- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
Pasta süper canım. Kursa gittin miBorani yap ıstedıgın sebzeden
Koz bıber patlıcandan salata yap
Kuru köfte yap yenmesse dolaba atarsın sonra bır sos yapıp yanında pilav vs ıle yemeğe dönüştürürsün
Kerevız salatası yap mevsımı
Yada ketevız yemegı oda yakışır
Hamur işi ıstersen mınık muffenler yap cukulataya batırıp sonra husustan cevızı ve fıstık ıcıne bula çok şık görünüyor
Pırasa boregı yap çok hafıf
Pırasayı doğra havuç rendele yumurta ve Mısır unu az kasarla harmanla ver fırına
Eisberg sakatı ortadan kes ıçini çıkar böyle tas gıbı dısı kalsın kısır yap ve bu salata çatağına koy sık görünür
Patates haşla yesıllıkle yogur bır yumurta kır çanak seklı ver üzerıne garnıtur koy fırınla Buda şık
Yakın olsak pastanı yapardım
Bunuda kızımın arkadaşları gelecek aksama dün yaptım
Geçmiş olsun canım hayırlı kazançlarElım alçıdan çıktı bu noeldede epey şipariş yaptım
Cuma ct 6 sıparişim var
Şükür ıyı kazandırıyor sevılım
Kalori ne demek kalorı bombası zaten diyettekiler için değil misafir içinevet ama bunlar fazla kalorili şeyler değil mi?? ben yaş pastayı kurtaracak tarifler istiyorum. yinede çok teşekkür ederim

Bi taraf Ege zeytinyağlılar bi taraf Urfa kebaplar güzel bir kombinasyon olmuşNehırım mecburıyetten bırazda gelır azalınca gıderde azalmadı
Ama mutfagı severım ben egelı 23 yıllıkta Urfalı olunca mecbur yapıyon ki tatlım