Coook iyi tebrikler cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bildirimi
Geçen cuma 91.400
Bugün 91.00
Fark 400
Dün niye ozm 90.400 çıktım hiç bişey anlamadım morelim çok bozuldu
LAydLiNe
Siskinligin olmistur cnm
Tebrik ederim canım. Bu hafta seni bekleteceğim liste için. İnşallah haftaya daha güzel gider.
Aslında ben bu rakamı taaa pazartesi de gördüm tartıda da spor ekleyebilseydim daha iyi gidecekti. Haftaya inşallah.Tebriklerrrrr çok iyi yaaa
Ödem vardır biraz daha bekleseydin tartılmak için. Bişeyler yemediysen bekle biraz daha. Bende çok farkediyor çünküKilo bildirimi
Geçen cuma 91.400
Bugün 91.00
Fark 400
Dün niye ozm 90.400 çıktım hiç bişey anlamadım morelim çok bozuldu
LAydLiNe
Canım çok sevindim iyi hadiCnm cook iyi hiç birşeyi kalmadi allaha şükür
Tebrik ederim canım. Bu hafta seni bekleteceğim liste için. İnşallah haftaya daha güzel gider.
Aslında ben bu rakamı taaa pazartesi de gördüm tartıda da spor ekleyebilseydim daha iyi gidecekti. Haftaya inşallah.
Ödem vardır biraz daha bekleseydin tartılmak için. Bişeyler yemediysen bekle biraz daha. Bende çok farkediyor çünkü
Canım çok sevindim iyi hadi
mrskulkedisi tatlım senin bildirimi ben mi göremedim yoksa yapmadın mı?
@Kriziantemcicegi seni de göremedim canım.
Ben yeni girebildim canım
Dün iftardan önce
75.2
Sabah
75.5
Çıkrım hangisi baz alınıyor
Geçen hafta
76.3
Cnm tebrikler önemli olan kilo vermişsin
Tebrikler kaptanımKızlar maşallah 41 kereherkes çok güzel kilolar vermiş. Ben de yapayım bildirimimi
Geçen hafta : 65.4
Bu hafta: 63.5
Fark: 1.9
Kilo bildirimleri tamamlansın yine gelirim.![]()
canim yapmadim. niyetliyim zaman gecsin bi daha tartilim diye bekledim. islerim cikinca da giremedim. tartimin da pili bitiyo galiba lo felan yaziyo arada. ard arda 3 kez tartildim 3unde de farkli sonuc verdi anlamadim.mrskulkedisi tatlım senin bildirimi ben mi göremedim yoksa yapmadın mı?
@Kriziantemcicegi seni de göremedim canım.
Teşekkürler canım. Sende haftaya inş 8li rakamlara inersin
canim yapmadim. niyetliyim zaman gecsin bi daha tartilim diye bekledim. islerim cikinca da giremedim. tartimin da pili bitiyo galiba lo felan yaziyo arada. ard arda 3 kez tartildim 3unde de farkli sonuc verdi anlamadim.
dun iftardan once tartilmayi unuttum canim ben sahurdan once tartildim. bir de regl olucam karnim cok fena.
gecen cuma : 72.3
bu cuma: 73.6
fark +1300
İnşallah haftaya daha iyi olur.Gireyim artık şu listeyeTebrik ederim canım. Bu hafta seni bekleteceğim liste için. İnşallah haftaya daha güzel gider.![]()