Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilceee berilceee son model tartım abla :KK45::KK45:
20171224_160206-600x873.webp

Maşallah kuzuna

Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar

Manda kaymağı ne yapıyorsun canım

Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada

İlgili baba bak ne güzel

Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım

Maşallah

Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti

Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.

Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması
Bellona nin lantes modelini aldik canim yemek odasi ile birlikte 1 ay sonra teslim edilecek

Eklentiler

• Screenshot_20171224-174511.webp
    Screenshot_20171224-174511.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 144
  • Screenshot_20171224-174954.webp
    Screenshot_20171224-174954.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 145
Bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 ad zeytin
Salatalik
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal

Ara
15 ad fistik
Sade turk kahvesi

Aksam
1 Tam bugday lavas arasina
Kavrulmus kiyma ve bol maydonoz limon sarip yedim
Yarim bardak kefir

Su 1.5 litre
Spor ...yapinca yazarim

Canlarım menümü yazıyorum :)

Kahvaltı: omlet gravyer peynir ile + 6 adet zeytin + iki cherry domates bir dilim ekmek

Ara öğün: yulaflı bar + 10 adet şan fıstığı

Öğle: tulum peynirli omlet iki dilim mısır ekmeği arasına

Spor : 20dak 100 kcal
1 kola bardağında limonlu su

Akşam: dolma 10 adet, havuç+ turp+ limon salatası

Sade Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata

Spor yoga 20dak
100 kere mekik
100 ip atlama
100 göğüs kası egzersizi

2,5 litre su

Yatmadan önce limonlu su

Canlarım menümü yazıyorum :)

Kahvaltı: omlet gravyer peynir ile + 6 adet zeytin + iki cherry domates bir dilim ekmek

Ara öğün: yulaflı bar + 10 adet şan fıstığı

Öğle: tulum peynirli omlet iki dilim mısır ekmeği arasına

Spor : 20dak 100 kcal
1 kola bardağında limonlu su

Akşam: dolma 10 adet, havuç+ turp+ limon salatası

Sade Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata

Spor yoga 20dak
100 kere mekik
100 ip atlama
100 göğüs kası egzersizi

2,5 litre su

Yatmadan önce limonlu su

Masallah bugün tam pazar menüsü olmuş canım.

Bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 ad zeytin
Salatalik
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal

Ara
15 ad fistik
Sade turk kahvesi

Aksam
1 Tam bugday lavas arasina
Kavrulmus kiyma ve bol maydonoz limon sarip yedim
Yarim bardak kefir

Su 1.5 litre
Spor ...yapinca yazarim

Menun çok güzel canım bravo beğendim ben..ama vakit var biraz daha su içersen süper olur

kinoa biliyorum ama bunu hiç duymadım tarifi bulursan paylaşır mısın? merak ettim
Pek istediğim gibi bir tarif bulamadım ama kendim biraz uydurdum cokta güzel oldu.
Annem eve dolma yapacaktı 4 dolma ayırmış bana ama yaptığım harç ile 10 tane cikardi.
Yarım sogan
Yarim tk Salça
Maydanoz
1 tk Chia
Çok az taze zencefil
Karnabahar rondodan geçirdim
Kuru nane
Karabiber
1 cimcik tuz
Hepsini karıştırdım biberlere doldurdum. Yarım su bardağı sıcak suya 1 Yk zeytinyağı 1 ck domates salcasi ekleyip dolmalarin üzerine döktüm. Kısık ateşte biberler yumuşayana kadar pişirdim. Afiyet olsun :kk77:
Eşim bu konuda ıyi ya 59.9 ken bile zayıfsın aşkım ne kilo vermeye çalışıyosun derdi :bicak:
Tabi beni kirmamak için olduğunu düşünüyorum :dondurma:
Enişte iyimis 59.9 öyle diyormuş ben ara ara diyet yapıyorum tabi en fazla 10 gün :KK70:bir kere erkek arkadaşıma demiştim 72 kiloyken adam yapma ben evlenince zayıf eş istemem deyip zorla yemek yedirmisti.
Sporumu yaptım geldim limonlu suyumu içiyorum :)

philosophergirl philosophergirl ‘kuvvet - dönmeli karın çalışması’ bir bak derim 20dak 100 kalori.. ama mekikte tam doğrulma var o kısımda ayaklarımı koltuğun altına koyup yaptım acayip yanlıyo şuan göğüs kaslarım bile yanıyor diyebilirim :KK66:

Hemencik bakıyorum. :süslü:
Incelme programını da sifirladim yarın yeniden başlayacağım :KK39:

Maşallah kuzuna

Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar

Manda kaymağı ne yapıyorsun canım

Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada

İlgili baba bak ne güzel

Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım

Maşallah

Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti

Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.

Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması
Demekki bütün anneler aynısınız :KK70:

Tarifi yazdım yukarıya :süslü:
Benim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti :KK70: :KK70:
Sende ki problemden bende de var :KK50: ve çok sinir bozucu acaba diyorum zayiflayinca bir fark olabilir mi :ıslık:

Pek istediğim gibi bir tarif bulamadım ama kendim biraz uydurdum cokta güzel oldu.
Annem eve dolma yapacaktı 4 dolma ayırmış bana ama yaptığım harç ile 10 tane cikardi.
Yarım sogan
Yarim tk Salça
Maydanoz
1 tk Chia
Çok az taze zencefil
Karnabahar rondodan geçirdim
Kuru nane
Karabiber
1 cimcik tuz
Hepsini karıştırdım biberlere doldurdum. Yarım su bardağı sıcak suya 1 Yk zeytinyağı 1 ck domates salcasi ekleyip dolmalarin üzerine döktüm. Kısık ateşte biberler yumuşayana kadar pişirdim. Afiyet olsun :kk77:

Enişte iyimis 59.9 öyle diyormuş ben ara ara diyet yapıyorum tabi en fazla 10 gün :KK70:bir kere erkek arkadaşıma demiştim 72 kiloyken adam yapma ben evlenince zayıf eş istemem deyip zorla yemek yedirmisti.

Hemencik bakıyorum. :süslü:
Incelme programını da sifirladim yarın yeniden başlayacağım :KK39:
Hemen evleneydin istediğin gibi yer içerdin kız :KK45:

yalan o zayıf eş istemem lafları philosophergirl philosophergirl annem.. zayıf istememden kasıtları bütün kıvrımlar olacak ama ince belin de olacak vs vs.. sen dikkati elden bırakma.
benim gençliğimi yediler öyle, sen iyisin ne gerek var, senin yüzün güzel bilmem ne.. çünkü yanlarında sürekli diyet lafı yapan kız sıkıcı oluyor, ama gecenin bir yarısı çorba yiyelim mi dediğinde tamam diyen kız 10 numara oluyor.. günahlarına ortak oluyor, muhabbeti çekilir oluyor :)

benim koca beni şuan baya sinir biri gibi görüyor, gece yeme isteği olduğunda ben yeme dediğimde ya da ben yemem ne büyük sıkıntı dediğimde acayip sinirleniyor.. çok eğlenceli..

Back
X