Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam yemeği sonrası gibimi olacak doğum günü

Yaprak sarması muhallebili kadayıf tek porsiyonluk de olabilir tek porsyonlık köstebek pasta tavuklu garnitürlü rulo börek havuç bisküvi topları saçaklı poğaça

evet ama bunlar fazla kalorili şeyler değil mi?? ben yaş pastayı kurtaracak tarifler istiyorum. yinede çok teşekkür ederim

Yüz havlusu kullanmıyorum nerdeyse 10 yıldır
Şampuan duşjel vs de bırer yedekli alıp stok yapmıyom
5 raflı bır dolap var
Bır katında banyo havlusu bornoz var
Bır katında tarak ve kurutma makıne vs var
Bır katta şampuan vs
Bır katında
Yer silme havlusu
Alt kattada kağıt havlu var
Temizlik malzemeleride lavabo altında
Yedek banya halıları vileda vs kullanmadıgım banyoda ki dolapta

Az eşya çok ben dıyorum
Havlu katım düzenli ama üst kozmetikkkk artık oda düzenli ama 5 çeşit saç köpüğü var :/ diğerlerini sen hayal et

Stok huyunu bırak kuzum
Makyaj malzemelerını odanda tutsan
Ay hiç sevmem yatak odasında ıvır zıvır toz tutacak şey hiç barındırmam küçük tütsü süsüm bir kaç tanede çerçeve var gardrop bile yok kıyafet odasında herşey bir tane aynalı takı dolabı konsol ve küçük ince dolabım var.. ferah ferah uyuyorumm

Bunlarda pek olmadı ama milletin canını çektireceğim salatalar kereviz salatası havuç kabak salatası köz biber köz patlıcan salatası arpa şehriye salatası tavuklu

bunlar daha güzel sağol canım ;)

bence 2 çeşit salata yap. brokoli salata, pancar salatası. mini krepler yapıp, içlerini istediğin şeylerle doldurabilirsin.. zencefilli kurabiye değişik olabilir. ya da küçük kekler yapılabilir içi puding dolgulu.. milföyden bir sürü börek yapabilirsin.

peynir tabağı hazırlayabilirsin..

aklıma bunlar geldi, yaratamadım..

vaaay süper.. krep benden sorulur tuttum bu fikri yulaftan yaparım :D

Borani yap ıstedıgın sebzeden
Koz bıber patlıcandan salata yap
Kuru köfte yap yenmesse dolaba atarsın sonra bır sos yapıp yanında pilav vs ıle yemeğe dönüştürürsün
Kerevız salatası yap mevsımı
Yada ketevız yemegı oda yakışır
Hamur işi ıstersen mınık muffenler yap cukulataya batırıp sonra husustan cevızı ve fıstık ıcıne bula çok şık görünüyor
Pırasa boregı yap çok hafıf
Pırasayı doğra havuç rendele yumurta ve Mısır unu az kasarla harmanla ver fırına
Eisberg sakatı ortadan kes ıçini çıkar böyle tas gıbı dısı kalsın kısır yap ve bu salata çatağına koy sık görünür
Patates haşla yesıllıkle yogur bır yumurta kır çanak seklı ver üzerıne garnıtur koy fırınla Buda şık
Yakın olsak pastanı yapardım
Bunuda kızımın arkadaşları gelecek aksama dün yaptım

ya sen harikasın o nasıl güzel bir pasta maşallah sana bide iş olarak yapıyormuşsun helal olsun gerçekten :KK9:
buarada tarifler için de teşekkür ederim.

Ay hiç sevmem yatak odasında ıvır zıvır toz tutacak şey hiç barındırmam küçük tütsü süsüm bir kaç tanede çerçeve var gardrop bile yok kıyafet odasında herşey bir tane aynalı takı dolabı konsol ve küçük ince dolabım var.. ferah ferah uyuyorumm
Ben banyoya koymuyom sıpalar mahvedıyor çünkü

bunlar daha güzel sağol canım :KK66:

vaaay süper.. krep benden sorulur tuttum bu fikri yulaftan yaparım :KK70:

ya sen harikasın o nasıl güzel bir pasta maşallah sana bide iş olarak yapıyormuşsun helal olsun gerçekten :KK9:
buarada tarifler için de teşekkür ederim.
Yakın olsak pastanı yapardım zevkle canım
Bıde işler bozulunca elımden gelen şeylerle harçlığımız cıkıyor
Yaprak sarması
İçli köfte
Baklava vs yapıyom anlaşmalı 2 dönerciye y
Hiç yoktan iyi oluyor
Baska tarıf istersen yazarım
Ana yemek ne düşğnüyon
Yeni yasında yeni mutluluklar olsun esıne ve sana

Yakın olsak pastanı yapardım zevkle canım
Bıde işler bozulunca elımden gelen şeylerle harçlığımız cıkıyor
Yaprak sarması
İçli köfte
Baklava vs yapıyom anlaşmalı 2 dönerciye y
Hiç yoktan iyi oluyor
Baska tarıf istersen yazarım
Ana yemek ne düşğnüyon
Yeni yasında yeni mutluluklar olsun esıne ve sana

ayy çok teşekkür ederim yaa ne kadar iyi kalplisin Allah gönlüne göre versin inş. süpersin gerçekten maşallah diyorum :)
ana yemek konusunda pek fikrim yok bide altından kalkamam gibide geliyor hepsini yapabilir miyim ki. nasıl olsa bilmiyorum yani paniğim :KK57:

Canlarim bugun menumu henuz yazmadim cunku bugun esim evde ve bi yere misafirlige gidiyoruz simdi az hasarla donmeye calisicam :) hehe yilbasinda benimki icli kofte istedi bende askim diyetteyiz bosver en iyisi sen et pisir protein olur dedim kandirdim :))) yoksa icli kofte kombe of of yanardm valla :))
Diyetteyken en sevmedigim sey tam motive oluyorum diyet modundayim misafirlige gidince illa o israrlar oluyo yemezsen kuserimler hatirim icin yee derler en iyisi hic gitmemek oda mumkun degil:KK51:

Ucli kofteyi kendine kadar alsin kiz nolcak
Adamida zayiflat ma:KK70:

Back
X