Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar yeni yıla kimler benim gibi artıyla girdi :) ben eşimin doğum gününde +700 gr almıştım ama yeni yıla -200 ile girdim şuan kilo 57,4 son zayıf halim 56.9 olmuştu yarım kilo fazlam var yinede iyi kurtardığımı düşünüyorum. yeniyılda arkadaşlara gittik halleyden tatlı vardı düşünün herkes tabak tabak yerken ben sadece 2 kaşık yedim :rapci: buraya giremedim ama elimden geldiğince diyete sadık kalmaya çalıştım. menü paylaşımına dünü yazarak kaldığım yerden devam edeyim

dünkü menü
1 bardak ılık suya elma sirkesi

sabah
2.5 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 minnak salatalık
salçadan sos
2 bardak yeşil çay

ara
1 büyük bardak gano çay
avuç içi kadar ceviz

akşam
popeyes burger
ayran

ara
2 çb çay
avuç içi kadar fındık
1 kupa gano kahve
1 büyük bardak gano çay

2.5 lt su
2 saat avm de gezdim sporum bu oldu :)
Ben girmisstim ama iki gunde toparladimm :)

Merhaba Kizlar, ben de araniza yeni katildim. Kisaca kendimden bahsedeyim boyum 1.69, 28 yasindayim. 24-25 yasina kadar maksimum 59 kilo oldum. Ne olduysa oldu 25 den sonra oldu, hizla kilo almaya basladim. Ara ara alip alip veriyordum. 7-8 ay once yeni bir ise basladim ve zamansizliktan surekli sandvic, abur cubur yiyordum. Gece gec saatlere kadar calisinca da yatmadan hemen once agzima bir seyler tepistirip uyuyordum tabii butun bunlar bana 73.7 kg olarak dondu. Gozlerime inanamadim, hayatimda oldugum maksimum kilodayim :kızgın: . Sali gununden itibaren duzenli ve saglikli beslenmek icin diyete basladim. Ilk birkac kilomu military diet diye gecen 3 gunluk bir diyetle atmayi planliyorum.

Hemen size dun yediklerimi yazayim:

Sabah

uyanir uyanmaz yarim litre suya yarim limon sikip ictim, yarim saat sonra:
1 kupa sekersiz sutsuz filtre kahve
ceyrek avokado
1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
1 kb beyaz peynir
1 tane yesil biber ve bolca limon siktm.

Oglen

1 kucuk kutu light ton baligi (suda, 80gr)
1 dilim tam tahilli tost ekmegi
ceyrek avokado, bol limonlu

Aksam

tuzlu suda haslanmis uzun yesil fasulye: 1-2 avuc
1 kase yogurt, pul biberli
1 bardak light cola

Ara ogunler

1 tane orta boy domates
1 tane muz
1 tane yagsiz kraker
2 tane sade soda.

Simdilik dunku listem boyleydi. Sabah tartildigimda 72.2 kg ciktim. Hedefim once 60 lari gormek :)

Birkac gun bu diyetle devam edip daha sonra daha cok salata ve sebze yemegi iceren bir diyetle devam edecegim.

Aksama yine bugunku menumu yazarim:dondurma::dondurma:
Hosgeldin canim

valla gicik olmaya basladim :KK43: yilbasinda yiyince gobus bayagi sisti bildigin.. hic hos degil bunca emek bir gun cok yersem gidicekmi bumudur abi :KK70:
Çok sinir bozucu bir şey değil mi haftalarca dikkat ediyorsun milim milim kilo veriyorsun ama bir gün dikkat etmezsen misliyle alıyorsun
Haksızlık bu :KK1::KK14::sinirli:

Hanimlar toplantiya girdim tum yazilanlari kacirdim. Anca simdi bakabildim. Yeni gelen arkadas hosgeldin. Toplantida 1 fincan filtre kahve bir bardak çay içtim. 1 avuç Leblebi yedim.

Eve simdi geldim. Aksam yemegimi yedikten sonra bugunki menumu yazarim. Aksam yemeginin yaninda tursu yiyebiliyor muyuz?

Hanimlar toplantiya girdim tum yazilanlari kacirdim. Anca simdi bakabildim. Yeni gelen arkadas hosgeldin. Toplantida 1 fincan filtre kahve bir bardak çay içtim. 1 avuç Leblebi yedim.

Eve simdi geldim. Aksam yemegimi yedikten sonra bugunki menumu yazarim. Aksam yemeginin yaninda tursu yiyebiliyor muyuz?
Turşu ödem yapar yeneceksede Perşembe günü yenmemelı tartıya artı gelır

Selam kizlar bugun basim cok agridi halada agriyo o yuzden giremedim gecmisi okuyamadim gozlerim bile agriyo bugunluk beni affedin.
Pek bisey de yiyemedim menumu yazsam mi ki...

Hosgeldin canim
Tursu oglen neysede aksam hic bulasma canim

Kayıp üyeler
Kaçak güzeller nerde acaba
Kurallara uymayan lıstede olsada dıskalıfıye bılıyormusunuz
Valla ben demıyom
Edıtor kurallar diyor

Back
X