Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum
09.00: peynir
Domates
Salatalik
Naydanoz
Yumurta
12.00:2portakal
6findik
2ceviz
15.00:tavuk haslama
Salata
1bardak ayran
18.00:1mandalina
1bardak ayran
21.00:8yemek kasigi sebze yemegi
Salata
1kase yogurt
00.00:10adet suyah uzim
1mandalina
1bardak sut
3lt su icildi

afiyet olsun

Bulgur pilavı diyette çok faydalı mi bilemedim.benim menüm de de bulgur vardi malesef...ama içtiğin şu çok güzel arayı kapatır ins.diyetisyen bana arada kaçırdığın olursa çok şu iç demisti
Diyette bulgur baklagiller abartmamak kaydıyla olmalı yoksa bir çok vitamin eksikliği yaşıyoruz
Işte bu ideal kilom :KK70:
Kuzum profilinde niye üzgünsün
Uyumayan anneler kervanina hosgeldin canim :) acaba biz bide gece menusumu yapsak :)))
Siz uyumayan anneler kulübü kurun bence:işsiz:
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ama ben dikkat ettikce arkadaşlarim zorluyor nedenseEn Büyük KK
Hiç çaktırma canım
günaydın kızlar iyi sabahlar.. hala ayılmaya çalışıyorum, 2 günlük yazışmaları böyle afedersiniz mal mal okuyarak geçtim.. odaklanamadım sabah sabah :)

dün o kadar yoğun bir gündü ki masa başına bile oturamadım kızlar.. akşam da başım çok ağrıyordu, yemeğimi yeyip 9 gibi uyumaya başladım.

dün öğlen spor hocamla dersim vardı. onun da yorgunluğu vardı.

dün ki menüm;

sabah; 1 parça peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt içi cevizli, muzlu, biraz yulaflı
öğlen; haşlanmış bulgur ve peynirli salata, 1 kase yoğurt
ara; 1 parça peynir, 1 dilim ekmek
akşam; 1 kase tarhana çorbası, 3yk kereviz, 1 parça fırında tavuk, 2 yk yoğurt, 1 tk bal

su: 2lt
spor: 1 saat hocayla yüksek tempo kardiyo
Sporun ve menün harika canım
Veee sporumu yaptım bolca limonlu su içtim şimdide omletimi yiyorum protein protein protein!!! :)))
Süpersin afiyet olsun
Tebrikler canım zor hareketler den sonra vücut iyice alisiyor ve hafif sporlarda artık terleme olmuyor :KK66:

Ben o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyor:KK45:Ben o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyor:KK45:

bende bugün iş çooook.. yarın eşimin doğum günüsü şeysi için hazırlık yapcam. bugün önce biraz temizlik yarına da yiyecekleri bırakcam anneler babalar kardeşler fln kalabalık olcaz. şimdi sizden fikir istiyorum. pasta tabisi olacak ama yanına neler yapabilirim dört gözle sizden öneri ve tarif bekliyorum :KK200:

Yaprak sarması muhallebili kadayıf tek porsiyonluk de olabilir tek porsyonlık köstebek pasta tavuklu garnitürlü rulo börek havuç bisküvi topları saçaklı poğaça

Kızlar bende bir evi süpüriim bizim tontis kurabiye dökmüş sağa sola.. birazda banyo dolabına girişicem tıka basa dolu siz nasıl derliyorsunuz kızlar bende malzeme çok atsammı ne yapsam :)))

Bunlarda pek olmadı ama milletin canını çektireceğim salatalar kereviz salatası havuç kabak salatası köz biber köz patlıcan salatası arpa şehriye salatası tavuklu

Bence hicte antipatik gorunmuyorsun :) keske bende yapabilsem ama nerdeee
Çok saol canım ;)
antipatik mi :KK70: hiçde değil o zaman bende çok bilmişim.
bu arada spor konusunda bende öyleyimdir. hep daha fazlasını daha zorunu. ama şu salonu bırakınca yapamıyorum evde yaa hiç zorlamıyor beni. keyif almıyorum.
Olur ya sen iste önce eminim başlıyacaksındır

Duymamıştım canım baktım

Hazır sucuklar da zaten müthiş yağ oluyor tavaya koyup yağsız bir şekilde biraz pişirince tavaya birazcık sıcak su eklenince yağı daha çok çıkıyor meydana

Senin sporların yanında iki dilim baklava korksun canım

Zaten doğru dürüst bir şey yemiyorsun ya bir şey olmaz küçücük şeyden

Sporunda yapmışındır canım çiğköfteyi menün güzel

Afiyet olsun canım çok güzel

Spor harika
Baklava vücuda girdiğine pişman olmuştur ahahaha

Diyette bulgur baklagiller abartmamak kaydıyla olmalı yoksa bir çok vitamin eksikliği yaşıyoruz

Hiç çaktırma canım

Süpersin afiyet olsun

Ben o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyor:KK45:Ben o yüzden ağır sporlar yapmıyorum yürüyüş gayet iyi terletiyor:KK45:

Yürüyüş uzun olursa zaten tüm günlük sporunu karşılar, bir tek esneme hareketleri eklense tamamdır ;)

bende bugün iş çooook.. yarın eşimin doğum günüsü şeysi için hazırlık yapcam. bugün önce biraz temizlik yarına da yiyecekleri bırakcam anneler babalar kardeşler fln kalabalık olcaz. şimdi sizden fikir istiyorum. pasta tabisi olacak ama yanına neler yapabilirim dört gözle sizden öneri ve tarif bekliyorum :KK200:

bence 2 çeşit salata yap. brokoli salata, pancar salatası. mini krepler yapıp, içlerini istediğin şeylerle doldurabilirsin.. zencefilli kurabiye değişik olabilir. ya da küçük kekler yapılabilir içi puding dolgulu.. milföyden bir sürü börek yapabilirsin.

peynir tabağı hazırlayabilirsin..

aklıma bunlar geldi, yaratamadım..

Bencede :)))
Hiç çaktırma canım

Süpersin afiyet olsun

Kızlar bende bir evi süpüriim bizim tontis kurabiye dökmüş sağa sola.. birazda banyo dolabına girişicem tıka basa dolu siz nasıl derliyorsunuz kızlar bende malzeme çok atsammı ne yapsam :)))
Bende kiler var canim cogu sey orda banyo dolabinda sadece havlularin var ust katta alt kattada agsa malzemeleirm var :)) itekiler hep ust dolapta kapakli

Yüz havlusu kullanmıyorum nerdeyse 10 yıldır
Şampuan duşjel vs de bırer yedekli alıp stok yapmıyom
5 raflı bır dolap var
Bır katında banyo havlusu bornoz var
Bır katında tarak ve kurutma makıne vs var
Bır katta şampuan vs
Bır katında
Yer silme havlusu
Alt kattada kağıt havlu var
Temizlik malzemeleride lavabo altında
Yedek banya halıları vileda vs kullanmadıgım banyoda ki dolapta

Az eşya çok ben dıyorum

Borani yap ıstedıgın sebzeden
Koz bıber patlıcandan salata yap
Kuru köfte yap yenmesse dolaba atarsın sonra bır sos yapıp yanında pilav vs ıle yemeğe dönüştürürsün
Kerevız salatası yap mevsımı
Yada ketevız yemegı oda yakışır
Hamur işi ıstersen mınık muffenler yap cukulataya batırıp sonra husustan cevızı ve fıstık ıcıne bula çok şık görünüyor
Pırasa boregı yap çok hafıf
Pırasayı doğra havuç rendele yumurta ve Mısır unu az kasarla harmanla ver fırına
Eisberg sakatı ortadan kes ıçini çıkar böyle tas gıbı dısı kalsın kısır yap ve bu salata çatağına koy sık görünür
Patates haşla yesıllıkle yogur bır yumurta kır çanak seklı ver üzerıne garnıtur koy fırınla Buda şık
Yakın olsak pastanı yapardım
Bunuda kızımın arkadaşları gelecek aksama dün yaptım

Eklentiler

• 744D55F3-E588-4163-85F2-BB6B850CE862.webp
    744D55F3-E588-4163-85F2-BB6B850CE862.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 116
Borani yap ıstedıgın sebzeden
Koz bıber patlıcandan salata yap
Kuru köfte yap yenmesse dolaba atarsın sonra bır sos yapıp yanında pilav vs ıle yemeğe dönüştürürsün
Kerevız salatası yap mevsımı
Yada ketevız yemegı oda yakışır
Hamur işi ıstersen mınık muffenler yap cukulataya batırıp sonra husustan cevızı ve fıstık ıcıne bula çok şık görünüyor
Pırasa boregı yap çok hafıf
Pırasayı doğra havuç rendele yumurta ve Mısır unu az kasarla harmanla ver fırına
Eisberg sakatı ortadan kes ıçini çıkar böyle tas gıbı dısı kalsın kısır yap ve bu salata çatağına koy sık görünür
Patates haşla yesıllıkle yogur bır yumurta kır çanak seklı ver üzerıne garnıtur koy fırınla Buda şık
Yakın olsak pastanı yapardım
Bunuda kızımın arkadaşları gelecek aksama dün yaptım

kızım yine 10 numeraaa süslemişsin yaaa... off off..

Back
X