- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz gevşemişsin lütfen toparlan. Cumaya ne kaldı. O bisküvilerin tanesi 100 kalori düşün yerken. Bir tanesinin yerine 10 fındık yerdin ve seni daha tok tutardı.Sabah 8 buçukta 2 galeta ve 8 çay kaşığı yulaf lapasi
Bitki cayi
10 buçukta çayin yanında tane olarak arkadaştan aldim 2 susamlı çubuk ve 1 bisküvi.
Öğle 1 de akşamdan kalan et yemeği ve 2 kaşık bulgur...
Bitki cayi
Akşam saat 5 te kalan bulguru bitirdim mecburen atmamak için yarım tabak ve salata ayran...
Saat 10 da süt ve ardından yeşil çay....
Şu yine çok az bu aralar gevşeklik yapıyorum sanırım şu içmede daha dikkatli olmam lazım. 1 buçuk lt...
Spor yok.ev temizliği vakit kalmadı.
Canım önce kalorisi dusuk seyleri ye. Yeşillikler yumurta vs. Sonra karbonhidratları ye. Kızartmalara dokunma. Sana güveniyoruz. Böyle yaparsan daha az kalori almış olursun.Günaydin kızlar hazır bebiş uyuyorken bugünkü menümü yazayım
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı
Arkadaşlarla serpme kahvaltıya gidecez fazla yemem umarım 12 ye kadar sürecegı icin öğle yemem atışirmalik alirim yanima
Ara
2 kayısı
2 ceviz
Akşam
Tarhana corba
3 kepekli galeta
Kapuska
En az 2 lt su
Spor yok
Menün Harika. Tek söyleyeyim o form çayını içme. Bu konuyu epey konuştuk hatırlarsan içinde sinemaki var. Bagirsaklarin icin çok tehlikeli..Menüm
1 bardak limonlu form çayı
Kahvaltı
1.5 peynirli yumurta az yağ ile
2 dilim çavdar ekmegi
Yeşil çay
Ara
Yarım elma
Yarım portakal
1 avuç beyaz leblebi
Öğlen
1 tane diyet dolma
4 kepekli grissini
2 Yk yoğurt
Akşam
70 gr ızgara tavuk
2 ızgara köfte
Buharda sebze (brokoli, lahana , havuç, patates yağsız ve tuzsuz) bundan sonra sebzeleri böyle tuketebilirim)
1 Yk makarna
Genel
1.5 litre su
Şimdi yaseminli yeşil çay içiyorum
Yaaaaa şunlara bakBi tanede ben yedim canim bu adamlar bizi öldürecek ya..
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ama ben dikkat ettikce arkadaşlarim zorluyor nedenseCanım önce kalorisi dusuk seyleri ye. Yeşillikler yumurta vs. Sonra karbonhidratları ye. Kızartmalara dokunma. Sana güveniyoruz. Böyle yaparsan daha az kalori almış olursun.
Yaaaa evet aynen ki sevmem çok ama yedim :))Yaaaaa şunlara bakkeryneia baklava dedim ama yılbaşında dedim.
Sürekli tükettiğim bir şey değil zaten bazen hafta da bir bazen 15 günde bir tane içiyorum. Normalde limonlu su içiyorum dün limon bitmiş o yüzden içmeyim dedim yoksa kullanmıyorumMenün Harika. Tek söyleyeyim o form çayını içme. Bu konuyu epey konuştuk hatırlarsan içinde sinemaki var. Bagirsaklarin icin çok tehlikeli..
Günaydın canlar güzel bir gün olsun hepimiz için. Ben şimdi spor yapayım sonra kahvaltı.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kahvaltıdan önce spor yapmak daha faydalıymıs kilo vermek açısından tabi önce hafif bir şeyler yemek lazımmış
Çok güzel bu cümle haklsn canımKızlar bahanelere sığınmayın hafif bir egzersiz seçip başlayın :))
asla onlara diyette oldugunu söyleme. Ya ben inanmıyorum arkadaşlarımıza az yemeyi, sağlıklı beslenmeyi desteklemek yerine... neyse...Evet öyle yapmayı düşünüyorum ama ben dikkat ettikce arkadaşlarim zorluyor nedense![]()