Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydin kızlar hazır bebiş uyuyorken bugünkü menümü yazayım
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı
Arkadaşlarla serpme kahvaltıya gidecez fazla yemem umarım 12 ye kadar sürecegı icin öğle yemem atışirmalik alirim yanima

Ara
2 kayısı
2 ceviz

Akşam

Tarhana corba
3 kepekli galeta
Kapuska

En az 2 lt su
Spor yok

Sabah 8 buçukta 2 galeta ve 8 çay kaşığı yulaf lapasi

Bitki cayi

10 buçukta çayin yanında tane olarak arkadaştan aldim 2 susamlı çubuk ve 1 bisküvi.

Öğle 1 de akşamdan kalan et yemeği ve 2 kaşık bulgur...

Bitki cayi
Akşam saat 5 te kalan bulguru bitirdim mecburen atmamak için yarım tabak ve salata ayran...

Saat 10 da süt ve ardından yeşil çay....

Şu yine çok az bu aralar gevşeklik yapıyorum sanırım şu içmede daha dikkatli olmam lazım. 1 buçuk lt...
Spor yok.ev temizliği vakit kalmadı.
Evet biraz gevşemişsin lütfen toparlan. Cumaya ne kaldı. O bisküvilerin tanesi 100 kalori düşün yerken. Bir tanesinin yerine 10 fındık yerdin ve seni daha tok tutardı.

Günaydin kızlar hazır bebiş uyuyorken bugünkü menümü yazayım
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı
Arkadaşlarla serpme kahvaltıya gidecez fazla yemem umarım 12 ye kadar sürecegı icin öğle yemem atışirmalik alirim yanima

Ara
2 kayısı
2 ceviz

Akşam

Tarhana corba
3 kepekli galeta
Kapuska

En az 2 lt su
Spor yok
Canım önce kalorisi dusuk seyleri ye. Yeşillikler yumurta vs. Sonra karbonhidratları ye. Kızartmalara dokunma. Sana güveniyoruz. Böyle yaparsan daha az kalori almış olursun.

Menüm
1 bardak limonlu form çayı
Kahvaltı
1.5 peynirli yumurta az yağ ile
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşil çay
Ara
Yarım elma
Yarım portakal
1 avuç beyaz leblebi
Öğlen
1 tane diyet dolma
4 kepekli grissini
2 Yk yoğurt
Akşam
70 gr ızgara tavuk
2 ızgara köfte
Buharda sebze (brokoli, lahana , havuç, patates yağsız ve tuzsuz) bundan sonra sebzeleri böyle tuketebilirim)
1 Yk makarna :bicak:
Genel
1.5 litre su
Şimdi yaseminli yeşil çay içiyorum
Menün Harika. Tek söyleyeyim o form çayını içme. Bu konuyu epey konuştuk hatırlarsan içinde sinemaki var. Bagirsaklarin icin çok tehlikeli..

Günaydın kızlar, kahvaltıdan önce günü selamlama yogası yapıcam, üstüne 100 mekik, 100 bisiklet, 100 ip atlama.. Akşama doğru 45dak egzersizim var onu yapıcam.. :KK55:

Bol sulu ve sporlu bir gün diliyorum :KK66:

Ve ben günü limonlu su içerek başlatıyorum kızlar :))

Menün Harika. Tek söyleyeyim o form çayını içme. Bu konuyu epey konuştuk hatırlarsan içinde sinemaki var. Bagirsaklarin icin çok tehlikeli..
Sürekli tükettiğim bir şey değil zaten bazen hafta da bir bazen 15 günde bir tane içiyorum. Normalde limonlu su içiyorum dün limon bitmiş o yüzden içmeyim dedim yoksa kullanmıyorum

Günaydın canlar güzel bir gün olsun hepimiz için. Ben şimdi spor yapayım sonra kahvaltı. :kk77:
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kahvaltıdan önce spor yapmak daha faydalıymıs kilo vermek açısından tabi önce hafif bir şeyler yemek lazımmış

günaydın kızlar iyi sabahlar.. hala ayılmaya çalışıyorum, 2 günlük yazışmaları böyle afedersiniz mal mal okuyarak geçtim.. odaklanamadım sabah sabah :)

dün o kadar yoğun bir gündü ki masa başına bile oturamadım kızlar.. akşam da başım çok ağrıyordu, yemeğimi yeyip 9 gibi uyumaya başladım.

dün öğlen spor hocamla dersim vardı. onun da yorgunluğu vardı.

dün ki menüm;

sabah; 1 parça peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt içi cevizli, muzlu, biraz yulaflı
öğlen; haşlanmış bulgur ve peynirli salata, 1 kase yoğurt
ara; 1 parça peynir, 1 dilim ekmek
akşam; 1 kase tarhana çorbası, 3yk kereviz, 1 parça fırında tavuk, 2 yk yoğurt, 1 tk bal

su: 2lt
spor: 1 saat hocayla yüksek tempo kardiyo

Günaydın canlar güzel bir gün olsun hepimiz için. Ben şimdi spor yapayım sonra kahvaltı. :kk77:
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kahvaltıdan önce spor yapmak daha faydalıymıs kilo vermek açısından tabi önce hafif bir şeyler yemek lazımmış

ben de aç karına yapılan sporda yağ yakımının fazla olduğunu okumuştum. ama genelde tansiyon düşmesi oluyor diye önermiyorlar aç karına sporu.

ben de sabah kalktım 30dk spor yaptım işe geldim.

25 Aralık pazartesi

Sabah 07:00
245 kalori 10 gr yağ, 24 gr karbonhidrat,
19 gr protein

1 hs yumurta 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 12:30