancar sote, 4 yk sarımsaklı yoğurt, 2yk kıymalı ıspanak, 2 parça karnabahar kızartma
ara; 1 fincan kahve, 1 tane portakallı ve yabanmersinli kurabiye ( ilginç olduğu için yedim)

su: 2lt
spor: 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 30 squat, 2 dk plank, 20 kız şınavı, 20 karın hareketi

cumartesi;

sabah; yarım simit, bir kaç dilim peynir, 7-8 zeytin, , 2 çatal sucuklu yumurta, 1 tk bal ve kaymak
ara: 3 kare bitter çikolata
akşam; 3 tane çiğ köfte marula sarılı, 1 dilim ekmek, 1,5 kalça tavuk ızgara, salata

su:2,5lt
spor: 30 dk yürüyüş, 20 dk eliptik, 20 karın egzersizi, 45 şınav, 3 dk plank, 45 adet squat,

@Bydelikiz
İkinci gününü daha çok beğendim sporun güzel tatlım
Ben şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum ya :KK43: hedefi 35 mi yapsam :KK70:

Sanırım hedefin görünmez olma canım:halay:

Kız kız. Kızmasan tekrar yaparım :KK70:

Sporu mekiği yapmak icin zayıflamayı bekleme.
Mekik göbek eritmez ama kasları geliştirir.
Kardiyo yağ yakmanı sağlar. Yanı ben mekik cekiyorum karin yağlarım erisin diye bir sey yok. Ama hareket iyidir sen yağ yakarsın. Nerden gideceği belli olmaz o yağların :KK70: mekikle karin kaslarını güçlendirisin.
Korsede zayıflatmaz ama en azından iyi gösterir kendini iyi hissedersin.

Liste iyi. Gayet dengeli bence yap.
Beni engellemese daha iyi olacaktır ama kendi bilir :KK70:

Benimki de yarım gram alsam bir sürü şey söyler..

Karnabahar dolması süper fikir. Bulgur yerine az haslanmis rondoda çekilmiş karnabahar koyacaksın. Çok az haşlamazsan gaz yapar.
O konuda eşim ıyi ya laf etmez motive eder aksine :)

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : zeytinlerimm
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1 oğlum 1 kızım var
Yaşadığınız şehir: Bingöl (aslında kayseriliyim is nedeni ile burdayız :KK66: )
Boyunuz : 170
Kilonuz: 76.5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra evde sürekli yanlız kaldım ve yemeye dadandim ve sonuç kilo aldım. . Aslında hamilelik kilosu falan değil eskidende böyleydim. 5 ay önce doğum yaptım ve diyete başlarken 83.9 kiloydum çok şükür diyet yaparak 76.5 oldum ve kesinlikle devam etmek istiyorum sizinle motivemi artırmak istiyorum ♡♡♡♡
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fit ni anne olmak istiyorum ve yaşıma göre giyinmek istiyorum. Yaşımi göstermek istiyorum :KK66:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Daha once 7. Takımda liste dışı yarıştım ama listeye girmemistim..
Hoşgeldin canım
Menüm...

Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 tantuni dürüm
1 ayran
Çok az salata

Ara
4-5 grissini
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak kefir

Su 1.5 lt
Spor
3den 9a kadar AVM'de gezdim :KK57:
Güzel canım benim 6 saat nasıl dayandın avm de ben 1 saat dursam daralıyorum
İlk menumu yaziym
Sabah 11.40
2 dilim kep ekmek tereyağlı omlet zeytin peynir domates
Öğlen yok
ARA 1 bardak SÜT Çayı 2 Kare bitter
Aksam hamsi tava ekmek yok ve salata yarım bardak salgam
2 lt şu
Spor yok
Afiyet olsun güzel hamsi az yağlıdır inşallah
Günaydın kızlar iyi sabahlar.. ben 8 de kalktım spora geldim..
şuan yürüyüş bandından bildiriyorum ama karnım taş gibi çok mutsuzum.. aç uyanmadığım sabahlar kötü beslenmiş hissediyorum kendimi..
Aynen canım ben de öyle ne güzel üç gün dikkat etmiştim akşam aç sabah aç kalktım ama dün misafirimden dolayı yemek zorunda kaldım. Kendimi kötü hissediyorum

Sporumu yaptım geldim limonlu suyumu içiyorum :)

philosophergirl philosophergirl ‘kuvvet - dönmeli karın çalışması’ bir bak derim 20dak 100 kalori.. ama mekikte tam doğrulma var o kısımda ayaklarımı koltuğun altına koyup yaptım acayip yanlıyo şuan göğüs kaslarım bile yanıyor diyebilirim :KK66:

Kizlar sabah kursum vardı eve geldim yemek yapma bebise corba falan derken yeni menumu yazacam
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 salatalık
Maydanoz dereotu
Cay

Ara
1 muz
10 fındık

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık barbunya pilaki

Akşam
1 kase domates corba
3 galeta
Salata

Yok kuzum ya evet şuan 59 kiloma göre iyiyim ama daha var :))
Çok yakında 59 olucam nihahaha ehüm pardon :) ben evlenmeden önce 47 kiloydum ama açıkçası yüzüm çok zayıftı 56 kilo olduğumda herkes oooo keryneia ne güzelleşmişsin filan dedi ondandır çok zayıfmak istemeyişim :)

Kızlar ben bunu yaptım ara öğüne Harika oldu.
Ben üzerine ananas yerine donmus faramboaz koydum. Birde kendi yaptığım labne peyniri vardı. Onun içine 1 cay kaşığı bal koyup iyice çırptım ve krema gibi oldu. Pişince üzerine sürüp yedik. İki kişi icin bir fazla geliyor ama Harika mutlaka yapın.
Eki Görüntüle 2083495
Oha kaydedeyim hemen süper şeyler buluyosun bu arada ;)

Günaydın kızlar bugünde geç kalktık haftasonu dinlendirdi sağolsun oğlum :) Bol sporlu bir gün olsun kızlar :KK66:
Maşallah kuzuna
Ayranda olur Canım. Protein (syran, yoğurt, kefir, peynir) veya yağ (kuruyemişler) alacaksın meyvanın yanında sen hangisini tercih edersen.

Of offf su misafirler..
Lütfen Pazartesi’ye bırakma dikkat etme olayını ya karbonhidratlardan yeme en azından kilo almazsın bol yeşillik ye. Lütfen dikkat et salma sonra toplaması zor oluyor.
Ayrıca sonrasında da kendini aşırı sıkma vücuduna eziyet etmiş oluyorsun.
Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar
Ah ahhh.. şu yeme içme işi bitse artık, haplarla beslenme evresine geçsek de, damak tadı işini bitirmiş olsak komple ne güzel olur

Ben şimdi manda kaymağı almaya gidiyorum

Haklısın ben kötü bir boğa burcuyum ya.. regl oldum şımarıklığı.. pis boğaz ben:)
Manda kaymağı ne yapıyorsun canım
Kahvaltimizi yaptik kizim dersaneye gitti havada cok soguk bizde birazdan disari cikicaz salonjmun koltuklarini degistircem yil sonu kampanyalari bitmeden yararlaniyim diyorum
Aksama gelirim kizlar mutlu pazarlar...
Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada
DELIveCesur DELIveCesur kiz benim herif dedi gece 4defa kalkti uyku arasinda biberon verdim ben neden hic duymadim kesin cocuk uyanip geri dalmaya caliaiyo ya ozaman gidp gidip biberon vermistir benimkisi :)))
İlgili baba bak ne güzel
Benım bıttı gıbı
Üst katla kiler kaldı
Bır başla bıter gülüm
Kolay gelsın
Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım
Eki Görüntüle 2083465 Bu canim bendeki @berilceee
Xs dir kendileri :)))
Maşallah
evi süpürdüm taksit taksit siliyorum biter mi böyle acep :işsiz:
akşama iftardan sonra yeğenimi görmeye gitcem vakitte geçmiyor:KK14:
Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti
Benim de annem canı sıkıldıkça cam kapı sildiriyor :işsiz:
Kendi bir ara kilo aldın dikkat et diyordu şimdi yeter bu kadar spor falan enerjini cam silmeye kullan diyor :KK70:
Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.
Kızlar kendime dolma yapacağım ama içine karnabahar koyacağım daha önce yapan var mi varsa tarif rica etsem :KK68:
Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması

Bugün tatil ya bende evdeyim ama çocukları çişe alistiriyorum onunla uğraşıyorum sabahtan beri şimdi uyuttum da ancak girdim...bu arada yulaf lapanı dan yaptım tarif gönderen arkadaşım bengi çok saol tadı çok güzel geldi bana bikac kaşık yedim çocuklar bile çok sevdi..
Kaç yaşında çocuklar

Sporumu yaptım geldim limonlu suyumu içiyorum :)

philosophergirl philosophergirl ‘kuvvet - dönmeli karın çalışması’ bir bak derim 20dak 100 kalori.. ama mekikte tam doğrulma var o kısımda ayaklarımı koltuğun altına koyup yaptım acayip yanlıyo şuan göğüs kaslarım bile yanıyor diyebilirim :KK66:
Maşallah hafta sonu bile spordan ölüm yok
Kizlar sabah kursum vardı eve geldim yemek yapma bebise corba falan derken yeni menumu yazacam
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 salatalık
Maydanoz dereotu
Cay

Ara
1 muz
10 fındık

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık barbunya pilaki

Akşam
1 kase domates corba
3 galeta
Salata

Afiyet olsun canım

İnsan geçmişteki kötü hatıraları yaşadıkça mutlu olamıyor en güzeli bırakabilmek Ama bazen o kadar yaralanıyorsun ki ister istemez taşıyorsun inşallah bırakırsın canım rahatlarsın

İkinci gününü daha çok beğendim sporun güzel tatlım

Sanırım hedefin görünmez olma canım:halay:
Hahaha :D neden olmasın kuzum :))

Bugün tatil ya bende evdeyim ama çocukları çişe alistiriyorum onunla uğraşıyorum sabahtan beri şimdi uyuttum da ancak girdim...bu arada yulaf lapanı dan yaptım tarif gönderen arkadaşım bengi çok saol tadı çok güzel geldi bana bikac kaşık yedim çocuklar bile çok sevdi..
Senin kaç çocuk kuzum ne kadarliklar

Kızlar ben bunu yaptım ara öğüne Harika oldu.
Ben üzerine ananas yerine donmus faramboaz koydum. Birde kendi yaptığım labne peyniri vardı. Onun içine 1 cay kaşığı bal koyup iyice çırptım ve krema gibi oldu. Pişince üzerine sürüp yedik. İki kişi icin bir fazla geliyor ama Harika mutlaka yapın.
Eki Görüntüle 2083495
Bunu kayıt ettim yapcam inşallah oğlum nefes almama izin versin sağol kuzum

Çok yakında 59 olucam nihahaha ehüm pardon :) ben evlenmeden önce 47 kiloydum ama açıkçası yüzüm çok zayıftı 56 kilo olduğumda herkes oooo keryneia ne güzelleşmişsin filan dedi ondandır çok zayıfmak istemeyişim :)
Bende 45 kiloydum ve ilk hamileligimde de 4 aylık hamileyken 45 kilodaydım göbeğim pek çıkmaz kimse de dogurana kadar inanmiyo :D senin boy kaç ben kısayım da ondan yakışmıyo bana löpüt et oluyo hücudum:D :D

Bende 45 kiloydum ve ilk hamileligimde de 4 aylık hamileyken 45 kilodaydım göbeğim pek çıkmaz kimse de dogurana kadar inanmiyo :KK70: senin boy kaç ben kısayım da ondan yakışmıyo bana löpüt et oluyo hücudum:KK70: :KK70:
Benim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti :D :D

Back
X