Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar sonunda regl oldum karnim cok kotu. hep de ozel gunleri bulur bu kadar mi olur. ne zaman dogumgunu dugun olsa ya da kadir gecesi kandil olsa gec gelir erken gelir o gunu bulur. nisanim da da regldim ayakta duramiyodum. dugunumde de ilk gunu denk geliyodu. simdi hem kiloma yansidi bu gunu buldu hem de orucumu yedi. cok sinirlendi. :KK12::işsiz:

kizlar sonunda regl oldum karnim cok kotu. hep de ozel gunleri bulur bu kadar mi olur. ne zaman dogumgunu dugun olsa ya da kadir gecesi kandil olsa gec gelir erken gelir o gunu bulur. nisanim da da regldim ayakta duramiyodum. dugunumde de ilk gunu denk geliyodu. simdi hem kiloma yansidi bu gunu buldu hem de orucumu yedi. cok sinirlendi. :KK12::işsiz:

Hep öyle oluyor cnm ztn :)

11 kilo gitti çok şükür toplamda:KK47:
Çok iyi vermişsin canım tebrikler gerçekten.

Gunaydin kizlar
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.1
Fark -1 kg
Cok şükür sonunda 6 li rakamlara kavuştum :-) :-) :-)
Nasıl büyük mutluluk oluyor demi o bir rakam bile. Ayy bende 6'lı rakamlara inmek istiyorum artık.

Kızlar maşallah 41 kere :nazar: herkes çok güzel kilolar vermiş. Ben de yapayım bildirimimi :KK36:

Geçen hafta : 65.4

Bu hafta: 63.5

Fark: 1.9 :KK71::nazar:

Kilo bildirimleri tamamlansın yine gelirim.
Oooo çok iyi kilo vermişsin tebrikler. Bu haftanın rekoru sanırım bu kilo.

Ondan öyle kilon değişik çıktı demek ki canım. Olsun haftaya daha da inmiş olursun merak etme.

canim yapmadim. niyetliyim zaman gecsin bi daha tartilim diye bekledim. islerim cikinca da giremedim. tartimin da pili bitiyo galiba lo felan yaziyo arada. ard arda 3 kez tartildim 3unde de farkli sonuc verdi anlamadim.
dun iftardan once tartilmayi unuttum canim ben sahurdan once tartildim. bir de regl olucam karnim cok fena.
gecen cuma : 72.3
bu cuma: 73.6
fark +1300
tartıda sorun olabilir canım pili bitmeye yakın böyle oluyor farklı rakamlar veriyor ...

Valla anlamadım cnm sana yazmıştım demi 90.400ciktim diye bugün bi tartıldım 91 şok oldum niye böyle oldu diye ins ödemdir haftaya gitmiş olur
rakamı bilmiyordum ama 8li rakamlara çoook az kaldı demiştin canım .... olsun haftaya direkt 8li rakamları görecen bence ;))

kızmın odasını temizledim kaldım pc başına kalkmam lazım akşam eşim yemeğe yok kızımla ben kızıma makarna yaptım o sever ben yemem makarna ne yesem diye düşünüyorum canım tost istiyor biraz yapsam gidip ona uygun ekmek almam lazım

kızmın odasını temizledim kaldım pc başına kalkmam lazım akşam eşim yemeğe yok kızımla ben kızıma makarna yaptım o sever ben yemem makarna ne yesem diye düşünüyorum canım tost istiyor biraz yapsam gidip ona uygun ekmek almam lazım

Offf yemek derdi beni benden alıyor hergün ne pişiriyim diye düşünmekten biktim
Benimkilerin yediklerini ben yiyemiyorum kendime ayrı yapıyorum benimkilere ayrı

Back
X