Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yapmadım temizlik sabahtan beri oturuyorum cooook cnm sıkılıyor bugün
Yedim yedim hemde ne yemek diyet fln kalmadi bugün eskisi gibi gene can sıkıntısından yemek yedim
Kuzum canını birşey mi sıkıyor
Ben menümü yazıyım bari

Sabah 11de
Kahve

Öğlen 2de
2tane schnitzel
4kasik makarna

Ara 2parca bitter çikolata

Akşam 5de
1schnitzel daha
5kasik makarna

2litre su
Spor yok
Afiyet olsun canım
Kaptan kızacak bu menüne biliyorsun değilmi canım
Pert ada geldiiii hanimmmm :KK66:)))
Ayyy cok yorgunum bitmiyor ... tasiniyor gibi döktüm herseyi sonrada kizdim ne geregi var bu kadarina diye belki temmuz agustos gibi taşınabilirim..
Canım dikkat et kendine
Nasıl olsa evdesin yavaş yavaş yap
Niye taşınıyorsunuz tayin mi var

Bugünkü menüm
8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık maydanoz

9:30
Yeşil çay

13:00
3 ceviz
1 avuç kayısı kurusu
1 bardak ayran

17:00
Yarım portakal

19:00
1 kase kara lahana çorbası
2 but fırında
Fırında sebze

3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş

Bugünkü menüm
8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık maydanoz

9:30
Yeşil çay

13:00
3 ceviz
1 avuç kayısı kurusu
1 bardak ayran

17:00
Yarım portakal

19:00
1 kase kara lahana çorbası
2 but fırında
Fırında sebze

3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş

Coook iyi afiyet olsun

Aslında rutine bağlanan aktivitelerin vücuda bir artısı oluyor onu da aktiviteleri bıraktığın zaman anlıyorsun. Şu an vücut senin günlük tempona ayak uydurmuş durumda. Aslında görünmeyen bir faydası oluyor bu temponun. Çünkü tempon düştüğünde az bile yesen sabit kalmıyor kilon, kilo alıyorsun. Ben daha önce sağlık kurulunda çalışırken 08:00 - 16:00 arası hep tempoluydum. Sürekli hareket halindeydim. Şimdi ise 09:00-16:30 arası sadece oturarak çalışıyorum. O kadar etkisi var ki bunun kiloya anlatamam. Sen de tempon düşünce anlarsın. Yani şuan ekstra kilo verebilmen için rutin temponun üstüne çıkman lazım. İdeal kilona indiğinde günlük tempo seni götürür uzun süre..

Bogazimi tutsamgerisi geliocnm zaten

Kuzum canını birşey mi sıkıyor

Afiyet olsun canım
Kaptan kızacak bu menüne biliyorsun değilmi canım

Canım dikkat et kendine
Nasıl olsa evdesin yavaş yavaş yap
Niye taşınıyorsunuz tayin mi var
Tayin degil canim , bu ev ust kat kışın zor ısınıyor yazin yaniyor ;) birde kisin tavanda rutubet oluyor iki odada o yuzden tasinmak istiyorum....ama istedigim gibi rv bulursam tasinacam yoksa 1 sene daha kalırım

Hoşbulduum :KK68:Tanıştığıma da çok memnun oldum:):KK74: Oyy inşaallah.. güzel temennilerin musmutlu etti Hoppa

Kesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi, ☺️ Bana bir program hazırlayacak ben de ona uyacağım, buradan da Paylaşım yapacağım çünkğ tembellik etmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla sizler iyi birer dedektif ve motivasyon sağlayıcısınız.
Hoşgeldiniz kızlar umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Back
X