Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sağlıklı bir menü olmamış canım birazcık daha dikkat et ben yemeğimi işe Evden getiriyorum üç çocuğum var işim var bu aralar onları ayrı kendimi birazda farklı hazırlıyorum yemekleri
ahh ahhh bilmem mi üşengeçlik işte hazırlamaya üşeniyorum olanlarla azar azar yiyip öğün geçiştitiyorum işre. üzerimden şu üşengeçlik gitse çok güzel olacak

O zaman Harika. Bilinçli bir tüketim olmuş.
Bugün ne yapıyoruz? Benim menü planım asagi yukarı dunkunun aynısı.
Not: kabızlık çekebilirsin. Persembe günü tavsiye etmesinde 1 tane form caynin gece içebilirsin.

Sabah lor yumurta

Öğle: ton balığı

Akşam: tavuk

günaydın kızlaaarrr
dünki menüm

sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz

öğlen: yemeğe çıkmadım iş yerinde tuzlu kurabiye getirdiler ada çayıyla onu yedim

ara öğün: sade kahve ve 10 tane fındık

akşam: yulaflı makarna ( ilk defa yiyorum asla normal makarna gibi değil bi tabakla tıka basa doyuruyo ) yanına bol yeşillikli salata 2 bardak siyah çay

sade kahve 30 dk sonra ufaktan spor kol bacak hareketleri 10 mekik
Yulaflı makarna nasıl bir sos ile ii gider acaba o_O

Bekliyorum.. peşinden geleceğim..

Ben de aynı öyle düşünüyorum.. detoksu yanlış anlıyoruz biz.. gerçi piyasa da dolaşan detokslar da gerçek detokslar değil

Ben korkudan tartılmıyorum bile.. o derece yani..

Sen yapma dostum.. çok normal değil tansiyon düşmesi.. baya az gelmiş olabilir ya da içindeki birşey sana uymamış olabilir

Allah kolaylık versin.. yorgunluktan yediklerin etkilenebilir.. dikkatli ol derim..

Akşam mümkün olduğunca meyve yemeyin diyorlar.. aklımda kalmış..

Gerçekten noldu acaba? Ben uzun süre yoktum, kaçırdım galiba

Ben de dondurulmuş ıspanak kullanıyorum.. yağsız direkt tavaya atıp çeviriyorum, ağzını kapaklayınca sulanıyor, öyle hafif kavuruyorum.. ama vaktim yoksa, blendera çiğ donuk atıp, içine biraz yoğurt ve su koyup çırpıp içiyorum
Hmmm içmekte güzel fikir ben omletini çok seviyorum bir miktar soğan, mantar ve dereotu ile.. yarın yapıcam sanırım :)

Ben yarına geçen haftanın kilosuna iniyim kafi :) bu haftaki hedefim bu.. ne güzel erişilebilir hedefler koyuyorum kendime dimi :)))

Bugunkü menüm

Sabah limonlu su
Kahvalti
2 haslanmiş yumurta
3 zeytin
Minik bi kasar
1 dilim kepek ekmek
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 kupa çay

Ara
Türk kahvesi
2 kayısı

Öğlen
6 yemek kasik nohut yemeği susuz
Bol salata

Ara
2 ceviz
1 elma

Aksam
Yogurt corbasi
3 kepekli galeta

En az 2 lt su
Karin egzersizine basladim onun hareketlerini yapacam spor olarak

Sabah lor yumurta

Öğle: ton balığı

Akşam: tavuk
harika..
bende
sabah; yumurta,lor,maydonoz
öğlen; hş but yeşil salata
ara: 2 ceviz, lor
akşama: haş tavuk, roka

yarın nasıl yapalım, oğlen yine protein alıp akşama sadece tavuk suyuna sebze çorbası mı yapalım (unsuz)
veya akşama kıymalı omlet mi yapsak??

harika..
bende

yarın nasıl yapalım, oğlen yine protein alıp akşama sadece tavuk suyuna sebze çorbası mı yapalım (unsuz)

Yarın ben omlet yapıcam ıspanaklı mantarlı çok az soğan, dereotu ile

Öğle tavuk göğüsü ızgara salata ile

Akşam tavuk suyu çorba but ile, biraz salça, nane pulbiber, üzerine limon sıkılarak içilebilir.. unsuz yağ ilavesiz kendi yağı kafi zaten..

ara öğünde yoğurt veya lor badem ile

günaydın kızlaaarrr
dünki menüm

sabah: ceviz suyu ve bir bütün ceviz

öğlen: yemeğe çıkmadım iş yerinde tuzlu kurabiye getirdiler ada çayıyla onu yedim

ara öğün: sade kahve ve 10 tane fındık

akşam: yulaflı makarna ( ilk defa yiyorum asla normal makarna gibi değil bi tabakla tıka basa doyuruyo ) yanına bol yeşillikli salata 2 bardak siyah çay

sade kahve 30 dk sonra ufaktan spor kol bacak hareketleri 10 mekik

Bende sağlıklı bulamadım ama bence düzeltebilirsin tatlım.

Gunaydin kızlar

Günaydın canım :)

ahh ahhh bilmem mi üşengeçlik işte hazırlamaya üşeniyorum olanlarla azar azar yiyip öğün geçiştitiyorum işre. üzerimden şu üşengeçlik gitse çok güzel olacak

Canım bir kan değerlerini mi ölçtürsen? Bazı şeylerin eksikliği yorgunluğa, halsizliğe falan neden olabiliyor. B12,demir ölçümü yaptır istersen canım.

Vallaha bende hiç yulaflı makarna yemedim ama peynirli-maydonozlu bir sos yapılabilir.

kuzum amacımız zayıflamak değil...amacımız sağlıklı bir şekilde vücudun dengesini bozmadan zayıflamak

harika..
bende

harika..
bende

ne güzel besleniyorsunuz ya valla hayranım size maşallah :)
darısı bana inşallah :)

Yulaflı makarna yerine balerinanin tam buğday makarnasının karbonhidratı daha dusuk. Bu nedenle kan şekerini daha yavaş yükseltir. Ayrıca diğer makarna soslarıyla iyi gider. En iyi makarna sosu yağsız kıymalı sostur.
Ayrıca paraya kıyarsanız proteinli makarna var tavsiye ederim 10 tl bir paket :D

ne güzel besleniyorsunuz ya valla hayranım size maşallah :)
darısı bana inşallah :)
Bak bu da sağlıklı degil örnek olmasın. Sadece yılbaşı kilolarını vermek icin .
Sağlıklı olan peynir yeşillik 1 dilim ekmek yumurta ile bir kahvaltı salatalı proteinli ogken yemegi ve
sebze yemeği yanında yogurt 1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorbalı akşam yemeği
1 meyve 1 porsiyon kuruyemiş ile ara ogun.

sosisli sos yaptım güzel oldu ya :KK70:
Aman allahım sosis dedi???
İşlenmiş et yemeyin lütfen. Kasaptan dil alın onu 45 dk düdüklüde haşlayın, sonra dilim dilim kesip buzlukta saklayin. Caniniz salam sosis çektiğinde veya sabah kahvaltısında çıkarıp üzerine sıcak su dokun, 10 dk çözülür. Kekik ve tuz. Haşlama suyunada çorba yapın misssss.

Back
X