- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protein diyetleri ile guzel kilolar veriliyo ama sonrasinda ki beslenme sekli onemli kabizlitda cabasiEvet yarar cunku bnede zamaninda dukan yapmistim protein agirliklifir kendisi 12kg vermistim tedavi hamilelik derken fazlasini aldim ama vermistim yani
Azminden dolayi tebriklerKızlar şimdi kahvaltı hazırladım 2 tane de üstü bitter çikolata kaplı bisküvi koydum. Birinden ufacik bir isirikta aldim Sonra @Bengi__ nin dediği gibi paketin arkasına baktım o iki tane bisküvi 112 kalori ve 5.0 oranında şeker var. Ben de onları attım ve kendime tarçınlı süt yaptım kendimi seviyorum
yarın tartı günü harika rakamlarla geliyorum sabaha kadar kilo almazsam tabi :)
Harika bi rakam. Puskullu pasta mi.kiskaniliyosun valla ne diyim yakiyo vucudun masallah.bi de dün arkadaşım geldi bir dilim püskülü pasta yedim 2 bardak çayla ama onun arkasından müzik eşliğinde yarım saat kadar spor yaptırdım![]()
![]()
Canım sagolasınKolay gelsin kızlar.Eksiniz bol olsun![]()
Sizede kolay gelsin tatlimKolay gelsin kızlar.Eksiniz bol olsun![]()
Canım sagolasın
Hepımızın yüzü gülsün
Sizede kolay gelsin tatlim
Aminn hepimizin bol olsun![]()
Ne güzel işe gidememe lüksün varCüzdanım arabada kalmış..tabi eşim işe gitti araba ile.. ne kadar da kötü..
herşeyim ordaydı para, kentkart napalım işe gidemicem bugün bol bol spor yaparım artık :)) yoga, incelme ölçütü (squat) twister 2000 kere kim bilir belki 58leri görmem yakındır haa
![]()
Evet ara ara olabilir ama sürekli benim yapacağım bir diyet değilBundan sonra bayram seyran sonrası üç gün protein diyeti yapıcam :)
Yok ondan değil ondan önceki gün başlamıştı zaten üç gün sürüyor yapacak bir şey yokişe yarar ama uzun süre yapmamak lazım. ve geri alması kolaydır.
bu çok genel geçer bir yöntem değil mesela 1 yumruk kadar pasta yediğimi düşünveya 1 yumruk kadar yağsız marul yesen de çok az gelir. bu porsiyon kontrolu için bir görsel vardı bulabilirsem koyayım.
canım migrenin sebebi ayran detoksu olabilir. sonuçta çok az kalori alıyorsun ve seni tutmuyor.
açlık ve yetersiz besin migrenini tetiklemiş olabilir.
Of mantarı çok severimMenüm
Kahvaltı: bir miktar soğan, bir adet büyük mantar, bir tutam ıspanak, karabiber, pulbiber, tuz üzerine çırpılmış bir adet yumurta (benim enfes omlet tarifim) yanına bir adet ince dilim gravyer, 4 adet zeytin
Türk kahvesi sade + 2 adet şan fıstıklı bitter çikolata (@Bengi__ yeme dersen yemem)
Öğle: bir adet haşlanmış tavuk budu, 3 adet mantar ızgara bir adet küçük boy salatalık (sıfır tuz)
Ara: 6 adet çiğ fındık + yoğurt
Akşam: Dün yaptığım tavuk çorbası bol tavuk parçacıklı, közlenmiş kırmızı biber salatası yoğurt ile..
Spor: Allah ne verdiyse :)))
2000 kere twister
8dak incelme ölçütü (squat)
25 dak yoga
2,5 litre su
Yatmadan önce limonlu su
Çok sağ ol canımÇok geçmiş olsun![]()
İyi çıkar inşallah kuzumBen de sonucu merak ediyorum zira 66 çıkarsam yine kendimi furacağım
Günaydın canım inşallahGünaydın canlar hepimiz için kacamaksiz ve yarın tartı da bol eksiler göreceğimiz bir gün olsun![]()
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Sanada kuzumNe güzel işe gidememe lüksün var
Evet ara ara olabilir ama sürekli benim yapacağım bir diyet değil
Yok ondan değil ondan önceki gün başlamıştı zaten üç gün sürüyor yapacak bir şey yok
Of mantarı çok severim
Çok sağ ol canım
İyi çıkar inşallah kuzum
Günaydın canım inşallah
Günaydın kaptanım
Harika bi rakam. Puskullu pasta mi.kiskaniliyosun valla ne diyim yakiyo vucudun masallah.
Kac yasindasin canim merak ettim cok rahat kilo veriyosun.
Kızlar şişlik felan demeyın
Listeye artıyla gelmeyın
Kızlar ip atlarken gobegım sallanıyor rahatsız oluyorum
Bırde bol eşofman vs gıyıyorum
Acaba korse mı gıysem
Tersen zıyade sallanması rahatsızlık verıyorben aliexpresten bi korse aldım fıtnıs korsesi diye geçiyo şu sürekli reklamları yapılan çıtçıtlı geçirmeli korse bazen spor yaparken takıyorum acayip terletiyo etkisi olur diye düşünüyorum tak bence korse
Tersen zıyade sallanması rahatsızlık verıyor
Kücukken yasadığim bir olayin etkisi ile yiyemiyorum en son 3 yasinda yemisim hamilelikte esim cok zorladı ama 1 kofte yoyebilmek icin nerdeyse yarim ekmek yiyordum tadi gitsin diye yani beceremedim yemeyi psikolojik yani cocukluguma inmek lazimcanım et yemem sebebin fiziksel mi ruhsal mı?
yani bende şeker yemiyorum ama bu sevmediğim için değiş yememeyi tercih ettiğim için yani ruhsal..
İp atlarken takıyım barıo zaman çare korse yada şu sıkı atletler var ya onlardan giy bol bişey giyme
Helal olsunKızlar şimdi kahvaltı hazırladım 2 tane de üstü bitter çikolata kaplı bisküvi koydum. Birinden ufacik bir isirikta aldim Sonra @Bengi__ nin dediği gibi paketin arkasına baktım o iki tane bisküvi 112 kalori ve 5.0 oranında şeker var. Ben de onları attım ve kendime tarçınlı süt yaptım kendimi seviyorum
İp atlarken takıyım barı
Sağol canım ya
Bırde sporda gobegım buz gıbı oluyor nıye sence