Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spor
20 Topuğa dokunma
30 Squat
70 Yan yatarak bacak açma
32 Baş üstünde alkışlamak
32 Bisiklet Çıtırdatmak
20 Ayakta yaklaştırıcı kası gerdirme
85 sn plank
Dönmeli karın çalışması (20 dakika)
Leslie 3 mil (45 dakika)
@Bydelikiz
Pardon bebişim varımışşşş
Ve yıne kuskandımmm
Ama hevesımı kamçılıyo

Merhabalar
Takıma dahil olmak istiyorum :)
Çok heyecanlıyım inşallah sizlerle birlikte sıkıntımı gidermeyi sağlıkla kilo vermeyi umuyorum.
Yeni doğum yaptım prematüre bir bebeğim 4 yaşında birde büyüğüm var.emziriyorum inşallah daha çabuk veririm kiloları 80 kilo olmuşumdur :(

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :behmen
İsim (İsteğe Bağlı ):kübra
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :165
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :sağlık sıkıntıları ve doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?evet

Kizlar size bir sorum olucak emziren bir anne oldugum icin arastirmalarima gore her yer 3lt ic diyo suyu bende oyle yapiyorum ama bu 2-3gundur kilo ayni bir gidim eksilme yok acaba su bende odem yapiyor olabilirmi yada bu gecici bir suremidir ??
Canım şahsi fikrim yavaş kilo vermen doğrultusunda olucaktır, bol su içmen süt yapar asla kesme ;)

Kızlar göbek yağı eritiyor dediler e vitamini sürüp stres filmledim göbeğimi kaşınıyo şuan yağımı yakıyo ki :))))) yoksa alerjimi yapıyo puhahaha

Merhabalar
Takıma dahil olmak istiyorum :)
Çok heyecanlıyım inşallah sizlerle birlikte sıkıntımı gidermeyi sağlıkla kilo vermeyi umuyorum.
Yeni doğum yaptım prematüre bir bebeğim 4 yaşında birde büyüğüm var.emziriyorum inşallah daha çabuk veririm kiloları 80 kilo olmuşumdur :KK43:
Hosgeldin cnaim

@balinmaz canım o terden bendede çok oldu Doğumdan 4-5 ay sonra geçti, neden?? benim mallığım Demir ilacını bile doğru dürüst içmedim.. sendede Demir eksikliği vardır Demir eksikliği çok ter yapar .. yinede sen bir kan ver sabahtan :KK66: .. bol kırmızı et ve kırmızı meyve sebze tüketmeni tavsiye ederim :KK66:

Kızlar menümü yazmadım aaa aa a :))

Spor: yoga 20 dak. + 100 mekik + 100 bisiklet + 100 ip atlama + 100 göğüs kası egzersizi 100 sağ ve sola dönme

Kahvaltı: tulum peynirli omlet - sade kahve

Uykuu :uykucu:

Öğle: kısır + kibrit kutusu büyüklüğünde gravyer

Ara öğün: sade Türk kahvesi + after eight çikolata 1 adet

Akşam: etli sebzeli çorba + limonlu su

İki dilim baklava :KK43:

Spor:
100 adet mekik
100 bisiklet
100 ip atlama
100 sağ sola dönme

Dizim var ufak tefek cinayetler :) hihi