- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Canim super birsey, ama beline cok dikkat etmelisin cok zorlamadan yapmayi deneBuyur canım hoş geldin
Tebriklerrrrr
Evde bi yerlerde twister vardı gün yüzüne çıkartma zamanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim super birsey, ama beline cok dikkat etmelisin cok zorlamadan yapmayi deneBuyur canım hoş geldin
Tebriklerrrrr
Evde bi yerlerde twister vardı gün yüzüne çıkartma zamanı
30 squat yaptım ofistesu orucum bitsin yapicam :))
Malesef canım hazır olanlardan.canım müsli dediğin marketlerdeki hazır paket müsli mi
müsli'ye karşıyız tatlımkeryneia vazgeçirmeye çalışıyorum sende çıkma ortaya.
şeker ilavesi var onlarda paketin arkasını okudunuz mu?
Yulaf ezmesi temiz besin. 3 yk kaşığı (silme 25 gr) 1 dilim ekmek.Malesef canım hazır olanlardan.
zaman ben bu paketi 1 Yk şeklinde bitireyim hafta 1 ya da 2 tüketmek şartıyla sonra almam bir de yulaf ezmesinde çok sorun olur mu? Genelde onu un haline getirip krep tarzı şeylerde kullanıyorum.
işte sürekli yapmamız gerek bu. bir de içindekilere bak neler yazıyor?Paketlerin arkasına da baktım muslinin 100 gr inda 18.6 şeker var.yulaf ezmesinin 100 gr inda 1.6 şeker var
süpersin canımGünaydın kızlar
Sabah sporu dışarıdaki fırtınaya rağmen gıdılip yapıldı
Olurmu canim.. sorucaksin tabi.. bel bolgesindeki yaglari kasa cevirmeden ( kas = agirlik ) eritiyormumkunse 1000 - 2000 kere yaparsan cabuk verim alirsin
![]()
30 squat yaptım ofiste
yağ çöz içiyorum yağlarım erimişmidir.
3 squat yaptım yoksa yağlarım kasa dönüşüp şişer miyim
spor salonu geyikleri bunlar.. biraz gül istedim.![]()
10-15 dak arasi.. yapicagin hiza gore degisir :)süpersin canım
2000 çok değil mi canım ne kadar sürer...
parkta 300 kere yaptım 9 dakika filan sürdü
aaa iyiymiş sen hızlıyapıyorsun10-15 dak arasi.. yapicagin hiza gore degisir :)
Merhaba Kizlar, ben de araniza yeni katildim. Kisaca kendimden bahsedeyim boyum 1.69, 28 yasindayim. 24-25 yasina kadar maksimum 59 kilo oldum. Ne olduysa oldu 25 den sonra oldu, hizla kilo almaya basladim. Ara ara alip alip veriyordum. 7-8 ay once yeni bir ise basladim ve zamansizliktan surekli sandvic, abur cubur yiyordum. Gece gec saatlere kadar calisinca da yatmadan hemen once agzima bir seyler tepistirip uyuyordum tabii butun bunlar bana 73.7 kg olarak dondu. Gozlerime inanamadim, hayatimda oldugum maksimum kilodayim. Sali gununden itibaren duzenli ve saglikli beslenmek icin diyete basladim. Ilk birkac kilomu military diet diye gecen 3 gunluk bir diyetle atmayi planliyorum.
Hemen size dun yediklerimi yazayim:
Sabah
uyanir uyanmaz yarim litre suya yarim limon sikip ictim, yarim saat sonra:
1 kupa sekersiz sutsuz filtre kahve
ceyrek avokado
1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
1 kb beyaz peynir
1 tane yesil biber ve bolca limon siktm.
Oglen
1 kucuk kutu light ton baligi (suda, 80gr)
1 dilim tam tahilli tost ekmegi
ceyrek avokado, bol limonlu
Aksam
tuzlu suda haslanmis uzun yesil fasulye: 1-2 avuc
1 kase yogurt, pul biberli
1 bardak light cola
Ara ogunler
1 tane orta boy domates
1 tane muz
1 tane yagsiz kraker
2 tane sade soda.
Simdilik dunku listem boyleydi. Sabah tartildigimda 72.2 kg ciktim. Hedefim once 60 lari gormek :)
Birkac gun bu diyetle devam edip daha sonra daha cok salata ve sebze yemegi iceren bir diyetle devam edecegim.
Aksama yine bugunku menumu yazarim![]()
zor degil ya cok basit film izlerken filan kolaylikla yapilabilir.. :)aaa iyiymiş sen hızlıyapıyorsun
hoş geldin canım
Merhaba Kizlar, ben de araniza yeni katildim. Kisaca kendimden bahsedeyim boyum 1.69, 28 yasindayim. 24-25 yasina kadar maksimum 59 kilo oldum. Ne olduysa oldu 25 den sonra oldu, hizla kilo almaya basladim. Ara ara alip alip veriyordum. 7-8 ay once yeni bir ise basladim ve zamansizliktan surekli sandvic, abur cubur yiyordum. Gece gec saatlere kadar calisinca da yatmadan hemen once agzima bir seyler tepistirip uyuyordum tabii butun bunlar bana 73.7 kg olarak dondu. Gozlerime inanamadim, hayatimda oldugum maksimum kilodayim. Sali gununden itibaren duzenli ve saglikli beslenmek icin diyete basladim. Ilk birkac kilomu military diet diye gecen 3 gunluk bir diyetle atmayi planliyorum.
Hemen size dun yediklerimi yazayim:
Sabah
uyanir uyanmaz yarim litre suya yarim limon sikip ictim, yarim saat sonra:
1 kupa sekersiz sutsuz filtre kahve
ceyrek avokado
1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
1 kb beyaz peynir
1 tane yesil biber ve bolca limon siktm.
Oglen
1 kucuk kutu light ton baligi (suda, 80gr)
1 dilim tam tahilli tost ekmegi
ceyrek avokado, bol limonlu
Aksam
tuzlu suda haslanmis uzun yesil fasulye: 1-2 avuc
1 kase yogurt, pul biberli
1 bardak light cola
Ara ogunler
1 tane orta boy domates
1 tane muz
1 tane yagsiz kraker
2 tane sade soda.
Simdilik dunku listem boyleydi. Sabah tartildigimda 72.2 kg ciktim. Hedefim once 60 lari gormek :)
Birkac gun bu diyetle devam edip daha sonra daha cok salata ve sebze yemegi iceren bir diyetle devam edecegim.
Aksama yine bugunku menumu yazarim![]()
hoşgeldin cnm colayı sık tüketiyor musun
Öncelikle hoş geldin canım bildiğim kadarıyla light kola normal koladan daha zararlı ben de normal de çok severim kolayı ama en son ne zaman tattim hatırlamıyorum bile. Sodaya Yarım limon sıkıp tuketebilirsinMaalesef evet, her ne kadar light cola icsem de cok fazla iciyorum. Azaltmak icin sodayla gecis yapayim diyorum...
Öncelikle hoş geldin canım bildiğim kadarıyla light kola normal koladan daha zararlı ben de normal de çok severim kolayı ama en son ne zaman tattim hatırlamıyorum bile. Sodaya Yarım limon sıkıp tuketebilirsin
Tatlandirici içeren maddeler (besin diyemiyorum Bunlar besin degil) alışkanlık yapıp daha çok içmene neden oluyor. Umarım En kısa zamanda tatlandırıcı, glikoz şuruplu, Palm yağlı maddeleri bırakırsın. Diyet degil yaşam biçim haline gelmedikçe kilo alıp vermek kaçınılmazdır..Maalesef evet, her ne kadar light cola icsem de cok fazla iciyorum. Azaltmak icin sodayla gecis yapayim diyorum...