Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer
Geçmiş olsun canım
3 çocuk büyüttüm
Hiçbirini çok kısıtlamadım
Hava şartları ne Olursa olsun mevsimine uygun giydirip dışarı çıktık toprakta oynadık suyla oynadık çok şükür Çok hasta olmadılar
Offf tmm bide böyle deniyelim
Sigara içiyordum şuanda yollyimmi foto:KK70:
Koyu yeşilaycıyım can kız:sinirli:
Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.
Rabbim şifa versin canım babacığına
Neyi vardı

Merhaba, ben de takımınıza üye olmak istiyorum. ☺️
Boyum 1.62 ve kilom maksimum 60 olmuştur ta ki 4 ay öncesine kadar. 4 ay önce kilo almaya başladım sebebi ise kahvaltıdan başlayıp öğlene kadar yediğim pastane poğaçaları, börekleri vs. Şu an kilom 68. Hedefim 50 kg olmak

Hoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım

Geçmiş olsun canım
3 çocuk büyüttüm
Hiçbirini çok kısıtlamadım
Hava şartları ne Olursa olsun mevsimine uygun giydirip dışarı çıktık toprakta oynadık suyla oynadık çok şükür Çok hasta olmadılar

Koyu yeşilaycıyım can kız:sinirli:

Rabbim şifa versin canım babacığına
Neyi vardı

O nedemek anlamadım canik :)

Canım sütü azaltıyor maalesef.. Limon tarçın suyu yapcam oda güzel atıyor
ben yiyorum maydonoz sütüme bir etkisi olmuyor tabi ki kararında yemek lazım
Menü saatlerin çok saçma kahvaltı yapmazsan olmaz bu iş Cankız. Senin üç öğün beslenmen lazım. Madem üç öğün sana çok gibi geliyor porsiyonlarını küçült ama üç öğün ye. Spor ve su güzel

Su çok az olmuş. Ekmeklerin çok fazla olmuş. Emziriyorsun ama bu avantajı karbonhidrattan yana kullanma. Pilav bulgursa sorun yok ama pirinçse yememen lazım canım.

Kahvaltı yapmayıp akşamda doyurucu şeyler yemezsen eğer yeme krizi bağıra bağıra gelir. Menün hiç olmamış daha doğrusu menü olmamış sadece öğün olmuş. Böyle olmasın lütfen çok sağlıksız. Umarım kek yememişsindir.

Makarna haricinde menün güzel. Lütfen dikkat et artık. :KK39:

Su çok az olmuş canım. Sütlaç olmamış ama oruç tutanlara kıyamam ben. Hedefine az kaldı. Yaptığın en küçük kaçamak senin sonuca yavaş ulaşmanı sağlar. Biraz daha sabır biraz daha gayret.

Patatesler haricinde güzel bir menü. Saatler güzel. Bir de sporla taçladırdıysan harika bir gün olmuştur.

Ben bu menüyü hiç görmemiş olayım. Hastasın diye bir şey demiyorum ama hastayken aslında daha sağlıklı beslenmen lazım.

:nazar::nazar::nazar: Spor lazım :KK3:

Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen. :KK39:

Bal kaymak haricinde güzel bir menü. Onun yerine haşlama yumurta yiyebilirdin. Emziriyorsunuz diye çok karışmakta istemiyorum ama gözümüze ufak tefek görünen şeyler kilo alıp vermemizi çok etkiliyor. Belki kalori saymaya kalksan çok bir şey çıkmayacak ortaya ama bal kaymak yemezsen de eksilen bişey olmayacak. Böyle durumlarda şöyle düşünün lütfen kilo verip ideal kiloma indiğimde bunlardan yiyebileceğim. O zaman ne yediğiniz çok önemli olmuyor gün içinde dengelenince. Geçmiş olsun canım bu arada :KK36:
tesekkür ederim kaptanım. Haklısın kalori konusunda daha dikkatli olmaya çalışırım.

Evet yatırmıştım bişey çıkmamıştı
Yediklerimin miktarını yazıyorum ki
Metabolizmam çalışsın diyede bol bol acı yiyorum ama yok 300verirsem 600geri alıyorum
cok ilginc gercekten insanin motivasyonu da dusuyo boyle olunca. ben de dune gore 1 kilo almisim cankizz :D :D :D
tarti iyice kafayı yedi :KK48:

Boyum 1.62 ve kilom maksimum 60 olmuştur ta ki 4 ay öncesine kadar. 4 ay önce kilo almaya başladım sebebi ise kahvaltıdan başlayıp öğlene kadar yediğim pastane poğaçaları, börekleri vs. Şu an kilom 68. Hedefim 50 kg olmak
Hosgeldin canım 162 boya 50 kilo çok düşük bi kilo değil mi canım ya.55 falan ideal bence.ama sen kendini daha iyi bilirsin.

aramiza hosgeldin canim
Öğlen yemeğimi dondurucudan çıkarmayı unutmuşum.yürüyüşten gelince aklıma geldi ben de ceviz ve kuru kayısı yedim
afiyet olsun canim iyi yapmissin
Akciğer kanseri canım malesef.
buyuk gecmis olsun canim. Rabbim acil sifa versin insallah.

Akciğer kanseri canım malesef.
yaaaa ..rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun
Iyi yapmissin cnm afiyet olsun
:KK54:
O nedemek anlamadım canik :)

Yeşilay
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur.

Back
X